начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот sinadinski » 01 Юни 2007, 15:00

Ето още един поздрав за всички колеги!

Озаглавен е Е С и Итария , но много би му прилягало " ЕС и България " !...

http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html

Да допълня поздрава

http://vbox7.com/play:f308ad98
sinadinski
Нов потребител

Мнениеот kontrol » 02 Юни 2007, 01:02

Scribtor, само така с романските студии!
kontrol
Активен потребител

Мнениеот gun4eva » 05 Юни 2007, 19:20

Обичам:
Да пиша, да ходя безцелно (това май беше "друмомания"), да говоря - което си е професионално изкривяване, все пак съм адвокат, компютрите са ми болезнена и скъпа страст, но за какво работим, ако не да се поглезим поне малко... Като добия смелост и аз може да пусна някой стих. Дори по едно време бях член на Пловдивска поетична академия - приеха ме, но не съм ходила, защото ми се струва скучно, но това беше наградата ми за участие в някакъв конкурс... Обичам страшно много джаз и рок и така се отпускам след последния клиент. Дори тайно си танцувам в кантората... Пея по душа за късмет на съседите ми, на които не им трябва Мюзик айдъл. Това е - нищо особено, просто начини за губене на време и печелене на емоции
Suum cuique.
gun4eva
Потребител

Мнениеот genius75 » 06 Юни 2007, 12:42

Ний идиотити дет ни разбирами чужди язици, кво прайм?!?!
Слушами сръбски турбофолк. Брех, не можайх да си науча ............. да го връткъм!!!!
genius75
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 06 Юни 2007, 16:24

Напоследък пред мен стои дилемата- да жертвам ли едно от хобитата си за да отслабна?!?
:D
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Gabi1 » 06 Юни 2007, 17:38

Всичко хубаво на този свят е или незаконно, или неморално, или от него се пълнее :lol: Хобито си е хоби, нема да го жертваш, я!
Gabi1
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 07 Юни 2007, 09:45

В събота вечер имам среща с випуска от Симеоново. Правим такива срещи всяка година на различни места. Сега сме в Узана хотел Прима в Габрово. Хубави срещи стават. И съвсем не на диета! :D
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 11 Юни 2007, 17:16

Върнах се жив и здрав, макар и с нарушена диета. Бахме в хотел Прима в местността Узана край Габрово. Вълшебно място! Разхождахме се, възхищавахме се и накрая ядохме агнешко и пихме хубави напитки. В ресторанта има страхотен дует.
Догодина ще се срещнем отново в Сливен.
Отсега нататък разпределям остатъка от активния си живот в такива срещи: пролети в Ловеч със съучениците от гимназията, а през лятото с моите състуденти.
Обещавам да си карам колелото /когато имам време за това/ на най-тежката предавка! :twisted:
Ivailo5rov
Активен потребител

За любителите на онлайн спортни мениджър

Мнениеот advokata » 29 Юни 2007, 01:20

Някой от жас играе ли ги и в какъв спорт ?
Наскоро забелязах, че се предлагат доста такива вече и на български език.
Препоръчвам Ви http://ppm.powerplaymanager.com
Предлагат се множество интересни спортове- нека всеки от Вас го погледне и който прецени,може да се регистрира. Успех на всички в играта. Нека повече българи покажем, че сме добри мениджъри в много спортове!
advokata
Младши потребител

Мнениеот borislavapb » 29 Юни 2007, 02:12

Чудя се ,няма ли един нормален човек измежду правистите,който да обича да слуша музика,да гледа филми и да ходи на дискотека например!?!Най-нормалните за един млад човек неща!Просто се стреснах от хобитата ви!
borislavapb
Младши потребител

Мнениеот Gabi1 » 30 Юни 2007, 01:29

Ще пораснеш и ще разбереш! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gabi1
Потребител

Мнениеот DEKAH » 01 Юли 2007, 12:40

аз се занимавам с фотография...

С нашата професия не остава много свободно време за хобита, макар че е желателно човек да намери с какво да си почива и да се развлича.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

hobitata

Мнениеот evrodeputat » 03 Юли 2007, 23:00

Zdraveite,kolega!
mnogo dobra ideia!pozdravlenia!
prez svobodnoto si vreme(kakvoto vse o6te namiram za6toto sledvam)mnogo obi4am da se razhojdam ili da sportuvam.e,za sport poniakoga sam malko marzeliva.4esto se rovia v Internet i 4eta po4ti vsi4ko.smiatam 4e globalnata mreja e neobiaten izto4nik na informazia. :) :D :shock:
evrodeputat
Младши потребител

Мнениеот Galahar » 04 Юли 2007, 09:00

Здравейте и от мен. Ами моите хобита са две-три: ЛОВ,РИБОЛОВ и.....СЕКС. Всеки свободен ден прекарвам или в гората,или на някой язовир, а вечерите....то се знае :D :D :D :D :D Ако има колеги които обичат еднакво правото, лова или риболова да пишат. Ще се радвам да направим някой съвместен излет
Galahar
Младши потребител

Мнениеот Galahar » 04 Юли 2007, 09:13

Това са основните- нещата,които обичам да правя, но най-много обичам от всичко да прекарвам времето си с приятелката си. Обичам да я гушкам, да я галя, да и цитирам нежни стихове, да я гледам и милвам докато спи.Обичам да се разхождам с нея, да вечеряме на свещи, а след това да се впуснем в едно незабравимо,вълнуващо,изгарящо и изпепеляващо СЕКСТОРНАДО, което ни отнема и последния дъх :oops: :oops: :oops: :oops: :D :D :D

П.С: Единствено не мога и не искам да ходя с приятелката си на риба.Това си е мое хоби и обичам да си го върша сам :D :D :D
Galahar
Младши потребител

Мнениеот r_n » 04 Юли 2007, 09:22

най обичам да си се прибера в къщи след дълъг и изморителен ден , да се топна във ваната и така............... половин час.после интелесна книжка, разходка с приятели, кафенца, кръчмички ... и така.....
r_n
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 13 Юли 2007, 10:42

Харесвам Бургас, защото там съм учил в 6. и 7. клас в "Кирил и Методий". Там кандидатствах и влязох в езиковата гимназия, но се наложи да ни преместят на друг "национален обект" и така продължих в Ловешката езикова гимназия.
Години наред сънувах шума на морето.
Мечтая си да притежавам малко жилище в Бургас и понякога да излизам в нелегалност без никой да ме знае къде съм и да се скрия именно в Бургас. Бих се разхождал по "булеварда"/морската градина/ и по главната- тогава беше Първи май и така докато се сетя, че отново трябва да се изкара някой лев, за да се живее.
Ivailo5rov
Активен потребител

bravo

Мнениеот gmail » 23 Ное 2007, 13:36

:D Привет на всички! Днес се включвам за първи пътр но форума е доста добър.
Що се отнася до свободното време - аз ходя всеки вторник вечер на куиз. Много приятно място в един ирлански клуб /харпа на ул."Св.София" зад Палатата/, където се задават въпроси в 5-6 кръга от най-различни области. Играе се в отбори по 4 човека и е доста интересно и разтоварващо :wink:
gmail
Младши потребител

Мнениеот renka_82 » 23 Ное 2007, 14:05

Моето хоби е да се занимавам с кучетата си ;) имам няколко каракачанки и за мен е пълен rеlax, когато съм с тях.Друго любимо нещо ми е да танцувам, правя го винаги когато имам свободно време :)
Другото са книгите, предимно трълърчета :P любовните романи не са за мен, доста са ми блудкави и филмите (голям кономан съм).
Поздрави за хубавата тема :D
renka_82
Потребител

Мнениеот adiko » 23 Ное 2007, 19:10

темата е приятна и отпускаща, браво люти :)
аз обичам да ходя до морето (от варна съм) и гледам често да си ходя дори за един уикенд. плаж и море, живея за лятото!!! обичам да пътувам и на други места, само да изляза от софия. скоро бях на еленския балкан с приятели, спокойствие, камина, хапване, пийване, разходки в гората, страхотна почивка.
иначе - ходя на фитнес сутрин преди работа, много обичам да тичам, обичам да карам бързо (направо изпитвам възбуда като чуя звука на турбото) само дето имаме ужасни пътища :?
музика - chill out, джаз, различни течения на house (некомерсиален), хип-хоп и r&b
със съжаление мога да кажа обаче, че в последно време само мечтая да се наспя, да дойде събота и неделя, за да се наспя...
adiko
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии