начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Вече не полицай, но в същото време истински българин

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Вече не полицай, но в същото време истински българин

Мнениеот kalahan2008 » 10 Окт 2008, 01:44

diaida написа:Писах и по-горе, че за това си има министерство, агенции, дирекции и какво ли не още с хора на които им се плаща. Да седнат и да си свършат работата.

Когато наскоро ходих до Агенцията за социално подпомагане, шефката на районната дирекция ми се оплака, че е останала без социални работници - никой не искал да работи за 300-350 лева на месец.
А за простотията си права...Вижаме я често и тук във форума, разни цинизми и т.н. се подхвърлят. :mrgreen:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот prnedev » 10 Окт 2008, 15:25

prnedev
Активен потребител

Мнениеот taina1111 » 10 Окт 2008, 16:38

Повод за гордост?
http://life.dir.bg/2008/10/09/news3456499.html
taina1111
Младши потребител

Мнениеот diaida » 10 Окт 2008, 20:32

Crue_la, страхотно и много точно казано!
Ето това е цялото обобщение на предизвикалата толкова спорове тема. Ясно, последователно и точно. Без излишни емоции (де, да можех и аз така :oops: ).
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот donna » 11 Окт 2008, 08:37

Круела го е написала много хубаво , но даида няма да разбере /руса е/ , затова каним другарката Даида в гр.Левски ,на разходка из циганската махала ,с къщи като в Холивуд, къщи построени с доходи за които по -горе се намекна кой и как ги печели.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 11 Окт 2008, 09:50

http://vssl.free.bg/index.htm

Това е сайта на военни съд в Сливен , но не мога да намеря решението , тъй като са публикувани решения и присъди до м. юли /вкл/.
donna
Старши потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 11:55

Така и не разбрах защо въобще се отвори тази тема и как въобще може да се ръкопляска на една явно ченгесарска проява :shock: Та дори се стигна и до цензуриране на мнения на наш събрат, предполагам Ром :shock:

Та според пишещите тук, ако селският полицай не беше българин, а циганин /защото последните инструкции в МВР са да се назначават и цигани и хора с турско самосъзнание, за да имало етническо разнообразие, и за мен това е съвсем редно/, то той щеше ли да брани по същия "усърден" начин българското знаме от кощунството на събратята си Роми ? От предубежденията, които изплуваха тук, със сигурност - НЕ. Извод: в народната милиция никакви цигани да не се назначават, а още по-малко хора с турско самосъзнание /които без да са всичките турци, такива като пишещите тук ги направиха зорлем/ :D Е да, ама сега Доган командва и не сте вие тук, където ще карате влака .... :D
Последна промяна GeorgiKERELOV на 11 Окт 2008, 12:53, променена общо 1 път
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот Lion11 » 11 Окт 2008, 12:11

Не съм си променил мнението да не участвам известно време във форума, само ще ти кажа Керелов, че съм българин, и не разбирам защо като съм толерантен към малцинствата ти и оня шоумен пишете , че принадлежа към тях? Това е лъжа. Ти също си толерантен към ромите- е означава ли , че си ром? Не, разбира се.
Доста повърхностно е , не мислиш ли да се пускат такива внушения.

А що се отнася до изтритите мнения, технически е възможно да се възстановят, не че има значение вече.

И един въпрос- към тебе Керелов- къде ти изчезна рубриката за ДАНС, има новини от вчера и се очакваше днес да ги пуснеш в твоя блог, но нещо изчезна цялата тема :lol:
Последна промяна Lion11 на 11 Окт 2008, 12:34, променена общо 1 път
Lion11
Младши потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 12:15

Изказах само предположение, че героят е Ром, но той казва, че не е. Значи, не е Ром и предположението ми е било грешно. Нека да не ми се сърди много :D
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 12:35

Щом няма сръдня, тогава каня Лъвчо11 да дойде на моя блог за ДАНС да помага, защото сам не надсмогвам да догоня новините от последните дни и часове - там няма никой да го цензурира, предварително обещавам :lol:

И нека да си отвори опцията за получаване на лични съобщения в Потребителския панел, та да можем да му пишем все пак, ако пък не желае да участва във форумите в бъдеще :D
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 13:21

Е той пък взел, че си изтрил този Лъвчо11 мнението, докато пусках моето :)
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 11 Окт 2008, 13:30

GeorgiKERELOV написа: /защото последните инструкции в МВР са да се назначават и цигани и хора с турско самосъзнание, за да имало етническо разнообразие, и за мен това е съвсем редно/

А за мен не е редно и подобно изискване е също дискриминация. Не смятате ли, че трябва да се назначават лица с необходимите качества, а не с оглед на произхода им :evil:
В последните години дискриминация се осъществява спрямо етническите българи, а не спрямо малцинствата. По-горе в темата се заговори за това кой бил и кой не бил плащал сметки, но аз да взема да попитам- на кой етнически българин държавата или някоя фондация или пък друга неправителствена организация взе, та му плати сметките или му пусна ток на аванта???
По същата логика- децата от малцинствен произход получават разни финансови стимули, та да благоволят да се образоват :evil: А на бедния българин, който няма средства, но пък изконна мечта детето му да е по-образовано от него самия, кой му помага? НИКОЙ!
Да сте чули безпартиен етнически българин да е спечелил конкурс и да е бил назначен в в подчинените структури на турските ведомства???
Присъдата на полицая е ясна, но и целенасочена- държавата отново си е вързала гащите, да да не стане смешна пред ЕСПЧ, както в случая с "извънредно тънкия череп"!
А, колега GeorgiKERELOV, за Доган сте абсолютно прав- той командва, това го знаят и децата от детската градина.
Последна промяна bebitor на 11 Окт 2008, 13:43, променена общо 1 път
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 13:37

Никъде не е казано, че етническото разнообразие ще се осигурява за сметка на професионалната квалификация :D
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот donna » 11 Окт 2008, 13:43

Карелов това го има отдавна ама ти нещо късно си научил инфото:

http://www1.parliament.bg/kns/Pkontrol/ ... P-v338.htm
donna
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 11 Окт 2008, 13:47

GeorgiKERELOV написа:Никъде не е казано, че етническото разнообразие ще се осигурява за сметка на професионалната квалификация :D

Аз го разбирам обаче точно така. Иначе защо изрично ще се спускат инструкции? Нима нямат всички еднакъв шанс? И какво би се случило, ако, да кажем, нито един кандидат от малцинствен произход не покрива професионалните изисквания??? Стига се отново до несекващ плач за дискриминация, липсата на възможности точно в тази малцинствена група и т.н. и т.н.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот GeorgiKERELOV » 11 Окт 2008, 14:04

donna написа:Карелов това го има отдавна ама ти нещо късно си научил инфото:

http://www1.parliament.bg/kns/Pkontrol/ ... P-v338.htm

Ох, не знам вече, но май повече тук няма да пиша и аз :cry:

Като се казва последните инструкции, не се казва, че те са от вчера, а че те са най-накрая в поредицата от всички инструкции. Това значи, че последните инструкции може да са и от преди 50 и повече години. Последните означава тези, които се прилагат в момента, защото са отменили или изменили предхождащите ги инструкции, и най-вече, защото след тях няма други :D

Благодаря все пак за препратката на включващата се, защото тя е точно на място :)
GeorgiKERELOV
Активен потребител

Мнениеот diaida » 12 Окт 2008, 00:47

donna на 11 Окт 2008, 08:37
Круела го е написала много хубаво , но даида няма да разбере /руса е/ , затова каним другарката Даида в гр.Левски ,на разходка из циганската махала ,с къщи като в Холивуд, къщи построени с доходи за които по -горе се намекна кой и как ги печели.

Донче, аз те каня в София на разходка с трамвай!:D до Бояна, ама да си носиш и тефтера да записваш коя къща колко струва приблизително, щото докато някои правят пари, другите се занимават да им броят доходите.
И не съм руса, а съм "пушен лешник" :lol: :lol: - не ти е точна информацията! :P
Ама това е отделен въпрос! Ти не разбрах против по-светлите ли имаш нещо против, против по-мургавите или по принцип ... всичко под ножа ?!
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 12 Окт 2008, 01:07

Преди малко се върнах от мача България-Италия (0:0). Може би не сте научили, но в началото на срещата, докато звучеше българския химн, италианските фенове публично запалиха българския флаг. Българските фенове от съседния "Г" сектор реагираха много остро и се наложи да влезе полиция...в сектор "Г". Доста бой отнесоха българските фенове за това, че са реагирали остро на италианското посегателство срещу българския флаг. На италианците, естествено, никой нищо не им направи. Съмнявам се и да има направи някой нещо, те не са роми, все пак :mrgreen:
Последна промяна kalahan2008 на 12 Окт 2008, 01:09, променена общо 1 път
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот donna » 12 Окт 2008, 01:08

:D Даида изказванията ти са от глупави по глупави ,но от една преводачка и то руса /перхидролка/ толкова ,който иска по-вече да иде да чете вицове за блондинки :D :D :D :D :D :D
donna
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 12 Окт 2008, 01:11

diaida е актриса - и по душа, и по диплома. :D
kalahan2008
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии