начало

Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев вече съжалява и иска от ВКС по-лека присъда Осъденият на 20 години затвор Георги Семерджиев вече съжалява и иска от ВКС по-лека присъда

JURIST IDOL или за творческите напъни на някои..

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот ciceron4o » 28 Фев 2008, 22:09

хахахахах, на някои хора явно им харесва да се излагат.... :D :D :D
ciceron4o
Нов потребител

Мнениеот d_d » 28 Фев 2008, 22:33

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ .........
Изпълнителката е от неговата класа.
d_d
Потребител

Мнениеот d_d » 28 Фев 2008, 22:35

А ето и текста , да си готов за следващото явяване :

Но уан кен то ке то сив ме
Но юн плис ту жу май ливе
Уен ан ге за жу за ватена
Леч у мооо

Ю уо нус ту най му лии най
Йо сора шоо
Йес ит шооо-уо-уоооооо

Кен лииии
Ту ли бу ди бу дау чю
................................
Кен лиииииии
Ту ли бу ди бу дау чюууууу

Кен лиииииии
Кен ли бет ю мор
d_d
Потребител

Мнениеот dinev » 28 Фев 2008, 22:39

Крис, гледах участието ти във кастинга на мюзик айдъл, и най - много ми хареса, че обичаш да се отстояваш и да спориш, и май Фънки правилно ти каза да се държиш здраво за правото.
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот fafla » 28 Фев 2008, 23:49

Аз се обърках- комисията не разбира,ние обикновените слушатели и ТВ зрители-също.Кой е достатъчно интелигентен,колега,за да разбере и открие чара на вашето пеене?!
Гледах тази вечер предаването.Моето скромно мнение на слушател и зрител е,че не бих желала да Ви слушам отново!!!
fafla
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 29 Фев 2008, 10:55

Абе тоя Гьошев и аз го гледах снощи - изобщо не знаех, че ще го дават, обаче просто нямам думи - МОЛЯ ВИ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ...........! За другите е допустимо, но за юрист или бъдещ юрист е повече от срамно и недопустимо. личи си, че не може да пее, а си мисли, че може. Фънки правилно го постави на мястото му.
Такава ...... и ...... не бях виждал - срам ме е, че има такива бъдещи колеги.
fixxxer
Потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 29 Фев 2008, 10:59

И аз нека се включа - нещата са ясни - след като е от Пловдив и ако имаше малко пипон в тиквата щеше да влезе в юридическия факултет на университета от родния си град /ПОНЕ ТАМ!/
Но ЮЗУ-то е за всички - Евгения Калканджиева, Гриша Ганчев, Маргина, адвокат_Николов; криско-Матурката!
Свещени нека са човешката простотия, нахалство, низост, селяния и некомпетентност, когато са придружени с необосновано високо самочувствие!
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот Hlebarka_s_boks » 29 Фев 2008, 10:59

И аз нека се включа - нещата са ясни - след като е от Пловдив и ако имаше малко пипон в тиквата щеше да влезе в юридическия факултет на университета от родния си град /ПОНЕ ТАМ!/
Но ЮЗУ-то е за всички - Евгения Калканджиева, Гриша Ганчев, Маргина, адвокат_Николов; криско-Матурката!
Свещени нека са човешката ........., ...., ....., ...... и ...., когато са придружени с необосновано високо самочувствие :lol:
Hlebarka_s_boks
Младши потребител

Мнениеот hasplu » 29 Фев 2008, 11:02

Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот renka_82 » 29 Фев 2008, 11:27

Хаххаа аз вчера гледах жалките опити на "наш" Кристиянчо да става айдъл...малеее то това дете няма ли да престане с тези си жалки опити да става известен.Където види камера и той цъфва...то бива, бива мания за величие, но неговото прекрачва всяка нормална граница..
renka_82
Потребител

Мнениеот kris_maturata » 29 Фев 2008, 11:49

Който се интересува каква е цялата истина за Мюзик Айдъл, без да искам да се оправдавам, ще кажа, че бях използван, за да си направят продукта, за което съжелявам.
Това не са празни приказки, а е фактология, лежаща на няколко основни аргумента :
1. Защо не излъчиха как пея пред журито Сляп ден на Сигнал и Bon Jovi ???
2. Защо не излъчиха как Вили Казасян казва след оперната част "ОЛЕ ТЕНОР" ???
3. Защо не излъчиха трите положителни мнения след журито отвън, а пуснаха само отрицателните ???

Вие сами знаете, но аз ще Ви кажа - за да си направят продукта, за да си защитят журито и де се получи необоснован скандал, за сметка на показаното, понеже Есил Дюран беше права за едно - стегнато гърло. От ничия друга уста, освен от на Фънки не прозвуча - фалшиво !
Когато се стегне гърлото при атакуване на тона на по-високо ниво, той излиза притиснат и измъчен, но не и фалшив.
Толкова по това изпълнение. Не показаха как пея отвън преди кастинга с другите. Мислители си, че ако пък съм пял толкова фалшиво нямаше да ме дадат и как се излагам пред другите. Но аз така или иначе Вашето мнение за мен го знам, а то е срещу мен, така че не очаквам разбиране. Ето как пея някъде :

http://www.vbox7.com/play:1bd379d4 - Slqp den - na Signal
http://www.vbox7.com/play:5bb0508f - Lipsvash mi - Signal
http://www.vbox7.com/play:73b06765 - Slunce v ochite - Grafa

Едва ли преподавателката ми щеше да се занимава с мен, ако пеех фалшиво и нямах данни в гласа. Както и да е. Вярвайте като овце на показаното, което не е мн зле, а фактите ги игнорирайте, понеже става дума за Гьошев все пак.
Кристиан Гьошев (юрист)

Правото не е за спящите, а за бдящите...
kris_maturata
Потребител

Мнениеот satir » 29 Фев 2008, 11:54

lakov написа:Колеги... какво Ви пречи момчето ?
Нека пее, къв е проблема - добре или зле - ами или го слушате или не...
Като има мерак , що да не се пробва - негов си е проблема, на никого не вреди.
вреди на себеси, сляп е за собствената си ............
то дето викат хората -види клечката в чуждото око, а гредата в своето не... дано не стане такъв юрист какъвто певец е...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот ralitsa » 29 Фев 2008, 11:58

Кристиянчо, на мене ми хареса! Ще пееш, ама- ха, как няма да пееш!! Аз съм за теб... :D
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
ralitsa
Потребител

Мнениеот ralitsa » 29 Фев 2008, 12:06

А, да, и още нещо - половината в тоя форум могат само да ти завиждат за упоритостта и смелостта! Давай винаги така!
Твоя съмишленичка :D
I have learned, that if one advances confidently in the direction of his dreams, and endeavors to live the life he has imagined, he will meet with a success unexpected in common hours.
ralitsa
Потребител

Мнениеот terry_ezra » 29 Фев 2008, 12:54

Крис, а може ли вече да не пееш публично, моля те искрено. Прави го където и когато поискаш, но моля те не пред хора и пред камери, защото беше много смешно викане (или надвикване)...
А иначе поздравления за спечеленото срещу МОН съд. дело...
terry_ezra
Младши потребител

Мнениеот gery » 29 Фев 2008, 13:00

Не съм гледала предаването, но по линковете ми хареса как пее колегата. Не виждам какво лошо има, щом му харесва музиката и усеща нещата така по-скоро би следвало да подкрепим колегат...
Късмет и успех :) му желая в начинанията. На мен ми допадна пеенето му.
gery
Потребител

Мнениеот diaida » 29 Фев 2008, 13:09

d_d написа:А ето и текста , да си готов за следващото явяване :

Но уан кен то ке то сив ме
Но юн плис ту жу май ливе
Уен ан ге за жу за ватена
Леч у мооо

Ю уо нус ту най му лии най
Йо сора шоо
Йес ит шооо-уо-уоооооо

Кен лииии
Ту ли бу ди бу дау чю
................................
Кен лиииииии
Ту ли бу ди бу дау чюууууу

Кен лиииииии
Кен ли бет ю мор

Хааааа-хахаха уууууууууууууу!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Е, тази КЪРТИ МИВКИ ... не я бях гледала :lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот portokal » 29 Фев 2008, 13:18

Сигурно може да пее наш Криси, просто не може да е чак толкова велик (като певец и изобщо), за колкото се мисли. Това му е грешката.

А Фънки се държи гадно, явно цялото шоу, покрай пеенето, е нарочно направено малко в стил "Биг Брадър": дай да видим какво ще стане, като провокираме и показваме подбрани моменти. :roll:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот satir » 29 Фев 2008, 17:49

Ерик Клептън -никакъв глас а е бог
Джагър.. никакъв глас а е шерфектен....
Леми Килмистър -също
да продължавам ли да изброявам????
абе админа, стига три постове в които не съмн агрубил никого!!!
просто пее отвратително младежа..
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот niq » 29 Фев 2008, 20:22

Hlebarka_s_boks написа:И аз нека се включа - нещата са ясни - след като е от Пловдив и ако имаше малко пипон в тиквата щеше да влезе в юридическия факултет на университета от родния си град /ПОНЕ ТАМ!/
Свещени нека са човешката ........., ...., ....., ...... и ...., когато са придружени с необосновано високо самочувствие :lol:

Наистина ЮЗУ е за вси4ки!!Иронията никак не ми допада, а и на интелигентен 4овек не му подхожда така да се изказва!!!
Не ме интересува къде сте завършили и откъде това само4увствие за подобни изказвания.Р
Тук не сме на университети ве4е!!! :evil: Поне аз ве4е приклю4их с тази 4аст!!!
ЮЗУ има и добър пиар в цяла БГ, и много лица!!!Аз също съм от тази школа и при няколко варианта, именно този си избрах, защото Благоевград е с някакъв особен магнетизъм/поне на мен така ми влияе от първия изпит, който положих там и ве4е бях решила/!!!!
А сега мисля да изляза да се позабавлявам с парите, спе4елени с 4естен труд благодарение на ЮЗУ!!
Приятна и разпускаща ве4ер на вси4ки!!!
niq
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии