начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Класификация на типовете форумисти

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Класификация на типовете форумисти

Мнениеот portokal » 17 Юни 2011, 13:57

http://www.flamewarriors.com/warriorshtm/howlers.htm

Howlers не знам как е най-добре да се преведе в случая, но ето как изглеждали (това сме ние 8) ):Изображение

Обикновено обитават научни, технически или форуми по интереси. Новаците в тези форуми често си мислят, че са открили съкрушителни нови аргументи или особен поглед върху темата на форума, но ако форумът не е създаден наскоро, активните участници в дискусиите вероятно ще са чували и обсъждали въпроса подробно. Така че вместо да бъде посрещнат с добре дошъл в групата, новакът е принуден да бяга под дъжд от нападки.

Кажете сега не са ли прави. 8)
А някои от другите типажи са по-смешни.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Re: Класификация на типовете форумисти

Мнениеот kalahan2008 » 17 Юни 2011, 19:18

За мен форумът е основно място за обогатяване на правната ми култура. За съжаление тук има доста откачени и/или хора, които пребивават тук с някои други, свои си цели, и които често ми развалят настроението, но пък от друга страна скоро не са ме закачали :D
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Общи дискусии