начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

до всики студенти по право на ЮЗУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

до всики студенти по право на ЮЗУ

Мнениеот alek.dskbank » 14 Фев 2007, 22:53

Предлагам да направим форум ,в който да обсъждаме проблемите си!
alek.dskbank
Младши потребител

Мнениеот Гост » 15 Фев 2007, 05:21

Напълно съгласен съм,колега.
Извинявай,за преди,но ми прекъсна връзката.
Пиши по icq
Гост

Мнениеот mibora » 15 Фев 2007, 08:59

здравейте,на всички студенти в ЮЗУ.Прави сте за форума,защото проблемите са много-скоро ми изчезна оценката по Теория на нормотворческата дейност и сега най-вероятно трябва да се явявам отново
mibora
Потребител

Мнениеот Гост » 15 Фев 2007, 09:20

Това ще бъде първият форум на студенти по право от университет,и то студенти на ЮЗУ "Неофит Рилски"
Гост

Мнениеот iviani » 15 Фев 2007, 12:28

Здравейте,колеги от ЮЗУ. Идеята е чудесна.Дано да бъде четена и от ръководителите на този факултет, за да си вземат бележка за проблемите. Изчезването на оценките е един от основните проблеми.Лично аз съм си патила и на почти 7 изпита съм се явявала по 2 пъти.Защото по никакъв начин не можеш да докажеш,че си бил на изпит и си писал.Единия път бе много фрапантен.Явявам се на ИБДП и сме около 15 колеги и на следващия ден излизат оценките , а мен ме няма .Споря с преподавателя /вече за съжаление разбрах,че е починал/ който се съгласява с мен след всичко което съм му казала и решава че ще ми постави оценка 4,но инспекторката почва да настоява пред професора,да не ми се пише оценка.И така още и още случаи. Досега съм ходила в приемния ден на Декана само веднъж, за да се оплача за отношението на проф.Лялев и проблема ми беше решен. Но имах възможност да споделя как изчезват оценки,а той беше доста категоричен,че такива неща било невъзможно да се случат, но ние патилите си знаем....
iviani
Младши потребител

Мнениеот julieta_9 » 15 Фев 2007, 17:37

Идеята за форум на ЮЗУ е чудесна.
И веднага искам да попитам нещо:Кога е стажът на задочните студенти?
julieta_9
Потребител

Мнениеот milletti » 15 Фев 2007, 18:50

Сигурно имаш предвид стажа съгласно ЗСВ? За съжаление той вече е 6м..Всеки месец се приемат документи в съответния Окръжен съд,ако си от провинцията и СГС,ако си от София. А колкото до изчезващите мистериозно оценки....случвало се е на всеки и явно няма скоро изгледи да се променят нещата. Проф.Лялев пък ми взе здравето на държавния изпит...къса ме 3 пъти! Пуснах молба до Декана да ми бъде сменена комисията,ако пак се падна при Лялев,както и стана...След всички перипетии вече съм завършила,но ще се радвам,ако подобен форум просъществува. От нас зависи...
milletti
Потребител

здравей

Мнениеот alek.dskbank » 15 Фев 2007, 19:11

Благодаря за отзивите !!!!
Всичко е в наши ръце и ако сме достатъчно активни и отстояваме правата си ще постигнем целта си !!!

Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!
alek.dskbank
Младши потребител

здравей

Мнениеот alek.dskbank » 15 Фев 2007, 19:19

проф. Лялев ми преподава по Гражданско право ,а доста ме притесниха отзивите за него !Бихте ли били по-конкретни
alek.dskbank
Младши потребител

ЮЗУ

Мнениеот evrodeputat » 15 Фев 2007, 19:35

Zdraveite kolegi!
privetstvam idejata za forum.az sam ve4e 5-ti kurs i Slava bogu ne sam se sblaskvala s takav problem,no naistina e mnogo neprijatno.
evrodeputat
Младши потребител

Re: до всики студенти по право на ЮЗУ

Мнениеот guergana_bg » 15 Фев 2007, 20:14

Tova za foruma e prekrasna idea.Problemite se re6avat kogato se govori za tqh,no dali 6te bude dostatu4no samo obsujdaneto im....no vse pak e ne6to:))otnosno misterioznoto iz4ezvane na ocenki...da 4uvala sam...ima dosta koito sa si izpatili,za sajelenie...moje bi re6enieto e na vseki edin student da se napravi dosie,koeto da sadurja vsi4kite mu pismeni raboti,i da se sahranqva do diplomiraneto mu...
guergana_bg
Нов потребител

здравей

Мнениеот alek.dskbank » 15 Фев 2007, 20:36

Здравей колежке,
Вашата идея е добра ,доколко ще бъде възприето от преподавателския екип ,наличието на такова досие с изпитните работи ,откровенно се съмнявам!!! Бихте ли споделили Вашият опит при Лялев
alek.dskbank
Младши потребител

Мнениеот pokerman » 15 Фев 2007, 21:58

Здравейте !
Аз също съм студент в ЮЗУ. Ще бъде интересно ако повече колеги се включат във форума :)
Искам да взема отношение относно проф. Лялев. Ходете му на лекции и учете от законите които ви казва и няма да имате никакви проблеми.
Пишете това на което ви обръща внимание. На държавните изпити съм чувал че е бил по строг , но пак е питал неща които е казвал на лекции или пък е посочил да се погледне от закона. Това че някои разчитат само на преписване и после като ги скъсат дрънкат какво ли не глупости не означава че трябва да им се вярва :) Същото беше и при проф. Бойчев, какви ли не неща чух и за него.Но истината е само една АКО СИ НАПИШЕШ НЯМА ДА ТЕ СКЪСАТ това е. На лекции ни пречете една работа. Всички се смяхме и после после този колега ще каже че Лялев е гаден и го къса нарочно и не може да си вземе изпита вече 7 пъти. Не 7 а 70 пъти ще ходи докато не се научи първо да пише а след това и да попрочете нещо по същество.
И аз в началото бях резервиран към Лялев но после станахме приятели
:))). Общо взето се поздравявам с почти всички преподаватели защото си уча и нямам лоши спомени от никой. Е имало моменти когато съм се карал с накои но след това всичко приключва добре :)). Важното е да се уважаваме взаимно.
Колкото до "изгубените оценки" съм доста учуден че може да се случи такова нещо. Ако имам такъв проблем ще отида директно при Декана и заедно с Роснева( инспекторката ще разрешим случая) :))
Те също са ми приятели :))))
pokerman
Потребител

Мнениеот jnbibian » 15 Фев 2007, 22:10

Добра идея. Направо се включвам с молба :oops: :oops:
Търся лекции по "Обща теория на пазарното стопанство" - 1 курс. Тези от подлеза не струват, а в учебницита на икономистите е много обширно описана материята ...
Ще съм много благодарна, ако се отзове някой колега, който е държал изпита :oops:
jnbibian
Младши потребител

здравей

Мнениеот alek.dskbank » 15 Фев 2007, 22:22

Почитеама колежке,
относно Обща теория на пазарното стопанство ,изпитът няма да го държа ,вероятно ще ми го признаят ,приложир съм няколко дипломи от зъвършени образования ,но мога да бъда полезен! Бихте ли оставили ICQ
alek.dskbank
Младши потребител

здравей

Мнениеот alek.dskbank » 15 Фев 2007, 22:24

Здравейте колега pokerman ,

много ще съм благодарен ако ми дадете ICQ си ,за да ви задам няколко въпроса !

Покорно благодаря !
alek.dskbank
Младши потребител

Мнениеот loli_znae » 15 Фев 2007, 22:29

Здравейте,това с форума е супер!Моите притеснения в момента са свързани с теста по вещно право.Някой с пресни впечатления?Не е ли теста по лошия вариант :?:
loli_znae
Нов потребител

Мнениеот pokerman » 15 Фев 2007, 23:10

Аз имам материали по ОТПС
pokerman19@abv.bg
pokerman
Потребител

Мнениеот pokerman » 15 Фев 2007, 23:16

alek.dskbank давай по скайпа нямам icq
dragon_887
pokerman
Потребител

Мнениеот pokerman » 15 Фев 2007, 23:22

Tеста не е много сложен, но е объркващ :). Ако иакате да знаете дали се преписва- да може да се преписва :) Аз обаче препоръчвам да си учите защото това е важна дисциплина
pokerman
Потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии