начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Мнениеот bttlaw » 23 Фев 2011, 12:32

Здравейте на всички във форума! :)
Въпросът ми е следният: от коя институция се вади удостоверяващ документ,4е не си привлечен като обвиняем по наказателни дела от общ характер и има ли значение постоянният адрес? Може ли да се извади такъв документ по настоящ адрес? Ще се радвам,ако някой ми отговори по-скоро,защото бързам...Благодаря Ви предварително!
bttlaw
Нов потребител

Re: Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Мнениеот antwort » 23 Фев 2011, 12:43

Преди няколко години ми трябваше такъв документ и доколкото си спомням оторизирания за тази цел орган бе окръжната следствена служба.
antwort
Нов потребител

Мнениеот bttlaw » 23 Фев 2011, 12:48

Благодаря за отговора :) А ако някой знае как стои въпрсът с адреса,нека пише...
bttlaw
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 24 Фев 2011, 09:50

Подаваш по местоживеене молба/формуляр/, те си правят проверка от национален мащаб, и ти дават удостоверението, което обикновено се иска за разрешително за оръжие.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 24 Фев 2011, 14:26

:D то ченгето си е ченге винаги към това се връща :wink: а би ли обяснил как някой година и половина да притежава оръжие без разрешително, че е изтекло и как го подновиха без никаква глоба :wink: а не да цитирам и с години,така ,че сега си адвокат ,не ти дава право да съдиш хората ,преди го правеше от власта която имаше но по други критерии :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот bttlaw » 25 Фев 2011, 17:35

Благодаря на всички,които са отговорили :)
bttlaw
Нов потребител

Назад към Общи дискусии