- Дата и час: 03 Фев 2025, 15:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Браво на Александър Стойнов.Само така, професоре !
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
69 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
-
palimsest - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Владея го за разлика от пробити юристи като тебе. Аз въртя света, не той мене
Ето какво се получава, когато хАдвукатина върти света http://vbox7.com/play:d2d05c96
Не се препоръчва за лица със слаби нерви!!!!
-
Re: Браво на Александър Стойнов.Само така, професоре !
palimsest написа:Ако допуснем,че не е глупав, то значи е умен...
Не е така, винаги има и междинни фази
Просто иска някой да му обръща внимание, ето, получава го, но в негативен аспект. Същият като Лютия е - хем вижда, че прекалява, хем го прави напук. И ни приема, ни предава.
Що за юрист ще ставаш, Николов, щом ти самият не умеееш да спазваш правилата?
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
-
palimsest написа:Аматьор!
Аматьор си ти. Ти си шушумига, както казва адвокат Георги Гатев.
Във форума ли си градиш юридическия стаж. Бре, голяма работа си. Уникален си. Кой знае какъв пропаднал юрист си с кантора в някоя дупка.
И понеже нямаш клиенти, се занимаваш със студенти.
Искаш да бъдеш като мен-млад, умен, красив.
Ще ми дишаш прахта един ден.
Айде бе колко изкараваш на месец.Ама да не ми дават повече джобни колкото ти изкарваш Щото като те гледам нон-стоп си във форума !
Не си съдия 100 %, не си и нотариус, защото последните бичат яко в канторите си и изкарват много пари.Вместо да пишат във форума, за това време правят хиляди левове.
Значи си или пропааднал адвокат , или някакво дребно такова ЧСИ, който звъни по вратите от името някоя лизингова фирма и се моли като просяк да му платя. Нааа един голям и твърд, какво ще ми вземете-тапетите, хахахахах
- advokat__nikolov
-
advokat__nikolov написа:Значи си или пропааднал адвокат , или някакво дребно такова ЧСИ, който звъни по вратите от името някоя лизингова фирма и се моли като просяк да му платя. Нааа един голям и твърд, какво ще ми вземете-тапетите, хахахахах
Ей това трябва да остане в историята.
Между другото, ако ми беше длъжник, щях да ти запорирам вземанията за хонорари за по 10 000 лева на месец - "сигурна работа"
- kalahan2008
- Активен потребител
advokat__nikolov написа:palimsest написа:Аматьор!
Във форума ли си градиш юридическия стаж. Бре, голяма работа си. Уникален си. Кой знае какъв пропаднал юрист си с кантора в някоя дупка.
Айде бе колко изкараваш на месец.Ама да не ми дават повече джобни колкото ти изкарваш Щото като те гледам нон-стоп си във форума !
Не си съдия 100 %, не си и нотариус, защото последните бичат яко в канторите си и изкарват много пари.Вместо да пишат във форума, за това време правят хиляди левове.
Значи си или пропааднал адвокат , или някакво дребно такова ЧСИ, който звъни по вратите от името някоя лизингова фирма и се моли като просяк да му платя. Нааа един голям и твърд, какво ще ми вземете-тапетите, хахахахах
Кой ти каза,че не съм съдия...или пък нотариус?Всъщност има ли значение къв съм,важното е че съм нещо, пък за момента,професиите които изброи са само блян за теб ...само си представям в бъдеще,като се предтавяш, как ще те приемат колегите...ако някой е чел постовете ти...както казваше Рачко Пръдлето- Човек за едно красно име живей!!!
Последна промяна palimsest на 14 Сеп 2008, 15:45, променена общо 1 път
-
kalahan2008 написа:advokat__nikolov написа:Значи си или пропааднал адвокат , или някакво дребно такова ЧСИ, който звъни по вратите от името някоя лизингова фирма и се моли като просяк да му платя. Нааа един голям и твърд, какво ще ми вземете-тапетите, хахахахах
Ей това трябва да остане в историята.
Между другото, ако ми беше длъжник, щях да ти запорирам вземанията за хонорари за по 10 000 лева на месец - "сигурна работа"
Всичко е бъзик бе, Калахане. Нали знаеш, аз винаги се шегувам !
- advokat__nikolov
palimsest написа:advokat__nikolov написа:palimsest написа:Аматьор!
Кой ти каза,че не съм съдия...или пък нотариус?Всъщност има ли значение къв съм,важното е че съм нещо, пък за момента,професиите които изброи са само блян за теб ...само си представям в бъдеще,като се предтавяш, как ще те приемат колегите...ако някой е чел постоветети...
Боли ме коня ! Аз съм адвокат !
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Нали знаеш, аз винаги се шегувам !
Много смешно.
- kalahan2008
- Активен потребител
Толкова си адвокат,колкото аз съм жената на ПАПАТА....както гледам адвокатската колегия ще я видиш през крив макарон,представи си коя ще да е тая колегия дето ще те приеме с отворени обятия...щото мнозина са зовани,а малцина избрани!
-
palimsest написа:Толкова си адвокат,колкото аз съм жената на ПАПАТА....както гледам адвокатската колегия ще я видиш през крив макарон,представи си коя ще да е тая колегия дето ще те приеме с отворени обятия...щото мнозина са зовани,а малцина избрани!
Вземам си изпита, плащам си таксата от 1800 лв. и съм вътре ! И Арменския поп не може да ме спре !
- advokat__nikolov
За друго говорех,но ограничен ум като твоя едва ли ще разбере....
"Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен."
Същия казваше,че "Зрелост,нещо което липсва на хАдвукатина, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
"Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен."
Същия казваше,че "Зрелост,нещо което липсва на хАдвукатина, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
-
palimsest написа:За друго говорех,но ограничен ум като твоя едва ли ще разбере....
Знаеш ли какво е казал Тръмп, когато е бил на 22 год. на своя приятел и адвокат Джорж. "След време ще направя сграда с 70 етажа", а Джордж му казал "Ти си луд"
Трябва да вярваш, и то силно да вярваш !
- advokat__nikolov
е колкото и да съм оптимистично настроен,колкото и да вярвам, на теб акъл няма да дойде,остава да изчакаме поне да завършиш...
Силно вярвам,но не става,някакси магията при теб не се случва...
Виж какво е написал учителят ти за теб, и той е вярвал,но уви:
Пламен, Пламен , аз те знам-
днес Лорд си най- голям,
„хАдвукатче” ,бонвиван,
ах, Serce la Fam.
Но,не си се променил-
все си същият де*ил
и говори в теб детето,
дето чоплеше нослето...
Ти от малък си такъв-
Гледаше да се покажеш пръв .
Кухо дървено човече,
Спри да ни шокираш вече
В лекса ,като шут,
че расте носът надут!
Колкото и да те учих ,
С тебе, Пламка , не сполучих-
Ти си явно доказателство
За продукт със лошо качество-
Съдейки по резултата,
нямам право на заплата!...
Между нас да си остане,
Страх ме е за тебе - Плами!
Хайде ,вече си голям-
Дупенцето бърши си сам,
В гащите не а*ай пак,
Че ще си по*ран юнак!
днес Лорд си най- голям,
„хАдвукатче” ,бонвиван,
ах, Serce la Fam.
Но,не си се променил-
все си същият де*ил
и говори в теб детето,
дето чоплеше нослето...
Ти от малък си такъв-
Кухо дървено човече,
Спри да ни шокираш вече
В лекса ,като шут,
че расте носът надут!
Колкото и да те учих ,
Ти си явно доказателство
Съдейки по резултата,
Между нас да си остане,
Хайде ,вече си голям-
Дупенцето бърши си сам,
В гащите не а*ай пак,
Че ще си по*ран юнак!
-
advokat__nikolov написа:Трябва да вярваш, и то силно да вярваш !
Няма лошо, но все пак спазвай добрия тон, АКО ОБИЧАШ! Покрай мечтата си да станеш добър юрист си забравил, че е много по-важно да си добър човек.
Поздрав с тзи песен.
http://www.youtube.com/watch?v=QTahrYXCChI
- kalahan2008
- Активен потребител
palimsest написа:е колкото и да съм оптимистично настроен,колкото и да вярвам, на теб акъл няма да дойде,остава да изчакаме поне да завършиш...
днес Лорд си най- голям,
„хАдвукатче” ,бонвиван,
ах, Serce la Fam.
Но,не си се променил-
все си същият де*ил
и говори в теб детето,
дето чоплеше нослето...
Ти от малък си такъв-
Кухо дървено човече,
Спри да ни шокираш вече
В лекса ,като шут,
че расте носът надут!
Колкото и да те учих ,
Ти си явно доказателство
Съдейки по резултата,
Между нас да си остане,
Хайде ,вече си голям-
Дупенцето бърши си сам,
В гащите не а*ай пак,
Че ще си по*ран юнак!
Един ден ще влеза в тоя форум и ще те направя крив с постигнатото, а вярвай ми, то няма да е малко. Просто се крий, бягай далече в тоя момент !
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Един ден ще влеза в тоя форум и ще те направя крив с постигнатото, а вярвай ми, то няма да е малко. Просто се крий, бягай далече в тоя момент !
Нали се разбрахме,че добре построеното изречение,правописа и т.н., са също така важни,като стайлинга(брех,че дума!!!) иначе приличаш на Б.Борисов,дето неможе да едно сложно изр. да направи ....би ли изяснил мисловния ти апарат какво искаше да каже,и поради беден език -не успя да изразиш ?
-
palimsest написа:advokat__nikolov написа:Един ден ще влеза в тоя форум и ще те направя крив с постигнатото, а вярвай ми, то няма да е малко. Просто се крий, бягай далече в тоя момент !
Нали се разбрахме,че добре построеното изречение,правописа и т.н., са също така важни,като стайлинга(брех,че дума!!!) иначе приличаш на Б.Борисов,дето неможе да едно сложно изр. да направи ....би ли изяснил мисловния ти апарат какво искаше да каже,и поради беден език -не успя да изразиш ?
Боли ме коня ! Аз съм адвокат ! Работата ми е да говоря ! За другото-има секретарки !
- advokat__nikolov
69 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|