начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив

Мнениеот vladeto » 02 Фев 2011, 16:22

Здравейте!
Може ли някой да сподели добронамерено мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив?Препоръчаха ми я далечни познати.Бих искал да сондирам още мнения.Ще съм благодарен ако някой я познава и сподели отзиви
Владислав Иванов
vladeto
Нов потребител

Re: Мнение за Елена Иванова адвокат от Пловдив

Мнениеот usra_ovcova » 02 Фев 2011, 22:02

днес е втори февруари....
..... ден на гея .....
.....................аман от педераси ......
извинявам се на другите !
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот 778899 » 02 Фев 2011, 22:29

:lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот vladeto » 02 Фев 2011, 23:04

Aaaa,ne znaeh,che tuk se subirate pederasti,no shtom vi haresva nqma problem.prosto ne mi se motaite naokolo,che ste mi gnusni:)
vladeto
Нов потребител

Мнениеот 778899 » 02 Фев 2011, 23:11

АХАХА, ох...сълзи от смях!!! урсе, благодаря ти, за което! :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 02 Фев 2011, 23:12

Това беше грубо, да спомена, че се санкционира от норма. Дискриминация по по признак сексуална ориентация е гаф за който се плаща- понякога доста скъпо.

По темата:
Бихте ли ми обяснил, съвсем простичко, какво очаквате като отговор на поставеното си питане?
И разумен човек би ли пуснал, според вас, един такъв въпрос в нета, на който да чака разумни отзиви, които да формират убеждението му, че соченото лице е неговия предпочитан избор?
Ако ви е проблем сам да изберете- ок., колегата ще свърши работата.
Не, че я познавам, ама със същия успех бих казала и точно обратното, пък вие като един доверчив човек ще ми кредитирате доверие- на мен непознатата.

:roll: Или има твърде много странници, или самата аз съм странна, но нещо има.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Фев 2011, 10:50

Направо се разсмях тази сутрин, не знаех, че трети февруари бил ден на пед. -..те под прикритие! ха - ха :D
Е, наистина беше малко обидничко и дискриминиращо това отношение, но и въпросът е не на място. Господине, ако някой колега познава тази адвокатка и има примерно лошо мнение за нея, той би ли бил толкова неетичен да Ви каже това във форума!? И обратното, може пък и да е много добър адвокат, но според мен коментарът тук не би бил уместен!
Би било гадничко да се прави оценка от едни колеги, на други, кой е по - добър или по - лош от другия. Тази информация можете да потърсите сред нейните клиенти, те да Ви насочат дали тя качествено им е свършила работа по конкретен повод!
Успех от мен! :D
nk7702n
Старши потребител

Назад към Общи дискусии