- Дата и час: 04 Фев 2025, 00:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Честит Рожден Ден!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
-
bebitor - Активен потребител
С очите на дете света откривай -
дори детето да е в плен.
И не мълчи, когато с кал "умиват"
възторга, вплел ти в своя ден.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на колегата ДЕКАН!!!
дори детето да е в плен.
И не мълчи, когато с кал "умиват"
възторга, вплел ти в своя ден.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на колегата ДЕКАН!!!
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
Петър І
- uvella
- Потребител
ЧЕСТИТ ДА Е И ОТ МЕН!!! ДЕКАН
Погледни на живота, отвъд облака...
Можеш го, нали?
Рожден ден... поредния... но е необикновен и .... прекрасен?
Какво лошо има да се почувстваш по-горд , по-добър , по-изискан и желан, и ... всичко най-най?
Нищо... Нормално е...
И е толкова хубаво... Отваряш очи, а над теб се усмихва най-близкия човек, прегръща те и тихо прошепва "Честит Рожден ден!". Отиваш на работа, а там безброй усмивки те посрещат още от вратата - "Честит Рожден ден". И ти се усмихваш. Хубаво ти е. Мило ти е.
Прибираш се отново. На стената срещу теб виси надпис "Честит Рожден ден". Неволна усмивка. А на масата стои букет цветя и торта с надпис "Честит рожден ден".
Дори и тези незначителни наглед неща могат да направят от рождения ти ден приказка. А дали тя ще е с щастлив край? Несъмнено.
Защото това е твоя рожден ден... Поредния, но и единствения.
Погледни на живота, отвъд облака...
Можеш го, нали?
Рожден ден... поредния... но е необикновен и .... прекрасен?
Какво лошо има да се почувстваш по-горд , по-добър , по-изискан и желан, и ... всичко най-най?
Нищо... Нормално е...
И е толкова хубаво... Отваряш очи, а над теб се усмихва най-близкия човек, прегръща те и тихо прошепва "Честит Рожден ден!". Отиваш на работа, а там безброй усмивки те посрещат още от вратата - "Честит Рожден ден". И ти се усмихваш. Хубаво ти е. Мило ти е.
Прибираш се отново. На стената срещу теб виси надпис "Честит Рожден ден". Неволна усмивка. А на масата стои букет цветя и торта с надпис "Честит рожден ден".
Дори и тези незначителни наглед неща могат да направят от рождения ти ден приказка. А дали тя ще е с щастлив край? Несъмнено.
Защото това е твоя рожден ден... Поредния, но и единствения.
Додея ми от "лютивия" досадник, а на теб?:)
- oho_boho
- Потребител
Честито и от мен колега, малко със закъснение!
Желая ти здрав дух, в здраво тяло винаги желано!И да станеш професор по търговско право, най-малко!
Желая ти здрав дух, в здраво тяло винаги желано!И да станеш професор по търговско право, най-малко!
- zheleva
- Потребител
По-добре късно, но все пак навреме.
С най-добри пожелания за повече истински приятели и успех!
С най-добри пожелания за повече истински приятели и успех!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
- marter
- Потребител
По-добре късно, отколкото по-късно А може би колегата празнува по този начин - три дни яли, пили и се веселили!!!!
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам Ви здраве, любов и много верни приятели!
Честит рожден ден и от мен! Пожелавам Ви здраве, любов и много верни приятели!
- prof_prof
- Потребител
Благодаря на всички, които са ме "подушили", че съм рожденник.
Благодаря и за пожеланията.
Поради технически и физиологични (махморлук предимно) нямах време да отворя форума, и за това чак сега виждам пожеланията.
ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ.
ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООООООГО ЩАСТЛИВИ!!!
Благодаря и за пожеланията.
Поради технически и физиологични (махморлук предимно) нямах време да отворя форума, и за това чак сега виждам пожеланията.
ДА ВИ СЕ ВРЪЩАТ.
ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООООООГО ЩАСТЛИВИ!!!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Направо се накефих,че Dekan е лъвче! ЧРД!!!!!!!!!! Понеже рядко взех да влизам във форума,дайте ориантир как да се разбере кой и кога има рожден ден.Ако сте го направиле вече,извинявайте за неточната ми ориантация в езотеричното общество.Но поздрав от мен-12.08
- eklekti4kata
- Потребител
eklekti4kata, ако съм разбрала правилно последния Ви постинг - то тогава на 12.08. /т.е. днес/ Вие имате рожден ден!
В такъв случай - честито!
Бъдете здрава, много щастлива, усмихната и търпелива!
Всичко най-добро Ви желая!
За колегата DEKAH /с голямо закъснение / същите пожелания за здраве, щастие и лични и професионални успехи!
Поздрави!
В такъв случай - честито!
Бъдете здрава, много щастлива, усмихната и търпелива!
Всичко най-добро Ви желая!
За колегата DEKAH /с голямо закъснение / същите пожелания за здраве, щастие и лични и професионални успехи!
Поздрави!
-
ianeva - Потребител
eklekti4kata написа:Направо се накефих,че Dekan е лъвче! ЧРД!!!!!!!!!! Понеже рядко взех да влизам във форума,дайте ориантир как да се разбере кой и кога има рожден ден.Ако сте го направиле вече,извинявайте за неточната ми ориантация в езотеричното общество.Но поздрав от мен-12.08
Честито и от мен, да сте винаги заредена с енергия и оптимизъм!
apk76
- apk76
- Потребител
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен !
С пожелания за всичко , всичко НАЙ - НАЙ.....=> черешката на тортата , върха на сладоледа ,каймака на .... и т.н . се присъединявам към поздравите на колегите .
И аз нямам много време за ровене в интернет и затова съжалявам , че не мога да украся пожеланието си , НО все пак е дадено от сърце !!
Колеги , моля ви кажете от къде намирате такива красиви картинки / и най вече Вие karanedeff / , че и на мен ми се иска да "поукрася малко пейзажа " .
С пожелания за всичко , всичко НАЙ - НАЙ.....=> черешката на тортата , върха на сладоледа ,каймака на .... и т.н . се присъединявам към поздравите на колегите .
И аз нямам много време за ровене в интернет и затова съжалявам , че не мога да украся пожеланието си , НО все пак е дадено от сърце !!
Колеги , моля ви кажете от къде намирате такива красиви картинки / и най вече Вие karanedeff / , че и на мен ми се иска да "поукрася малко пейзажа " .
- divain
- Потребител
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Здраве, щастие, късмет и мноого сбъднати мечти!
Здраве, щастие, късмет и мноого сбъднати мечти!
Преди да поискаш, помисли какво си дал!
-
juli.di - Потребител
Честит рожден ден!! Пожелавам ти много здраве, щастие и професионални успехи!!! Не спирай да бъдеш такава, каквато си - винаги свежа и адекватна....
P.S. Надявам се че си пила поне една бира!!!
P.S. Надявам се че си пила поне една бира!!!
"Подсъзнанието може всичко"
- dil_d
- Младши потребител
|
|