Здравейте колеги търся нормативни актове, договори и др. по които България е страна членка, които пряко или косвено касят правата на гражданите при пенсиониране. Моля насочете ме къде да търся необходмите норми, доказващи позицията която се опитвам да "защитя".
До момента съм прегледала Конвенция за правата на човека и основните свободи, Харта за основните права на ЕС, Международен пакт за социални, икономически и културни права, Международен пакт за граждански и политически права. Но не намирам точно онова, което ми трябва. Ако имате някаква идея много моля насочете ме
Благодаря Ви
- Дата и час: 05 Фев 2025, 02:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пенсионно осигуряване
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Пенсионно осигуряване
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Re: Пенсионно осигуряване
На теб ти трябват конвенциите на МОТ , които България е приела.Вземи си от библиотеката Международно трудово право на Мръчков.Там си има за всички въпроси на осигурителното право теми и списък на конвенциите , който страната ни е приела.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Пенсионно осигуряване
Благодаря
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|