начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

АПИС или СИЕЛА?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот lo6a » 15 Мар 2006, 17:08

В момента (15.03.2006) Апис-5х ми е актуален към 24.02.2006 год. Не бях обърнала внимание.
lo6a
Младши потребител

Шегичка

Мнениеот marinkoychev » 16 Мар 2006, 14:23

Шегичка колеги :wink:
http://www.apis-dog.com/
marinkoychev
Нов потребител

Апис!

Мнениеот ari » 20 Мар 2006, 01:22

Когато един юрист може да си позволи по-доброто, трябва винаги да избере АПИС.
В момента Апис преминава от 16-битова към 32-битова версия и това е причината да прекъснат актуализациите.
От миналата седмица е готова новата версия Апис 6 - много по- бърза , с повече функции и т.н. екстри.
ari
Младши потребител

Мнениеот alexa2 » 20 Мар 2006, 15:58

Така или иначе, аз вече си купих Апис. И е актуализиран към бр.21 от март 2006! :roll:
alexa2
Потребител

И аз имам вече!

Мнениеот marinkoychev » 20 Мар 2006, 18:03

И аз имам вече - даже ми е до бр. 22, още по-актуална. Качиха ми я от диск. :D
marinkoychev
Нов потребител

Новата версия на Апис!

Мнениеот arabela » 21 Мар 2006, 00:52

Колеги, видяхте ли новата версия на Апис- Апис 6.
Смятам , че е много по - добра, още повече, бонусите , които дава в момента на клиентите си.
arabela
Потребител

Мнениеот alexa2 » 21 Мар 2006, 11:12

Къде я видяхте? На мен ми инсталираха Апис миналия понеделник и не ми предложиха нищо такова! Единствено ми обясниха за нов продукт, който ще включва актове на окръжните съдилища, но още бил в процес на разработка.
alexa2
Потребител

Мнениеот nikoy » 21 Мар 2006, 11:33

Даааа, добра е .
nikoy
Потребител

Не е зле, но не е добре

Мнениеот marinkoychev » 21 Мар 2006, 14:43

Поработих, но някои неща не са като на предишната. Нещо още не могат да го оправят явно. Някой откри ли откъде се актуализира, мисля, че няма телекомуникационна актуализация.
Може би наистина са се разделели с предишните си програмисти предсрочно и сега правят новата в движение.
Не работят и някои други неща вътре. Сега нямам време да ги пиша, но май още не е съвсем готова и ме нерви. :(
marinkoychev
Нов потребител

новости

Мнениеот arabela » 22 Мар 2006, 00:40

Предимството на новата програма Апис 6 е ,че всеки закупил 2 или 3 продукта е, че му дават още един продукт - бонус за определено време.
За повече информация имейл:maria_veleva@abv.bg
arabela
Потребител

Мнениеот antar » 22 Мар 2006, 16:06

Стига бе! Сериозно ли е това за бонусите!!!
За колко време го дават?
Ние сме на Сиела, ама ако е така да си поручам един Апис за половин или една година. Какво ще кажете? Дайте съвет.
Ама, да ви кажа, ако наистина е вярно това с бонусите, искам да видя Сиел-ците кога ще се усетят да ги ударят за нелоялна конкуренция в КЗК.
Пак ще гледаме шоу, май! :twisted:
Ама, тоя път няма да има измъкване. :!:

Чакам, младежи! Не спете, а ни дайте хляб и зрелища!

Между другото - arabela, ти май за Апис работиш или се лъжа?
дай, да измислим нещичко да ползвам и Апис! Ама, много са соленички цените за това, което предлагате. Ще навия шефката, щото с шефа няма да стане, но ще трябва някаква придобивка към абонамента. Ще помислиш ли?
antar
Младши потребител

Пак се скараха

Мнениеот marinkoychev » 22 Мар 2006, 19:59

Май конкурентите пак се сдърпаха и на форума :lol:
Апис 6 не е лош, но вече ви казах, че няма актуализация освен на дискове. Всеки си прави сметката.
А това за бонусите, хайде сега и ние патки не пасем. Виждам, че просто явно програмата не е доработена и няма защита на продуктите. Така че купуваш едно а ползваш 5, просто, защото няма защита. Мнооого гооод. Пести пари на клиента от всякъде, не се връзвайте да плащате повече от един продукт и без това не могат да ви го прададат отделно ако е от пакета Апис Право.
:lol:
marinkoychev
Нов потребител

Мнениеот antar » 23 Мар 2006, 15:13

Ааа, моля, моля! Аз не участвам в конкурентни битки. Хи-хи!
Само давам идейки за спорове :twisted:
Че то един юрист, ако не мисли къде може да изкара някой друг лев, защо изобщо си е губил времето 5-6 години.
Пък и точно тези двете фирми хубави сеири правят. Конкурират успешно майонеза "Краси" и бирените компании.
А помните ли поръчката за държавната администрация. :D С удоволствие четях статиите по вестниците.
Алооо, СИЕЛЦИТЕ, дремете! Вижте хората на Апис как добре се справят! Вие ако имахте проблеми, до сега да са ви разбрали и бушмените в Австралия. Това е! Слаб ПР имате май :twisted:
Колеги, да ви кажа, те май не влизат много много в Лекс. Трябва да им драсна едно писмо. Леко пренебрежително отношение към форума ли имат, що ли!?
antar
Младши потребител

Атакуваха ни от Сиела

Мнениеот marinkoychev » 24 Мар 2006, 18:16

Днес ни атакуваха от Сиела. Обади се някакъв техен дистрибутор и предлагаше 14 месеца абонамент на цената на 12 месечен(годишен). Боже, хубаво нещо е конкуренцията. :lol:
Няма да го огрее така като гледам, :lol: но който не си е купил още никаква програма, натискайте и двете фирми, ще има резултат. Показа ни я, аз я бях виждал преди време, нищо и няма на програмката.
marinkoychev
Нов потребител

Мнениеот antar » 27 Мар 2006, 17:32

Kak taka, nishto i nqma!? Mnogo si e dobre daje, nali q polzwam... NOOOOOO, saglasen sam za konkurenciqta! Da jivee kapitalizma....s balgarsko lice :twisted:
antar
Младши потребител

Детска радост

Мнениеот 12344 » 28 Мар 2006, 02:17

Нещо не зацепвам на какво се кефите. На Апис 6, който прилича на бъгава Ciela? Че версията е временна и само за сондиране мнението на абонатите е видно най-малкото от това, че няма опция за осъвременяване.
12344
Младши потребител

Мнениеот scribtor » 30 Мар 2006, 01:35

АПИС се скапа скоро, откакто стана проблема с програмистите. Дано да се оправят по-скоро. Сега АПИС5 е по- лош от преди. Иначе съм фен на АПИС. СИЕЛАТА не я долюбвам - много по-назад и по- зле бяха горките, но сега може и да изпреварят АПИС. Ще видим.
Аватар
scribtor
Потребител

Мнениеот lazar_petrov » 30 Мар 2006, 11:19

Здравейте и от мен ;)

Та като си говорите за Апис - ами аз вчера си инсталирах Апис 6 <няма да ви казвам за колко парички съм го намерил, че ще ми изсмеете и ще завиждате>, но имам чувството, че това нещо е ВСЕОБХВАТНО. Досега, като студент, понеже съм още такъв, не съм ползвал много-много системите, но Апис-а е нещо колосално. Ще се опитам да видя и Сиела как е и... така.

Айде, със здраве. Стискайте палци да си взема Гражданското.

Поздрави на всички и много клиенти и победи в споровете!
Dura lex, sed lex
lazar_petrov
Младши потребител

Няма проблем!

Мнениеот arabela » 30 Мар 2006, 17:49

Новата програма Апис 6, работи нормално.
Бонус ползват и всички клиенти, които ползват онлайн продуктите.
arabela@lex.bg
arabela
Потребител

Re: АПИС или СИЕЛА?

Мнениеот vili_ap » 30 Мар 2006, 23:33

alexa2 написа:Колеги, моля за отзиви от ползването на двете системи?! В момента ползвам Апис 4, но дали не са по-добри Сиела?

Най-добре си вземи АПИС6 в нея има всичко !
vili_ap
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии