- Дата и час: 09 Фев 2025, 10:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
търся сериозен човек за работа към адв. кантора в гр.София
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
търся сериозен човек за работа към адв. кантора в гр.София
Търся юрист, може и студент по право, за работа към адвокатска кантора, ангажираността ще е два дни в седмицата. Работата се състои в извършване на справки в съдилищата в гр.София и подаване на документи, а при интерес и запознаване с адвокатската професия. Заплащане - 20 лв. на ден.
тел. за контакт: 0898669248
-
778899 - Активен потребител
Re: търся сериозен човек за работа към адв. кантора в гр.Соф
778899 написа:Търся юрист, може и студент по право, за работа към адвокатска кантора, ангажираността ще е два дни в седмицата. Работата се състои в извършване на справки в съдилищата в гр.София и подаване на документи, а при интерес и запознаване с адвокатската професия. Заплащане - 20 лв. на ден.
Аз като търсех нямаше такив аобяви. Сега си имам хубава работа , макар малко да съжалявам за предложението. Успех
- kinshasa
- Потребител
Тъй като не бях в София, обявата все още е актуална. Може пък работата с психолог, да се окаже много полезна. Ако искате се обадете на посочения телефон. Другата седмица ще има интервю с желаещите да постъпят на работа.
-
Търсите ли адвокат?
Все още ли търсите сериозен човек за работа в адвокатска кантора?Бихте ли приели на работа ваш колега адвокат?
Очаквам отговора Ви. :D
Очаквам отговора Ви. :D
- victory_77
- Младши потребител
Не съм конкретизирала кой знае какви особени изисквания
, нали? За Вас остава решението да се обадите или не! Успех, колега ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
Какви изисквания имате към кандидатите?Бих могла да ви изпратя CV, но на кой мейл - моят е sparky@abv.bg,ако все още не сте избрали своя кандидат
- sparky
- Младши потребител
Аз си търся работа в адвокатска кантора в Несебър. Ако някой прояви интерес, ще му изпратя CV. Завършила съм право в СУ
- valjo_007
- Младши потребител
Колеги, ще напиша нещо малко извън обявата ми, но продиктувано от нея! Днес разговаряхме с голяма част от желаещите да постъпят на работа... Много е тъжен фактът, че голяма част от студентите по право идват притеснени от факта, че са завършили нещо различно от СУ! Не е правилно според мен, това са едни млади хора /поне по-голямата част/, вложили всички усилия, научили материята добре и сблъскали се с КОЛЕГИ АДВОКАТИ, с пренебрежително отношение към тях! Апелът ми е следният, ако може, нека не забравяме от къде сме тръгнали, нека запазим човешкото у нас, нека всеки път, когато можем да помагаме! /не говоря за безплатните консултации
/ ...и така.... Успех!
-
778899 написа:Колеги, ще напиша нещо малко извън обявата ми, но продиктувано от нея! Днес разговаряхме с голяма част от желаещите да постъпят на работа... Много е тъжен фактът, че голяма част от студентите по право идват притеснени от факта, че са завършили нещо различно от СУ! Не е правилно според мен, това са едни млади хора /поне по-голямата част/, вложили всички усилия, научили материята добре и сблъскали се с КОЛЕГИ АДВОКАТИ, с пренебрежително отношение към тях! Апелът ми е следният, ако може, нека не забравяме от къде сме тръгнали, нека запазим човешкото у нас, нека всеки път, когато можем да помагаме! /не говоря за безплатните консултации/ ...и така.... Успех!
Брей к`ъв шок, какъв стрессс ?! Вие от Марс ли, от Луната ли падате ? Нали това нон-стоп се бистри в този форум ? Ще ми бъде интересно обаче, колега, да оповестите, "от кой ВУЗ възпитаник" в крайна сметка сте назначили...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
gudio - Активен потребител
Колега, не знам какво се бистри в този форум и какво не! Просто публикувах тук обявата и споделих впечатленията си. А "Къв стресс" е това, явно Вие знаете по-добре от мен
! Нали? Хайде, със здраве !
-
778899 написа:Колега, не знам какво се бистри в този форум и какво не! Просто публикувах тук обявата и споделих впечатленията си. А "Къв стресс" е това, явно Вие знаете по-добре от мен! Нали? Хайде, със здраве !
За мен, наистина знам по-добре, `щото минах по този път - тук може би из архивите още виси темата "Гъдю търси персонал" (а май пак става актуална
-
Точно това се опитах да кажа и аз, но отговорът Ви ми прозвуча някак заядливо! Надявам се, че съм Ви разбрала неправилно, поне така ми се иска да бъде! ...и така...
-
-
Наистина прекаляваш малко с мъжкия хумор, а колегата говори в женски род - може би затова й звучи заядливо.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Колеги, обявата вече не е актуална. Тъй като колегата беше любопитен, на възпитаник от кой университет съм се спряла, му отговарям-от Благоевградския, това го разбрах днес, тъй като дори и не попитах момичето на първото интервю къде е завършила! Ето, невинаги СУ е с предимство
!
Искам да благодаря на всички колеги проявили интерес към предлаганата от мен работа и да им пожелая успех, а и не само на тях!!!![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Искам да благодаря на всички колеги проявили интерес към предлаганата от мен работа и да им пожелая успех, а и не само на тях!!!
-
778899 написа:Колеги, ще напиша нещо малко извън обявата ми, но продиктувано от нея! Днес разговаряхме с голяма част от желаещите да постъпят на работа... Много е тъжен фактът, че голяма част от студентите по право идват притеснени от факта, че са завършили нещо различно от СУ! Не е правилно според мен, това са едни млади хора /поне по-голямата част/, вложили всички усилия, научили материята добре и сблъскали се с КОЛЕГИ АДВОКАТИ, с пренебрежително отношение към тях! Апелът ми е следният, ако може, нека не забравяме от къде сме тръгнали, нека запазим човешкото у нас, нека всеки път, когато можем да помагаме! /не говоря за безплатните консултации/ ...и така.... Успех!
Аз пък ще Ви кажа,че тук-за далечната провинция,във забравения Делиорман СУ не значи ама абсолютно нищо.Хората те питат - "Адвокат ли си ?Колко вземаш за.....Ще можем ли да платим на два пъти,че не са ни дали помощите /пенсиите/,че не са платили тютюна и т.н ...."
Възпитаниците на СУ да си се изявяват по София,тук за да си адвокат не е чак толкова нужно и необходимо диплома от СУ.Може и като мен - от ВСУ "Черноризец Храбър".Специално за работа като адвокат - има абсолютно същата стойност.....
- sarbijanac
- Активен потребител
В София положението е същото, не е само в провинцията. Адвокат, завършил СУ, преди време ми бе казвал, че никой не го е питал за университета, успеха му или формата, в която се е обучавал. Хората се интересували само от професионалните му юридически способности при решаването на възникналия казус. Ако можеш, значи си кадърен, ако не успееш - не ставаш за нищо - който и университет да си завършил.sarbijanac написа:778899 написа:Колеги, ще напиша нещо малко извън обявата ми, но продиктувано от нея! Днес разговаряхме с голяма част от желаещите да постъпят на работа... Много е тъжен фактът, че голяма част от студентите по право идват притеснени от факта, че са завършили нещо различно от СУ! Не е правилно според мен, това са едни млади хора /поне по-голямата част/, вложили всички усилия, научили материята добре и сблъскали се с КОЛЕГИ АДВОКАТИ, с пренебрежително отношение към тях! Апелът ми е следният, ако може, нека не забравяме от къде сме тръгнали, нека запазим човешкото у нас, нека всеки път, когато можем да помагаме! /не говоря за безплатните консултации/ ...и така.... Успех!
Аз пък ще Ви кажа,че тук-за далечната провинция,във забравения Делиорман СУ не значи ама абсолютно нищо.Хората те питат - "Адвокат ли си ?Колко вземаш
Такова изказване направи посоченият адвокат за мнението на хората. Изводите си ги правете сами.
- senex
- Потребител
sarbijanac написа: Аз пък ще Ви кажа,че тук-за далечната провинция,във забравения Делиорман СУ не значи ама абсолютно нищо.
Възпитаниците на СУ да си се изявяват по София,тук за да си адвокат не е чак толкова нужно и необходимо диплома от СУ.Може и като мен - от ВСУ "Черноризец Храбър".Специално за работа като адвокат - има абсолютно същата стойност.....![]()
![]()
![]()
Колега, първо искам да Ви поздравя, че сте останали в един малък градец /или гара
Само да вметна, че да се "изяваваш като адвокат" особено пък при 70% "нотариална работа" не е необходимо изобщо да имаш кетап за юрист. Занаятчийската работа в правото се учи от практиката /за която някои толкова милеят и реват, че липсва в правното ни образование/ Всеки може да се научи да попълва /опа сори - съставя проекти на/ нотариални актове.
Големият спор за факултетите всъщност е другаде, но никой явно не иска да вдене. Адвокатина Николов беше споменал за "юридическата духовност" или нещо такова. Именно това е. То естествено не е необходимо /даже пречи/ за да си добър адвокат, не само в Делиормана ами и на жълтите павета. Както и магистрат всъшност.
Да... тази духовност или както там си искате я наречете, ще бъде задушена и в единственото място където я има /или я е имало/ - СУ. Една от многото причини за това са именно ПУЦ-овете.
И преди всички да гракнете. Добрият адвокат, магистрат и пр. не винаги е добър Юрист. Юрист, който вижда правото така, както Нео виждаше матрицата...
Но за съжаление правното /нарочно употребявам това, а не "юридическото"/ образоване вече е избрало червеното хапче /или пък беше синьото?/.
Аз Ви предлагам истината, само истината....
Последна промяна Clavdivs. на 26 Юни 2007, 11:04, променена общо 1 път
- Clavdivs.
- Потребител
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|