- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов LEX Форум
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Нов LEX Форум
молба
Изпратено на: 30 Сеп 2008 10:30 pm
От: ggari
До: Регистрирани потребители
Здравейте, soni_tt
Ще ми помогнете ли, ако имате закрит тест по данъчно и/или осигурително право.. Мейлът ми е ggari@lex.bg.ggari
Лично съобщение
Това не е за мен.
Изпратено на: 30 Сеп 2008 10:30 pm
От: ggari
До: Регистрирани потребители
Здравейте, soni_tt
Ще ми помогнете ли, ако имате закрит тест по данъчно и/или осигурително право.. Мейлът ми е ggari@lex.bg.ggari
Лично съобщение
Това не е за мен.
- dinkova
- Младши потребител
Новата версия на форума предоставя възможност за изпращане на лични съобщения до група потребители. В случая лицето е изпратило съобщението до група "регистрирани потребители". Тази възможност вече е изключена, т.к. са възможни чести грешки.
- moderator
- Младши потребител
Здравейте колеги!
И аз като veda_iv се притеснявам, че само и единствено във ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ не мога да вляза. А съм сигурен, че съм се логнал и не греша паролата си. Дайте съвет, моля.
Поздрави и пожелания за успешен ден!
И аз като veda_iv се притеснявам, че само и единствено във ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ не мога да вляза. А съм сигурен, че съм се логнал и не греша паролата си. Дайте съвет, моля.
Поздрави и пожелания за успешен ден!
-
stillminkova - Младши потребител
Ето това е написано в темата "Форум за юристи-само за юристи". Можеш да влезнеш в тази заглавна тема през профила си-там ще ти се появят три заглавни теми. В тази тема пише следното:
[b]В духа на промените решихме да осъществим една идея, която дълго време се върти из форумното пространство - "Форум за юристи" да стане профилиран и в него да могат да участват само юристи.
Форумът вече е достъпен само чрез парола. Тези от Вас, които искат да участват във Форума, трябва да ни изпратят потребитлското си име на info@lex.bg. Паролата ще получите по e-mail.[/b
[b]В духа на промените решихме да осъществим една идея, която дълго време се върти из форумното пространство - "Форум за юристи" да стане профилиран и в него да могат да участват само юристи.
Форумът вече е достъпен само чрез парола. Тези от Вас, които искат да участват във Форума, трябва да ни изпратят потребитлското си име на info@lex.bg. Паролата ще получите по e-mail.[/b
- defy
- Младши потребител
defy написа:Ето това е написано в темата "Форум за юристи-само за юристи". Можеш да влезнеш в тази заглавна тема през профила си-там ще ти се появят три заглавни теми. В тази тема пише следното:
В духа на промените решихме да осъществим една идея, която дълго време се върти из форумното пространство - "Форум за юристи" да стане профилиран и в него да могат да участват само юристи.
Форумът вече е достъпен само чрез парола. Тези от Вас, които искат да участват във Форума, трябва да ни изпратят потребитлското си име на info@lex.bg. Паролата ще получите по e-mail.
В тая връзка, сега се връщам от Благоевград. Тa гледах да видим един дФукатин. Ц, не видех и като се айдосах.... право у юридическио. И земах че се дипломирах. Сега съм ви колега Е, само бакалавър де. Другио път ше зема тапия за магистър.
Последна промяна satir на 02 Окт 2008, 18:58, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
satir написа: В тая връзка, сега се връщам от Благоев град. Т гледах да видим един дФукатин. Ц, не видех и като се айдосах.... право у юридическио. И земах че се дипломирах. Сега съм ви колега Е, само бакалавър де. Другио път ше зема тапия за магистър.
Честито! Здраво ще черпиш...
- Гост.
- Старши потребител
mi_lena написа:-ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!! ТУКА СИЧКО СИ ПИШЕ!!!!!
вию>но стиле
работи на всички браузери /само на експлорера не/ и защо ти е па тоя Maxthon???
Щех ли да тъ питам, ако имаше т`ва нещо в падащия списък на вию-то?
Що се касае до Maxthon-а - това дават
ми как да ти кажа, аз днеска разбрах че има такъв браузер. търси нещо аналогично на вию-то! некаде да има падже стиле или нещо подобно а, хм с ква ОС си?
едит: у Опера е усер моде и аутор моде съответно.......
поли, хихи...... що дан черпа ма кат се замисла вие требе да черпите щот редиците се попълват с нова, изгряваща, светеща с неотразим блясък звезда....
пайсеееееееееееее.............. дФукате, че умреш от глад покрай мене.......
Последна промяна satir на 02 Окт 2008, 19:04, променена общо 1 път
-
Изчакай малко сега, да си сложа очилата, че с този блясък- току си ме заслепил..
- Гост.
- Старши потребител
Lion11 написа:
Да, гласувах, но не ми е ясно как да променя горния си пост
пускам го тук щото оная тема е заключена
сега вервате ли ми, че 5 мин ми стигнаха да се дипломирам
-
Мда... сега разбирам....
Е, това не е кой знае какво- те са раздали на всички ни еднаква парола.....
И отново ще повторя- честито дипломиране!/ сега разбирам защо се дърпаш от харчлък /, и не си единствен- не само юристи я притежават
Е, това не е кой знае какво- те са раздали на всички ни еднаква парола.....
И отново ще повторя- честито дипломиране!/ сега разбирам защо се дърпаш от харчлък /, и не си единствен- не само юристи я притежават
- Гост.
- Старши потребител
Невидим: ДА
Промяната на настройките ще повлияе при следващото влизане във форума. Но, промяна не съм правила.
Модератор- винаги такъв ми е бил избора
Такава и отметка съм сложила, но явно нещо се е променило... , та сега ви обаждам- корекция е нужна.
Промяната на настройките ще повлияе при следващото влизане във форума. Но, промяна не съм правила.
Модератор- винаги такъв ми е бил избора
Такава и отметка съм сложила, но явно нещо се е променило... , та сега ви обаждам- корекция е нужна.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Е, това не е кой знае какво- те са раздали на всички ни еднаква парола.....
Трябва да се гордеете и да крачите с висико вдигнато чело, защото на мен никой не ми е пращал парола - не съм сред "богоизбраните"
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Е, това е пропуск, но ще го отстранят- трябва им време.
Апропо- там не е писано от 29....
Апропо- там не е писано от 29....
- Гост.
- Старши потребител
Бе, човек кат се айдоса нинай ко прай ве........ ако беше "Филаретов" наблизо са чех вече да съм акушерка п.с. некой да ме насочи към сайт за акушерки плиииииссссссссcruel_la написа: Satir, ти се родил дипломиран, не ти е нужно цели пет мин.да губиш в ЮЗУ
едит: оне ку го бех видел, чех да му нашокам репата белким му дое акъло
/което е практически невъзможно де/
Последна промяна satir на 03 Окт 2008, 06:44, променена общо 1 път
-
ама админо ква спамерска тема пусна само... евалла
п.с. а на мене два пъти ми трие темичката за спам
е, не е ли очевидна нуждата от нея
тва усерите големи спамери ве кикики...
п.с. а на мене два пъти ми трие темичката за спам
е, не е ли очевидна нуждата от нея
тва усерите големи спамери ве кикики...
-
Аааа, добре че му подсказвах на изпитите ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
И аз нямам служебна парола. Да им се моля...Хм...
- protekta
- Потребител
private message:
to: hasplu
subject: chrome
честно казано не ми допада много много,поне на вин не.
а имам абонамент и от гоогле би требало да ми го пратат като стане за линукс, поне така казват
но ще го пробвам разбира се..... тенкю
п.с. пускам го тука щото незнам що, ма не мога ти го прата на лични
едит:
пак едит: webmin никакъв го нема защо така хм...
to: hasplu
subject: chrome
честно казано не ми допада много много,поне на вин не.
а имам абонамент и от гоогле би требало да ми го пратат като стане за линукс, поне така казват
но ще го пробвам разбира се..... тенкю
п.с. пускам го тука щото незнам що, ма не мога ти го прата на лични
едит:
пак едит: webmin никакъв го нема защо така хм...
Последна промяна satir на 07 Окт 2008, 06:09, променена общо 2 пъти
-
edit: знам що, по дифолт получаването на лични е неактивно. всеки, който иска тая екстра трябва да я активира
-
Някои съфорумци ме определят като мрънкалото на форума....незнам що,но тъкмо свикнах с акробатиката в мозилата view > page style > no style , за да си променя мнение и сега пак има промяна ...я дайте сламка ли...колец ли (Сатир )...не може да се случи
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
|
|