начало

Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност Деяния по чл.172а – чл.172б от НК с ниска степен на обществена опасност

МИСТЪР ФОРУМ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот chadel » 20 Авг 2008, 15:50

Е, как къде? Иска ли питане? На площад Лъвов мост разбира се. Там ми е офиса 8) На снимката съм в извънработна обстановка и затова съм малко по-така casual :lol:

Само че прати и ти снимка, че така на слепи срещи имам лош опит и избягвам :roll:
chadel
Потребител

Мнениеот chosen_23 » 20 Авг 2008, 16:06

Еми срамежлива съм, защото се обличам малко по-неглиже от теб! Имам криви зъби и оредяла коса! Краката няма да казвам, че са криви като зъбите, а носа ми - червендалест от виното дето го пихме снощи с комшийката Цецка :lol: :lol: :lol: ! А ся казвай на коя плочка да та чакам и да вземам ли каруцата да те разходя или ти ще дойдеш на бяло магаре :lol: :lol: :lol: ?
chosen_23
Младши потребител

Мнениеот nezret » 21 Авг 2008, 10:58

:D Сега разбрах какво се има в предвид "милиционеро юрист"?!?
Все си мислех за Фроид, или за Кама сутра или за друг виден трактат по "древното изкуство".
Но тъй като сега като адвокати и магистрати, за разлика от времето когато бяхме студенти(лично аз като студент ходех най много с правистки и психоложки, а най зле се разбирах със спортистки, само една кратка аватюра). Но сега всички се правим от "Голямото добро утро", всички се пазим и се правим на непорочни и честни. Има логика защото вече сме семйни, и всеки гради имидж, който много лесно може да бъде сринат с шумен секс скандал.
Много бих искал още от доброто старо време, да си направим отново РИМСКО ЧАСТНО ПАРТИ. Но няма да стане, ще трябва всеки да си изгради солидно алиби.
nezret
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии