начало

Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева

първи етаж над магазини-какви права има?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот diaida » 01 Юли 2008, 21:01

Геован, аз не прочетох от вас никъде в тази тема НИТО, АМА НИТО една ЮРИДИЧЕСКА ОБОСНОВКА на това как ТОЧНО питащата ще извади правата си "на бял свят" ... за разлика от идеалното обяснение по-горе вие не написахте нищо конкретно, освен да се изхвърляте, че едва ли не всичко ви е ясно и бъдещият казус е разрешен, спечелен и т.н., ЗАЩОТОООО сте най-страхотния АДВОКАТ по вашите думи ...
"плащат ми но ... истинският адвокат не гони парите - те сами го намират"
и
нъпълно сте права - можете да искате премахване на всякакви реклами и климатици поставени пред фасадата ви щом Ви пречат / нахалните гьонсуратести "бизнесмени " край нямат. Може да искате и обезщетение - еднократно за по-голям и определен срок или периодично като. Не сте длъжна да търпите ничие нахалство и неудобството ,коети Ви причинява безвъзмездно

А ето на това му се казва ДУМИ ... къде казвате [b]ЗАЩО СМЯТАТЕ ТАКА?![/b]

И тъй като отново съм обвинена, че обиждам някого, какво ще каже geovan за това:
"нахалните гьонсуратести "бизнесмени " край нямат"

... това сигурно не е обидно, за разлика от БАБЕ, БАБА, БАБЕТКА ... което е по-скоро закачливо, отколкото груб турцизъм ГЬОНСУРАТ, което означава "ТЪПА МУТРА (МУЦУНА) на български.

.... "Или вие драга [/b]diaida не сте адвокат а търговец или сте безсмъртен "шотландски боец " и няма да се превърнете в БАБЕ или считате ,че животът е "лакти и натъртени ребра " а може би сте били дълго на слънце" ... и т.н.

и това ...
НО ОПРЕДЕЛЕНО МИ ПУКА И МАЧКАМ ВСЕКИ КОЙТО БЕЗПАРДОННО НАХЛУВА В ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО ,КОЕТО ВКЛЮЧВА И ЖИЛИЩЕТО МИ И ПРАВОТО МИ НА СПОКОЙСТВИЕ
Не знам вие юрист ли сте или МАЧКАЧ може ли един юрист да каже, че мака, тъпче и др. такива?! --- и това завършва с емотиконка ДЯВОЛ ...

ГЯВОЛЕ СТЕ ГОСПОДИН АДВОКАТЕ, АМА АЗ СЪМ ПО-ГОЛЯМО ГЯВОЛЕ И ТАКИВА ГЯВОЛЕТА КАТО ВАС ... ВЕДНАГА ГИ НАДУШВАМ ...

имате ли клиент който като ви попита нещо казвате: "ще се поинтересувам ще обмисля и ще ви кажа" или веднага на секундата сте петимен по всички казуси и ВСЕКИ ИМА ПРАВО ... само клиенти да има и да плащат ...

Аз никъде ни ви нарекох ТЪРГАШ, ГЬОНСУРАТ, не казах, че сте с ДИАГНОЗА ...

Тук изказах своето МНЕНИЕ, което по КОНСТИТУЦИЯ имам право да изкажа навсякъде където сметна за добре!

Никога, ама никога не вярвам на търговци, дето имат всичко което потърся и на адвокати, които твърдят, че могат и са наясно с всичко!

Геован, вие пак си се подмазвайте на питащите и събирайте потенциални клиенти, пак гъделичкайте честолюбието им с това че са прави (интересно другите страни не са ли ...), пак раздавайте юридически надежди, ама поне го правете по-хитро или по-елегантно ...
Много "бие на очи така" ... :roll:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот rosisd » 02 Юли 2008, 08:19

Какво ще кажете за всички климатици,висящи и стърчащи от общите части на сградата(външни стени на балкони,и като цяло външните стени на сградата разбира се)?Би следвало да се поиска разрешение на общото събрание за монтиране на всеки климатик(а на стените на някои апартаменти има и 3 такива), следователно да се плаща и наем за тях !Също така и за простори,висящи от външната стена на балкона!Не мислите ли,че играта загрубява? :twisted:
rosisd
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии