начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

КАК ДА СТАНА МАСОН

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот Гост. » 26 Фев 2010, 18:41

:roll: :lol: :lol: :!:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот miriam » 27 Фев 2010, 20:56

bastard, как може такова нещо?
да не знаете , че масонь са става с фасонь! :D
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам :roll: /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай.... :lol:

Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено :mrgreen: Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите :P
miriam
Потребител

Мнениеот bastard » 27 Фев 2010, 21:34

Бре, че то сме имали много общи неща помежду си. Аз си изследвам съдържимото на пъпа от ранна детска възраст и не спирам да му се удивлявам :lol: , мисля, че имаме какво да споделим в тази област. Пък за зиданье, еша ми няма, ако трябва и градил Илия килия ше стана, без мастар и отвес, но без половинка гроздова никога. Вярвам ще се свържат с мен братята с белите ръкавици, пергела и чука, щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.
bastard
Потребител

Мнениеот diaida » 27 Фев 2010, 21:40

bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.

Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето! :lol: :lol:
Чаках, чаааках ...

Ей с такиииива очи гледах :shock:
ей такава уста отвооорих :P
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
:lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот hidden » 28 Фев 2010, 12:32

miriam написа:bastard, как може такова нещо?
да не знаете , че масонь са става с фасонь! :D
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам :roll: /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай.... :lol:

Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено :mrgreen: Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите :P

А каква е връзката между масонството и Световния еврейски заговор? :) (виждам, че никът Ви е еврейски - miriam е еврейското съответствие на българското име Мария)
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот bastard » 01 Мар 2010, 15:20

diaida написа:
bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.

Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето! :lol: :lol:
Чаках, чаааках ...

Ей с такиииива очи гледах :shock:
ей такава уста отвооорих :P
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
:lol: :lol:

Не можах да загрея нещо.. :oops: Какъв отговор очакваше? И какво общо има ложето с отговора? :wink:
bastard
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 17 Мар 2010, 10:25

Много сладурска тема... и типично женска, макар и започната по мъжки! Изкефи ме като добре изпълнен спектакъл на популярна класическа комедия! И може би още повече, че е чиста импровизация.
Макар и реално да не сме никакъв елит и каймак, все пак сме някакво обособено общество и хубавото е, че в него няма само лицемерие и скука, както биха си помислили някои.
А що се касае до масоните, и аз доскоро си мислех, че трябва непременно да те поканят, но се оказа, че никак не са тайни, че не канят някого, ако той сам изрично не се обърне към тях с желание да се приобщи и едва тогава го преценяват дали е достоен за посвещение и т.н.
Добре си пита, момчето, с питане много работи се постигат.
А другарките зидарки - да са ни живи и здрави, че без тях ще е скука и ще затънем в пиянство и др. пороци без съдържание...
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот chandra » 17 Мар 2010, 10:29

И аз се чудя как да стана народен представител :mrgreen:
Толкова много позитивни идеи имам за министерство на правосъдието! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chandra
Потребител

Мнениеот zidaromazach » 18 Мар 2010, 11:32

Melly написа: Аз съм .... ЗИДАР-ка. :D :D :D

Ееее, ха така- много сме, силни сме!!! :mrgreen:
zidaromazach
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 22 Мар 2010, 10:34

Да помоля Цецка да ви ходатайства. Ако не за народен представител, за нещо друго. Масонка май не е, но все пак е голяма работа. През една врата сме и тя понякога си идва в събота. Бодигардовете трудно я оставят сама, но все пак си говорим...
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 28 Яну 2012, 17:13

Храм на атеизма може да се появи в Лондон

В британската столица активно се обсъжда идеята за изграждането на храм за тези, които не вярват в никакъв бог. ...
Неотдавна британският писател и философ Алън де Ботън се замислил защо всички представители на различни религии си имат обществени сгради, където могат да се почувстват удобно, а атеистите нямат. ...

27 Януари 2012
http://www.cross.bg/1278965
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот bastard » 28 Яну 2012, 18:18

http://www.osmth.bg/

Мислите ли, че ставането на тамплиер е може би като първа стъпка към инициация и съешаване със световното масонство? Пишат уж, че нямали нищо общо с масоните, ама ей така, случайно, разбираш ли, Румен Ралчев им е шеф и на едните, и на другите.
bastard
Потребител

Мнениеот justmy » 31 Яну 2012, 07:00

Not to us, not to us, O Lord,
But to your name give glory.
:idea: http://en.wikipedia.org/wiki/Non_nobis
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 25 Мар 2012, 17:16

Атеисти 'излязоха' да протестират във Вашингтон
Atheists ‘come out’ to protest in Washington DC

... Участниците казаха, че искат политиците да бъдат по-малко повлияни от религия. ...

25/03/2012
http://www.euronews.com/2012/03/25/athe ... ington-dc/
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 25 Мар 2012, 17:26

Направете си масонска ложа ...
Е, после ще ме споменаваш като Великият майстор, няма как.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии