начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

КАК ДА СТАНА МАСОН

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот bastard » 24 Фев 2010, 20:33

Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D
bastard
Потребител

Re: КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот Melly » 24 Фев 2010, 23:19

bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D

Аз съм .... ЗИДАР-ка. :D :D :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:14

:lol: :lol: :lol: мииииии, то...по-скоро и аз към ложата на ЗИДАРКО-мазачите се числя...ама, ще разпитам тук-там, де...ахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 01:45

bastard написа:Здравейте колеги. Ние, юристите, като каймака на обществото, членуваме в много и разнообразни организации. Сигурен съм, че има сред вас и свободни зидари. Можете ли да ми отговорите как да стана масон, искам да вляза в някоя ложа. По здрави! :D

Здравей Бастард, ние обикновените @@@ отдавна зидаме.
Искаш да станеш масон, но искаш да влезеш в "някоя" ложа!
Масоните имат само 1 ложа!
Но, ако си допуснал печатна грешка, мога да ти предложа и моето "ложе".
Зидам, замазвам, облицовам! До покрив!
мазалото ми викат! :lol: :lol: :P
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:46

АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 01:52

778899 написа:АХАХАХАХАХАХАХА, ЕЙ, МАЗАЛО ТАКОВААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: !!! КАКВО СТАВА ДНЕС, БЕЕЕЕЕЕЕ?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Нямам какво да добавя в своя защита! :lol:
Пускайте гилотината! :wink:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 01:54

къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот diaida » 25 Фев 2010, 04:08

778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 25 Фев 2010, 04:57

:lol: :lol: Бях забравила, колко е забавно с вас. И трите - в една тема? А на живо?....
Аз, разбира се, само ще се похилкам ( с което ще предизвикам форумното възмущение :P - все ми е тази) и отминавам. Но! в добро настроение, за което благодаря.

За масоните, друже, се не пише, пита, и прочие, публично. Това да не ти е Ротари? :roll: Ала няма лошо- възможно е някой да те покани. Знаеш ли? Ако е налична промяна в правилата на играта. Съмнения!

п.п.
bastard написа:... Ние, юристите, като каймака на обществото, ....

Боже! ТрЕбе да си вярвате :mrgreen: , след като го пишете... :roll: :?
Гост.
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 10:59

diaida написа:
778899 написа:къде си? ако е на средиземноморско...разбирам напълно настроението ти...мен лично-още ме държи! :D

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ох, със сълзи се смея...сутрешно!!! права си, мацка..."как всегда" е повече от задоволително положение! :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот dgeorgiev » 25 Фев 2010, 11:34

"Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида!

Настроението ми е "как всегда". Не се налага да ме поклати лодка, за да изръся някой бисер от крепко затворената ми мида! :lol: :P :D :lol:"

Абе на мен това ми звучи малко "еротише". Ама знам ли, то може в мен да е причината. :D
dgeorgiev
Потребител

Мнениеот 778899 » 25 Фев 2010, 11:41

колко пък да е "малко"...хихихи :lol: :oops: :lol: :oops:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот nezret » 25 Фев 2010, 12:27

:D Преди две години , мисля че на един коктел ми предложи един господин да членувам в такава Ложа, даде ми и визитка мисля че беше Светлина , може и да бъркам. Зададох редовните адвокатски въпроси, Делово и по същество , кои сте вие и какво целите, и в крайна сметка какво предлагате за мен и какво искате от мен?!?
Ами не може да ми отговори , това е било тайно и т.н.
Естествено любезно с усмивка отхърлих предложението с мотива че не се набърквам в каши от които изхода на играта не зависи от мен , а още по малко с хора които не познавам.Казва че ще строят някакъв храм в Овча купел само за "братя"?!?
Намирисва ми на елитарна секта, а аз съм малко чувствителен на тема секти. Толерантен съм към официалните вероизповедания ,самият аз съм умерено религиозен правоверен сунит . Но съм нетолерантен към секти от всякакъв вид.
Така че отговара ми е , ако колегата толкова много иска де членува в подобни ложи, направи така че Те да те поканят , а не да се молиш като просяк за членство.
Аз отказах защото не виждам конкретика и прагматизъм, а моето време е ценно за да се набърквам в чужди каши. Моите каши са достатъчно разбъркани и тепърва ще се разбъркват още повече след като най вече написаната от мен книга ще види бял свят след седмица две.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот bastard » 25 Фев 2010, 15:39

Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка :D :D

ПС @ Диа: Много са масонските ложи, не е само една.
bastard
Потребител

Мнениеот Гост. » 25 Фев 2010, 15:56

Фетиши? :mrgreen:
На къде отива този мъжки, мъжки свят?!? 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 25 Фев 2010, 16:12

bastard написа:Относно коментарите на колежките, винаги съм искал да видя жени по жартиери и токчета да коват кофраж, да зидат, редат тухли и да правят замазка :D :D

+1 :D :oops: :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот nezret » 26 Фев 2010, 16:44

:lol: Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш :lol: :lol: :lol:
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив :lol:
nezret
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 26 Фев 2010, 17:21

nezret написа::lol: Имаше един филм Баш майстора, с една култова фраза. Комшийке ще ди давам по 10 лева на ден , само така да те гледам как се изпичаш :lol: :lol: :lol:
Баш майстора е от малкото качествено български комедии с култови фрази, може би само Опасен чар с Тодор Колев , с фразата "Лошо другарю Седларов Лошо. Виждам те аз в Централния затвор при старшина бай Ставри, строг но справедлив :lol:

Ааааа , не си прав има още много качествени български комедии , а лафове безброи...Един от моите любими е: "Когато говориш с мен ще мълчиш!" :lol: :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот donchev » 26 Фев 2010, 17:34

— Мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор… От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри… познавам го лично… Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен.
— Другарю капитан, моля Ви! На мен ще ми стане лошо!
— Първата година е трудно. После се свиква!“

Да сме точни.
donchev
Потребител

Мнениеот 778899 » 26 Фев 2010, 18:23

момчета, престанете! че ще ви купя колело, ама друг път :lol: :lol: :lol: !

иначе, може да има и поощрителни награди :lol: :wink: :lol: :wink: !
Аватар
778899
Активен потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии