там е проблема "колега" - вие се забавлявате с правото, а това е наука, чрез която се решават съдбите на много хора. Ако не го проумеете на време:
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
|
Bai_Ganjo написа:Уточнение - студентите не са юристи, а КАНДИДАТ такива, така че за тях - 0 звезди !
diaida написа:Bai_Ganjo написа:Уточнение - студентите не са юристи, а КАНДИДАТ такива, така че за тях - 0 звезди !
Обаче, студентите се разделят на 2 вида - "просто студенти" и "Адв. Николов"![]()
![]()
чш... по леко със звездите..... или поне пренасяй на нов ред...... ойде ми екрана у съседната стая......diaida написа:...
![]()
![]()
satir написа:чш... по леко със звездите..... или поне пренасяй на нов ред...... ойде ми екрана у съседната стая......diaida написа:...
![]()
![]()
diaida написа:satir написа:чш... по леко със звездите..... или поне пренасяй на нов ред...... ойде ми екрана у съседната стая......diaida написа:...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Адв. Николов (винаги не знам Адв. ли да пиша с главна буква или Николов - за това и двете ...), та за Адв. Николов са малко звездите събрани на небето и в морето!![]()
Но пък не може да се отрече, че развеселява обстановката!
diaida написа:Не е зле Николов да направи и една АЛЕЯ НА ЗВЕЗДИТЕ - АДВОКАТИ. Напр. на ул. Алабин до съдебната палата.
![]()
![]()
advokat_nikolov написа:diaida написа:Не е зле Николов да направи и една АЛЕЯ НА ЗВЕЗДИТЕ - АДВОКАТИ. Напр. на ул. Алабин до съдебната палата.
![]()
![]()
Поласкан съм,просто няма какво да кажаКато стана министър-председател ще напрвя една Алея на великите юристи.Ще направя и модна линия за юристки advokat nikolov fashion,която ще излъчва елегатност,шик и строгост
Рекламата ми ще бъде следната![]()
Адвокатка отива на дело.При прекрачването на съдебната зала,ответната страна хвърля един поглед на адвокатката,която минава покрай него,и забелязва малко надписче в края на десния ръкав на сакото advokat nikolovfashion.Ответната страна се плаши от скъпата и красива дреха и побягва.А след това девизът на рекламата.
"Достатъчно е да прекрачите прага на съдебната зала,за да бъдете победители по делото"![]()
Относно ранглистата,когато на Върховните съдии се изписват техните имена,то те трябва да се изписват ето така.
Лорд Върховен съдия Пламен Томов/I наказателно отделение/
Такъв съдия,като Пламен Томов,на Балканския полуостров със сигурност няма.Най-добрият.
И накрая,
Съществува институция една,безпогрешно решава всички видове дела.
За законосъобразност съществува един един-единствен път-Върховният Касационен Съд.
Моля ви не ме гълчете,просто се забавлявам.Надявам се и вие.
Лек ден,дами !!!
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта