начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

селяни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот ianeva » 06 Мар 2008, 14:19

portokal, съществото има проблеми, описани подробно тук:
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?p=19 ... ht=#198911, т.е. взело си е психо, без преглед ...
Така че не сте колеги от НИП-а, не ни стресирайте така :) .
Хайде, мод, Вие сте!
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот Meli77 » 06 Мар 2008, 14:22

Всъщност, Portokal, искам да ти се извиня!

Искрено!

Наистина съжалявам!

Просто понякога ме увлича една спортна злоба.Почти непреодолима.

Извини ме!
Meli77
Младши потребител

Мнениеот satir » 06 Мар 2008, 15:05

system написа:..... Просто приказка !
ПРИКАЗКА ! НО НЕ МАГИЯ !!!
приказката и магията са различни за различните хора...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот portokal » 06 Мар 2008, 17:15

ianeva написа:portokal, съществото има проблеми, описани подробно тук:
http://lex.bg/phorum/viewtopic.php?p=19 ... ht=#198911, т.е. взело си е психо, без преглед ...
Така че не сте колеги от НИП-а, не ни стресирайте така :) .
Хайде, мод, Вие сте!

Не ми излизаше сметката хем да се познаваме лично, хем да съм споменавала пред нея или пред общ познат нещо за отслабване. Последното съм го правила, доколкото помня, пред малко хора.
Но всъщност въобще не е задължително да е вярно, че се познаваме, а другото може и да е улучено по случайност или заради картинката, която ми е подпис в момента.
И няма никакво значение. Съжалявам, че изобщо отговорих. :oops: Но се ядосах, а човек, като се ядоса, не мисли толкова.
Предното мнение си го изтрих сама. След като изчезна по-голямата част от нейното особено интелигентно първо мнение в темата (то не беше към мен), моят отговор нямаше на какво да е отговор, така че също го изтрих.
Последна промяна portokal на 07 Мар 2008, 10:02, променена общо 7 пъти
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот system » 06 Мар 2008, 17:19

Какво е НИП ?
system
Активен потребител

Мнениеот bobka » 06 Мар 2008, 17:26

system написа:Какво е НИП ?

Национален институт на правосъдието
bobka
Младши потребител

Мнениеот diaida » 07 Мар 2008, 01:11

ЦЕЗАРЕ, страхотен материал си намерил и то точно в десятката на темата. Смятам, че всеки последващ коментар от тук нататък е излишен.
и в подкрепа на публикацията:
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 07 Мар 2008, 01:15

ето още малко "Усмивки от старите ленти"
Изглед от "Лозенец"
Изображение

Изглед от центъра:
Изображение

и още нещо, доста по-NEW, след епохата за която говори Цезар ...
Изображение
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 07 Мар 2008, 01:17

А, ето и градинката на "Кристал", но отново доста "нова" снимка ...

Изображение
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 08 Мар 2008, 11:33

atakuvam написа:Я погледнете колко " селяни " по манталитет има само тук !...
"Тънкачи " , авантаджии и селски тарикати , а се намират и такива да им угаждат !... :wink: :D :D :D :D :D :D
Тук БЯХ , тук СЪМ и ЩЕ БЪДА !
За идеите , за принципите , а и НАПУК на някои !...
За да преча на нагли авантаджии и да се надсмивам над глупаците !...

Лютий, душицо ... да не си се преименувал пак? Ах ти, палавнико! :lol: :lol: :lol:
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот miglenka » 08 Мар 2008, 16:48

За всеобщо съжаление на софиянци, манталитета почти винаги се обуславя от произхода :!: :idea:

И София като се е напълнила с едни граждани от селски тип :roll: .....не става за живеене вече..без събота и неделя, когато "гражданите" се завръщат по родните места :wink:
miglenka
Младши потребител

Мнениеот nezret » 18 Мар 2008, 20:53

:D :D
Може ли един"Гражданин" от селски тип, да вметне нещичко по въпроса за износа на магданоза?!?
Лично за мен е важно качествата а не произхода. Какво можеш какво правиш и какво предлагаш. Това са трите кита.
Като погледна "Големите" в политиката и бизнеса в последните 50 години все са от село :D :D
1. другаря Тодор Живков Ген. Сек на ЦК на БКП и Председател на ДС от село Правец в последствие град.
2. милорд Иван Костов
3. милорд Ахмед Доган
4. милорд Тодор Батков
5. президента на България Георги Първанов , също от село. :D
6. кмета на София бат Бойко. Който каза голям лаф"Абе кво е тва ПР, в Банкя ,баба ми ще пита тва яде ли се, пие ли се :D :D :D :D :D :D
А забравих Слави Трифонов :D :D :D
Това е много глупаво да се правят "генерални заключение", от типа на всички блондинки са ....... или нещо такова. Няма дивиденти от подобно поведение и мнение, най малкото показва нетолерантност.
В София , това ми харесва че не те питат от къде си , а какво можеш,какво правиш и какво предлагаш, това е истината, всичко останало е мижи да те лажем.[/b]
nezret
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 19 Мар 2008, 01:04

Винаги съм "класифицирала" хората в три основни категории: граждани, селяни и селяндури, като последната категория определено съм възприемала като сечение на първите две множества... Самата аз съм отраснала в "саксия", т.е. в центъра на един провинциален град и винаги съм се възхищавала на чистота и реда в отношенията и в атмосферата на селото, макар и обикновено да не съм ги разбирала. А селяндурщината е нещо уникално като явление в границите на държавата ни, в отношенията ни, в бита ни. И, от позицията на човек, който е бил пет денонощия от живота си на село, твърдо съм убедена, че не селяните са генериращите я.
sunshine_75
Потребител

Мнениеот funcy » 19 Мар 2008, 12:22

Ами темата е посредствена.....но все пак да вметна нещо. Отвратително е да отидеш да си правиш справка в СГС и някаква деловодителка "Х"("столичанка") да ти изгрее с фразата "ами то вие от провинцията.....". Не е важно къде си роден, къде живееш и с какво се занимаваш, а дали имаш скотоумно "провинциално" мислене. Ще се съглася и с един от колегите, че всъщност голяма част от българските класици в облстта на литератрата и изкуството(да не говорим за художниците........класици, че трябва да кажа името на "провинцията" от която съм.......хаха) са провинциалисти хаха. Дайте пример за президент на България софиянец хахаха......Бай Тошо и той си беше "столичанин" парексаланс.......Изби ме на смях вече.......а това, че в момента милата ни столица се е превърнала в село във всякакъв смисъл е неоспорим факт, не само поради "прекрасния и чист" пост комунистически архитектурен облик, дупчестите булеварди и сукаци, но и поради хората щъкащи в този огромна спаля за екс безработни "........" - последния епитет си го спестявам. И според мен проблема не е в хората, които търсят работа в София, а в малоумието на управляващите, които 50 години вместо да децентрализират държавата, я централизират в СТОЛИЦАТА. Ами тогава спрете да ревете, че живеете сред селяни, щото те Ви управляват.
адвокат Костов, кантора "ЮСАУТОР"
funcy
Младши потребител

Мнениеот prnedev » 21 Мар 2008, 16:15

Замря нещо тази тема... Ама я вижте тези сельани какво шоу правят
ooedo no hikeshi Deep Purple - Smoke on the Water
prnedev
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 21 Мар 2008, 19:45

.......
Последна промяна kalahan2008 на 31 Дек 2012, 01:33, променена общо 1 път
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 21 Мар 2008, 20:03

Еееейййййй суфиянците , зазпахте ли уе аааааааааааааааааа.Хахахахахаах.Няма са плашите я съм тук-най дивия селянджър.Имам 4 дка дор и обор измазан с оборска тор и матор с кош , а да и червен Алеко.Та ку са оплаквате ва кузум?Яд ли въ е , че махнаха жителството.хахахахах.Ядец.Много обичам да е яхна алекото и друм в Цариграда , ааа не в Софията.Ама много ми е яко москвето.Малко много гори 12 на 100 , ма ко ми пука нали обгазявам вас .хахахахахаха.Яко.Много обичам да се разхождам по Дундукува и да гледам гвардейчетата , брех левенти пусти , и он исках да стана гвардеец , ма пустиняк излянох и не мъ взеха.Винаги си возя в багажника и мойта каракачанка , Суворова и викам , море и тя да види град кво е , и кат видя някое суфиянско добиче и като я насъскам , аахахахахахахаха и ква перушина хвръква , върти пух,Чувам , че генерала имал и той куче , ма ха съм го засякал , ха суворова го е схрускала.Няма отърване от наассссссссссссссссссссссс.Вива Селинджърия.Пъкнете от яд! :lol: :D :lol: :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот nezret » 03 Апр 2008, 18:07

:D :D :D :D
Сещам се за един виц по темата.
Млада агрономка изпратена от агенция отива при един богат фермер, за да проверява и да консултира ,реколтата. Но той бил много зает и пратил своя работник Асан. Асан я харесл младата градска агрономка и решил да я впечатли по нестандартен начин. Казал тайно на децата да му казват Асан с двата :D :D :D :D .
Тръгнал Асан с агрономката по нивите и децата се смеят и му вика Асан
с двата :shock: :lol: :lol: .
Тя любезно и любопитно го пита. Извинете господине но защи ви викат децата така.
:wink:
- Той казал Ми , на село да не ти излезе име , че тогава не можеш да се оправиш :wink: :oops: :oops: :oops:
Агрономката продължава да любоптства :wink: -"Има ли нещо вярно в това, ако разбира се не ви засягам достойнството"-
Асан казал :
Ами единият е за гражданки (малък и мег плод), а другият е за селянки(голям и твърд плот) :lol: :lol:
А сега лафа.
Ааааа, като съм такава капелата (със шапка) и аз съм от селата.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
nezret
Потребител

Мнениеот bay4o » 04 Апр 2008, 11:13

Не обичам тази тема, но да се включа и аз. Живея в областен град далеч от Сф. Преди известно време се шляя по Графа в СФ, защото изнасям лекции в ... Заговаря ме момче, дали искам да участвам в незнам - кво - си- проучване за една енергийна напитка. "Ами ок" - викам аз, щото си имах време да отговоря на въпросите му. Той пита, аз отговарям, идилия, до момента, в който въпросът е "Ако отидете в провинцията, как ще си намерите ...." - въпросната напитка. Отговарям му, че аз СЪМ от провинцията и мога да си купя и там, където живея, същата. Момчето се притесни и уточнява "ама аз за провинцията Ви питам, някъде много далеч от София" и аз пак отговарям, че аз в действителност живея МНОГО далеч от СФ, но при нас /представете си/ също може да се купи енергийната напитка, без да се налага заявка до СФ да ми изпратят. Детето се сконфузи и оставихме въпроса без отговор. Та така. Може да ме канят да изнеса лекции еди - къде си, ама нали съм си прост провинциалист.
bay4o
Потребител

Мнениеот system » 04 Апр 2008, 11:39

А при мен в "провинцията" (също областен град далеч от Сф) наскоро идва един мой състудент, който остана в София. Сядаме да пием кафе. По едно време телефонът му звъни. Той вдига и казва по телефона следното: "ами аз още съм в (казва името на населеното място), до довечера ще се прибера В ГРАДА" :shock: . Нищо че въпросният колега всяка събота и неделя си ходи в родното място, което е областен център повече от 100 години. Важното е, че след като си свърши работата, се прибира В ГРАДА :wink: .
system
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии