- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ДА ПОГОВОРИМ и за ХОБИТО НА ЮРИСТА !...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Здравейте и от мен!!!
И аз като голяма част от Вас споделям свободното си време с моето куче бийгъл. Също така обичам да обикалям из България. Обичам планината и съм на мнение, че в България има страхотни планински градчета пропити с невероятна атмосфера.
И аз като голяма част от Вас споделям свободното си време с моето куче бийгъл. Също така обичам да обикалям из България. Обичам планината и съм на мнение, че в България има страхотни планински градчета пропити с невероятна атмосфера.
- p_petkova
- Младши потребител
Това за шопинга много ми хареса - и аз го обожавам!!! Само, че наистина не ми остава много свободно време, а когато го имам - предпочитам да съм със семейството си, колкото и банално да звучи - страшно обичаме разходките, на които просто ей така се шляеш - ех, че хубаво, многа се размечтах ....
- shine
- Младши потребител
Обичам да чета. Сега чета "Копелето - Евангелие от Юда" и "До Страс(Т)бург и назад" на Христо Стоянов, прочетох "Помашка рулетка", "Скрития живот на една помакиня" и "Рязаният поп" на същия автор. Страхотен!
Обичам да обикалям България, да откривам нови места в красивата ни родина.
Обичам да купувам книги.
Обичам да обикалям България, да откривам нови места в красивата ни родина.
Обичам да купувам книги.
- Sarra
- Потребител
Моето хоби е да играя шах, много ме кефи тая велика игра.Да живее Веселин Топалов!!!!!!!
Харесва ми и риболова на яз.Доспат, макар че съм начинаещ още
Поздравления за Лютият колега - да не би случайно нещо тежко да ти е падало на главата ........скоро време
Харесва ми и риболова на яз.Доспат, макар че съм начинаещ още
Поздравления за Лютият колега - да не би случайно нещо тежко да ти е падало на главата ........скоро време
"PANTA REI"
- viktor79
- Потребител
Аз сърфирам в нета, може и в чата
Чета Адлер, Юнг, З.Фройд, А.Фройд, Долто.
Обичам да плувам, да играя билярд, да си върша работата. Но това не е хоби ...
Чета Адлер, Юнг, З.Фройд, А.Фройд, Долто.
Обичам да плувам, да играя билярд, да си върша работата. Но това не е хоби ...
- kagepe
- Младши потребител
Изненадваща и приятна тема. И то най-вече заради това, че хобитата ни са по-скоро желани, отколкото осъществявани занимания.
Имам много любими занимания.
Например всеки ден трябва да прочета малко художествена литература. В работата четене - бол, но все сухарски неща. Художествената литературата е за освежаване на мозъка и душата. Понякога пиша стихове. Колежките от обкръжението ме накараха преди години да публикувам една стихосбирка и сега не съжалявам за това. Съжалявам за много забравени и загубени стихотворения и епиграми. Включиха ме в сборника "Темида-3".
Като малък рисувах и дори бях художника на училището. В казармата също, но тогава спрях.
Свирех на мандолина и притежавам освен мандолината тамбура, китара, цигулка и акордеон-малък. Акордеона вече го подарих на една детска градина, а другите инструменти мисля да подаря на музикалното училище. Вече не свиря поради липса на време, но обичам да слушам музика. Много си падам и по духова музика. В гимназията биех тъпана.
Обичам да карам колело и в момента притежавам един австрийски бегач "Пух". За съжаление мога да покарам из Кайлъка веднъж седмично
През седмицата- само работа. Единственото удоволствие- някой тарикатски номер в съда... Когато няма работа- ровене в компютъра... Понякога вечер /май през вечер/ в "Темпото" отсреща... няколко бири... с мезенце...
След малко ще пусна може би едно мое стихотворение.
Имам много любими занимания.
Например всеки ден трябва да прочета малко художествена литература. В работата четене - бол, но все сухарски неща. Художествената литературата е за освежаване на мозъка и душата. Понякога пиша стихове. Колежките от обкръжението ме накараха преди години да публикувам една стихосбирка и сега не съжалявам за това. Съжалявам за много забравени и загубени стихотворения и епиграми. Включиха ме в сборника "Темида-3".
Като малък рисувах и дори бях художника на училището. В казармата също, но тогава спрях.
Свирех на мандолина и притежавам освен мандолината тамбура, китара, цигулка и акордеон-малък. Акордеона вече го подарих на една детска градина, а другите инструменти мисля да подаря на музикалното училище. Вече не свиря поради липса на време, но обичам да слушам музика. Много си падам и по духова музика. В гимназията биех тъпана.
Обичам да карам колело и в момента притежавам един австрийски бегач "Пух". За съжаление мога да покарам из Кайлъка веднъж седмично
През седмицата- само работа. Единственото удоволствие- някой тарикатски номер в съда... Когато няма работа- ровене в компютъра... Понякога вечер /май през вечер/ в "Темпото" отсреща... няколко бири... с мезенце...
След малко ще пусна може би едно мое стихотворение.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
ДЕНЯТ
Започвам деня недоспал и унил,
изпивам с вода половин Ривотрил,
обличам се, бръсна се, паля колата,
отивам в кантората- грабвам делата.
По календара за днес е развод-
изпоразведе се тоя народ!
За утре се готвя по спор-облигация,
ще има въззивно, после касация…
И главната грижа във мен се пробужда,
че на закона промяна е нужна,
че най-добросъвестен правен субект
делата печели, но няма ефект!
Затуй инвеститори няма да има-
презумпция точна и необорима,
че ако някой у нас инвестира
трудно парите си после събира.
Жената, детето ме трупат с проблеми-
Как ли живели са някои с хареми?!
Закъсал клиент хонорара ми бави,
надява се сигурно да се забрави…
На ипотеката идва падежа,
във диафрагмата почва бодежа,
по късен следобед ме цепи главата,
но аз си подготвям, планирам делата.
Тъй прозаично денят ми минава,
както навсякъде в нашта държава,
с бюро, компютър и радио само
крачим за никъде- рамо до рамо!
Ивайло Петров
Адвокат от Плевен
изпивам с вода половин Ривотрил,
обличам се, бръсна се, паля колата,
отивам в кантората- грабвам делата.
По календара за днес е развод-
изпоразведе се тоя народ!
За утре се готвя по спор-облигация,
ще има въззивно, после касация…
И главната грижа във мен се пробужда,
че на закона промяна е нужна,
че най-добросъвестен правен субект
делата печели, но няма ефект!
Затуй инвеститори няма да има-
презумпция точна и необорима,
че ако някой у нас инвестира
трудно парите си после събира.
Жената, детето ме трупат с проблеми-
Как ли живели са някои с хареми?!
Закъсал клиент хонорара ми бави,
надява се сигурно да се забрави…
На ипотеката идва падежа,
във диафрагмата почва бодежа,
по късен следобед ме цепи главата,
но аз си подготвям, планирам делата.
Тъй прозаично денят ми минава,
както навсякъде в нашта държава,
с бюро, компютър и радио само
крачим за никъде- рамо до рамо!
Ивайло Петров
Адвокат от Плевен
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Колега,Ivailo5rov вие сте мъж мечта за всяка жена.
Аз обожавам планината, но уви попадам на хора които предпочитат морето.
Според мен няма нищо по-релаксиращо от дълга разходка в приятна компания. Алтернативата е да отида за риба със съпруга си, който е страстен рибар. Но за момента това е само блян, защото трябва да се грижа за едногодишния си син, така че разходката е виртуална в Net-a, а и компанията е приятна.
Аз обожавам планината, но уви попадам на хора които предпочитат морето.
Според мен няма нищо по-релаксиращо от дълга разходка в приятна компания. Алтернативата е да отида за риба със съпруга си, който е страстен рибар. Но за момента това е само блян, защото трябва да се грижа за едногодишния си син, така че разходката е виртуална в Net-a, а и компанията е приятна.
- lanna
- Младши потребител
Добре че си изписал след Ивайло Петро - адвокат от Плевен, защото бих те пообъркал с големия български писател Ивайло Петров!:)
- oho_boho
- Потребител
Един следобед моят компютърен специалист видя, че нямам много работа и предложи да идем до София. Изненадата беше, че присъствувахме на банкет на един форум на маняци по компютрите. Обичам такива срещи. Одеве пропуснах да спомена, че любимите ми годишни мероприятия са срещата на випуска от гимназията- в града на люляците Ловеч и срещата на випуска ми от Симеоново. Втората е с неопределено време и място. Това прави срещата със състудентите /съкурсантите/ ми по-интересна, защото се получава нещо като екскурзия, с подбрана музикална програма и с посещения на приятни места, и естествено- с хубаво меню- храна и напитки за ценители. Миналата година бяхме в Смолян, а тази ще бъдем някъде в Габровския Балкан. Може би това са най-приятните ми мигове през годината.
Иначе времето не ми достига и за почивка. Не съм си позволявал отпуск от няколко години.
Иначе времето не ми достига и за почивка. Не съм си позволявал отпуск от няколко години.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
мотори, оръжия, футбол, жени, приятели, биричка.
за съжаление не винаги остава време за всичко...но се старая да ги съчетавам.
за съжаление не винаги остава време за всичко...но се старая да ги съчетавам.
- redalex
- Младши потребител
5rov просто утрепа рибата със стихотворението днес
ние ще мислим и друг ден ще обясняваме неща на колежките
ние ще мислим и друг ден ще обясняваме неща на колежките
- hr.stoyanoff
- Младши потребител
Интересна тема. Малко сьм разочарован че няма почитатели на Шаха. За мен това е най развлекателната игра. Дори и да загубя , важно е да е красива партията.
- nezret
- Потребител
Ами и аз ще се включа! Обичам мноооого да чета! Разбъркващи главата психологически книги...Да шия гоблени. Но най-обичам да съм с дъщеря си-на 3г. невероятна е! От както се е родила само тя ми е хобито май...
Всяко лято от 2годишна ходя на пещери, страхотно изживяване и най-много си почивам. Но не бих отказала и планината. Обичам да ходя и за риба! Само дето нямам вече почти никакво време, не разбирам как има хора без хобита?! Големия ми проблем е че като ми остане малко време за хобита и се чудя кое от тях да избера...
P.S.Днес в кантората ми има таралеж...след обяд ще ходим с дъщеря ми в гората да го пуснем на свобода
Всяко лято от 2годишна ходя на пещери, страхотно изживяване и най-много си почивам. Но не бих отказала и планината. Обичам да ходя и за риба! Само дето нямам вече почти никакво време, не разбирам как има хора без хобита?! Големия ми проблем е че като ми остане малко време за хобита и се чудя кое от тях да избера...
P.S.Днес в кантората ми има таралеж...след обяд ще ходим с дъщеря ми в гората да го пуснем на свобода
"Подсъзнанието може всичко"
- dil_d
- Младши потребител
Аз се чудя къде изчезнаха участниците, а те били тук.
Планина!!! Пеша. За по няколко дни! Но веднъж годишно, а понякога и по-рядко.
Планина!!! Пеша. За по няколко дни! Но веднъж годишно, а понякога и по-рядко.
- Star_doznatel
- Потребител
DIL_D...KATO ZNAM KOLKO SI HUBAVA....MI SE ISKA AZ DA BYAH TARAJEJ...I DA NE ME PUSKASH V GORATA......IMASH MNOGO POZDRAVI OT EDIN TVOI KOLEGA.....S KOGOTO SE POZNAVATE OT SOFIA....
A KARALYMOVA>>>>>>KAKVO SMOTZI, KAKVI 5LEVA.....KAZAHA MI 4E VASHIYAT BRAT SE IZYAVYAVAL V MUSIK IDOL....I BIL EDIN OT NAI-NEVEROYATNITE U4ASTNITZI.....V SMISYL...EDIN OT ......A NE MU E BILO LESNO.....GOLYAMA KONKURENTZIYA.....
A KARALYMOVA>>>>>>KAKVO SMOTZI, KAKVI 5LEVA.....KAZAHA MI 4E VASHIYAT BRAT SE IZYAVYAVAL V MUSIK IDOL....I BIL EDIN OT NAI-NEVEROYATNITE U4ASTNITZI.....V SMISYL...EDIN OT ......A NE MU E BILO LESNO.....GOLYAMA KONKURENTZIYA.....
- ANTIKOMUNIST
- Нов потребител
Благодаря за поздравите и за комплимента....Таралежът цял ден спи! Аз що работа прехвърлих! Нямам търпение да отида в гората.
Оставете я вече тази жена и по-скоро брат й! "Всечки има право на своите 2мин.слава!" Между другото и аз като бях малка четях под чершафа с фенерче,защото нашите ми се караха и ми загасяха лампата...Мислех си, че съм единственото дете на което му забраняваха да чете книги..?!
Оставете я вече тази жена и по-скоро брат й! "Всечки има право на своите 2мин.слава!" Между другото и аз като бях малка четях под чершафа с фенерче,защото нашите ми се караха и ми загасяха лампата...Мислех си, че съм единственото дете на което му забраняваха да чете книги..?!
"Подсъзнанието може всичко"
- dil_d
- Младши потребител
|
|