Zdraveite,
Predstoi mi zaminavane v USA sas zelena karta na men,sina misapruga mi do kraia na 2004!
Tarsia advokat jiveesht & rabotesht tam koito moje da ni poeme v na4aloto za da ni oriantira v ostanovkata, kakto da ni pomogne da si namerim kvartira&rabota sreshtu razumno vaznagrajdenie razbira se! Prosto ne iskame da zanimavame nashi priateli jiveeshti tam& da gi pritesniavame s prisastvieto si v doma im! Zatova predpo4itame profesionalna podkrepa& orientacia & to za dalgo vreme t.k. mi e izvestno,4e se popalvat dosta dokumenti za kakvo li ne ,kakto i v posledstvie za Amerikanski pasport.
Bih jelala samo realni otgovori na hora otgovariashti na tezi uslovia!
Predvaritelno blagodaria
- Дата и час: 15 Яну 2025, 17:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Tarsia Bg. advokat jiveesht v USA
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Tarsia Bg. advokat jiveesht v USA
Има български адвокат, който живее от години там и е придобил правоспособност в САЩ, даже гледа много имигрантски дела. Казва се Петър Стефанов Попов, мисля, че живее в Калифорния. Нямам негови координати, но се пробвай в Интернет по търсачките.
- boba
Попов, Петър Стефанов
Адвокатска колегия София
Телефон: (02) 9433742
Номер в Lex: 9393
Точно това е адресът му в България, но не зная дали в момента си е тук. Знам, че всяко лято - август и септември си идва в България, защото Созопол му липсва.
Адвокатска колегия София
Телефон: (02) 9433742
Номер в Lex: 9393
Точно това е адресът му в България, но не зная дали в момента си е тук. Знам, че всяко лято - август и септември си идва в България, защото Созопол му липсва.
- boba
Blagodaria Vi, az sashto namerih tozi adres ot sita& shte mu se obadia, kogato i az se pribera v Bg. v na4aloto na avgust- dano da mojem da sme si polezni s nego.
Uspeh i na Vas -Iavno vie go poznavate li4no!
Pozdravi
Uspeh i na Vas -Iavno vie go poznavate li4no!
Pozdravi
- Rohy2
нищо не ви пречи и сами да потърсите работа и жилище (особено). Питайте все пак и приятелите си там. Те затова са ви приятели!!! Може да не ви подслонят, но няколко съвета от тях няма да ви навредят. Нещата в САЩ са доста по-уредени от БГ, така че няма да имате голям проблем с квартирата. Ако в началото смятате да работите каквото ви попадне, нямате нужда от професионална помощ. Понататък ще можете да се ориентирате. Наблегнете на английския ако не го знаете все още.
Успех
Успех
- Gosho
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|