riyva_evro написа:Извинете, Вие за депутат ли тренирате? Тук електорат няма според мен.
То електорат има и тук, но определено не е неговият!
|
|
riyva_evro написа:Извинете, Вие за депутат ли тренирате? Тук електорат няма според мен.
pavlina написа:Nekonventsialen, укриването на данъците не е най-болното нещо. На мен на дело ми се случи адвокатка да говори врели не кипели, на които съм почти сигурна, че и тя сама не вярва за да защити клиента си по наказателно дело. С това тя се прехранва и подобрява финансовото си състояние. За щастие съдиите не й повярваха, но тя дори не се посвини малко от това как изглежда от страни. Не всички адвокати обаче са такива. Само една съм виждала да ЛЪЖЕ в съдебната зала, а познавам и други, които изкарват прехраната си със защитаване на правото. Всеки сам си избира пътя, но не очаквай от тези които лъжат да коментират темата ти, а на другите може би им е неудобно. Аз намирам темата ти за полезна. Лично аз никога дори не съм се опитвала да си укривам данъците, не защото съм доволна от управлението ни, но това е начина все пак да движим държавността си и дано някой ден да се намерят кадърни управляващи.
Успех и всичко най-добро!
pavlina написа:Diaida, в горното си съобщение не пиша за клиент ощетен от адвоката си, а пиша, че според мен е лошо, когато адвокатите се ПРЕСТАРАВАТ да защитават клиентите си в ощърб на справедливостта. Пиша, че според мен това е по-голям проблем от неплащането на данъци.
Щом искате да не обобщавам за да съм съвсем коректна ще уточня, че съм виждала само една такава адвокатка, която аз знам, че лъга в съдебната зала (разбира се не знам тя доколко е запозната с истината, но ми се струва много странно да не е). И за да съм още по-точна - познавам всичко на всичко работата на трима адвокати и съм била представяна само от един от тях и това не е тази жена. Ясно, с Вас разбираме по погрешен начин думата - адвокат. Според мен би трябвало да е престъпно адвокат да съветва клиента си как да потули истината или как да я "разкраси" или как да отложи делото. За това се включих в тази тема - според мен човека недоволства от това, че адвокатите съветват клиентите си как да укривет данъци. Делото, за което писах горе за щастие свърши преди повече от година. Тогава направих всичко възможно за да разкрием истината. Мисля, че законите ни са направени така, че разкриването на истината съвсем не е лесно. Тогава или сега ако вярвах, че мога да осъдя и адвокатката, за която пиша просто щях да го направя. Сега мога само я коментирам без да й пиша името. Ако сте се разровили из съобщенията ми, ще разберете, че когато намеря голяма несправедливост и имам доказателства се обръщам или към съд или към прокуратура. Е, това го правя в само в случаите когато и мен ме боли. Но мисля, че ако всеки прави така (колкото и да му е неприятно да се бори и да дава гласност на проблема си) опитите за престъпления ще намалеят.
Всичко добро:
Павлина
pavlina написа:Здравейте diaida, от какво според Вас човек трябра да си вади изводи ако не от това, което е видял с очите си?
Относно конкретиката: По-конкретна от горното не мога да бъда.
Относно адвокатите: Всеки адвокат сам си избира как да защитава клиента си. Аз като клиент не бих отишла при този, който ме учи как да прикривам истината в съда.
Нека не спорим повече защото се появиха и обиди, а не искам да цапаме този форум защото според мен мсички имаме нужда от него.
Приятен ден:
Павлина
pavlina написа:Здравейте Diaida, приемам, че това е единичен случай, ако срещна втори си запазнам правото да се възмутя.
Моля за извинение ако съм засегнала незаслужено някого!
Щастлива бях да комуникирам с Вас.
Желая Ви всичко най-добро:
Павлина
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 46 госта