начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Фирма не плаща наем на етажната соственост

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фирма не плаща наем на етажната соственост

Мнениеот hlapak » 28 Юни 2015, 14:50

Здравейте. В нашия вход има магазин с който етажната собственост има договор и плащаше наем. От ноември миналата година обаче магазина спря да плаща наема, като оправданието е че нямат оборот. Какво можем да направим в този случай?
hlapak
Нов потребител

Re: Фирма не плаща наем на етажната соственост

Мнениеот eurolinker » 28 Юни 2015, 22:29

Вариантите за решение са различни, като желателно е да се премине през извънсъдебно решение, а ако не е възможно - към решаване на спора пред съд.
И в двата случая е добре да се посъветвате с адвокат, а най-добре е да оставите действията в неговите ръце.
Във всички случаи, липсата на пари не е основание да не се изпълнява договора за наем, т.е. да не се плаща. Последното го пишеше някъде, мисля беше в някакво книжле, на което някои съм чувал да му викат (не знам защо) "зе зи де".
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Назад към Общи дискусии