начало

„Разгром на съд“: След гласуване във ВСС, цялото ръководство на ОС-Пазарджик подаде оставка „Разгром на съд“: След гласуване във ВСС, цялото ръководство на ОС-Пазарджик подаде оставка

Tarsia Bg. advokat jiveesht v USA

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Tarsia Bg. advokat jiveesht v USA

Мнениеот Rohy2 » 12 Юли 2004, 08:31

Zdraveite,
Predstoi mi zaminavane v USA sas zelena karta na men,sina misapruga mi do kraia na 2004!
Tarsia advokat jiveesht & rabotesht tam koito moje da ni poeme v na4aloto za da ni oriantira v ostanovkata, kakto da ni pomogne da si namerim kvartira&rabota sreshtu razumno vaznagrajdenie razbira se! Prosto ne iskame da zanimavame nashi priateli jiveeshti tam& da gi pritesniavame s prisastvieto si v doma im! Zatova predpo4itame profesionalna podkrepa& orientacia & to za dalgo vreme t.k. mi e izvestno,4e se popalvat dosta dokumenti za kakvo li ne ,kakto i v posledstvie za Amerikanski pasport.
Bih jelala samo realni otgovori na hora otgovariashti na tezi uslovia!
Predvaritelno blagodaria
Rohy2

Re: Tarsia Bg. advokat jiveesht v USA

Мнениеот boba » 12 Юли 2004, 15:15

Има български адвокат, който живее от години там и е придобил правоспособност в САЩ, даже гледа много имигрантски дела. Казва се Петър Стефанов Попов, мисля, че живее в Калифорния. Нямам негови координати, но се пробвай в Интернет по търсачките.
boba

Мнениеот Rohy2 » 13 Юли 2004, 08:00

Mnogo blagodaria za tazi info. shte go potarsia vednga.
Rohy2

Мнениеот boba » 13 Юли 2004, 11:31

Попов, Петър Стефанов
Адвокатска колегия София
Телефон: (02) 9433742
Номер в Lex: 9393

Точно това е адресът му в България, но не зная дали в момента си е тук. Знам, че всяко лято - август и септември си идва в България, защото Созопол му липсва.
boba

Мнениеот Rohy2 » 13 Юли 2004, 12:07

Blagodaria Vi, az sashto namerih tozi adres ot sita& shte mu se obadia, kogato i az se pribera v Bg. v na4aloto na avgust- dano da mojem da sme si polezni s nego.
Uspeh i na Vas -Iavno vie go poznavate li4no!
Pozdravi
Rohy2

Мнениеот Gosho » 21 Юли 2004, 18:25

нищо не ви пречи и сами да потърсите работа и жилище (особено). Питайте все пак и приятелите си там. Те затова са ви приятели!!! Може да не ви подслонят, но няколко съвета от тях няма да ви навредят. Нещата в САЩ са доста по-уредени от БГ, така че няма да имате голям проблем с квартирата. Ако в началото смятате да работите каквото ви попадне, нямате нужда от професионална помощ. Понататък ще можете да се ориентирате. Наблегнете на английския ако не го знаете все още.
Успех
Gosho

Назад към Общи дискусии