![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- Дата и час: 09 Фев 2025, 15:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Откриване на академичната година в Югозападния университет.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
91 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Да вярно е че стажът е пародия, но все пак някои съдии и прокурори ни знаят и но дават да разглеждаме делата, а все още не бяхме завършили, така че си мисля, че може и да не е толкова зле ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
advokat__nikolov написа:Факултетът ни е страхотенГордея се, че уча в Благоевград. .....доц. д- р Александър Билярски...
Оооо, това "светило" на Криминологията ли
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Последна промяна kalahan2008 на 22 Сеп 2008, 22:49, променена общо 1 път
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Доц. Билярски е добър преподавател. Чете лекции и по наказателен процес. Калахан, не мисля че си прав по начина по който го описваш.
- pokerman
- Потребител
Коригирах си мнението, но то не се променя- Билярски ми е преподавал по криминология и нямам добро мнение за него. За нак. процес не знам.
Адвокат: (INFJ)
- kalahan2008
- Активен потребител
Ами на мен ми е преподавал по нак. процес и имам добро мнение за него ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- pokerman
- Потребител
Е, успешна учебна година на всички! Да върви по вода! ...
Нямам представа до колко е успешна образователната система на ЮЗУ и що за капацитети са преподавателите, но който има желание да натрупа знания ще успее, а и това не е последната учебна институция ... Има време човек да продължи да се образова и квалифицира с времето.
За разлика от авторите на някои груби и злобнави изказвания в темата и Адвоката Николов и останалите студенти имат доста повече време за това пред себе си, а може би и повече възможности. Времето е пред тях, светът е отворен!
![Изображение](http://i.data.bg/08/09/23/1166059_orig.jpg)
Нямам представа до колко е успешна образователната система на ЮЗУ и що за капацитети са преподавателите, но който има желание да натрупа знания ще успее, а и това не е последната учебна институция ... Има време човек да продължи да се образова и квалифицира с времето.
За разлика от авторите на някои груби и злобнави изказвания в темата и Адвоката Николов и останалите студенти имат доста повече време за това пред себе си, а може би и повече възможности. Времето е пред тях, светът е отворен!
Последна промяна diaida на 23 Сеп 2008, 01:15, променена общо 1 път
![Изображение](http://s.rimg.info/fb636d9fba4fe57b868e0ab93cbac9db.gif)
-
diaida - Активен потребител
Николов, повдига ми се от теб. Няма по безгръбначно отвратителен, мазен и "наведен" охлюв от теб. За колко хахавелски теми съм се сдържал, но тука вече не мога...
П.С. Предполагам че въз основа на това и другото, което ще напишеш впоследствие, фактът че съвсем скоро ще мета коридорите на ЮЗУ с теб, трябва да бъде приеман като несбъднато предсказание, а не като заплаха...
П.С. Предполагам че въз основа на това и другото, което ще напишеш впоследствие, фактът че съвсем скоро ще мета коридорите на ЮЗУ с теб, трябва да бъде приеман като несбъднато предсказание, а не като заплаха...
- ekzorsist
- Младши потребител
ekzorsist написа:Николов, повдига ми се от теб. Няма по безгръбначно отвратителен, мазен и "наведен" охлюв от теб. За колко хахавелски теми съм се сдържал, но тука вече не мога...
Пфф, е как мислиш, че ще стане ? Само посмей и място няма да си намериш.Помниш ли дето ме заплашваше на лични, че си бил познавал хора в Благоевград, че си щял да ме разсипеш и т.н.
Абе, какво сте ми се надули като балони.Гледайте си там "качествените" университети, които такова образование са ви дали, че като ви гледам едва ли изкарвате много. Единственото, което правите(говоря за хора като екзорсист) е да се криете зад някакви смешни потребителски имена и да се правите голямата работа. Това ли можете? Да заплашвате студенти? Хахахахахахах, ей това е да си нещастник, да заплашваш по форума студент зад някакво мижаво потр. име.
Трябва да се гордеете с живота си
Върховните съдии страшни изводи ще си направят за Екзорсист.
Колега, искаш ли да ти уредя едно посещение да те видим колко си смел тогава ? Ама какво да се занимвам с хора, като тебе.
Екзорсист ти да не си от ония адвокати дето ги гледам по делата, които са си написали защитата предварително вкъщи и после на делото я изрицитирват толкова бързо, като първолак стихотворение, че председателя на състава му се скара да ЧЕТЕ по-бавно, понеже се води протокол.Хахахаха адвокат да ЧЕТЕ хахахахахахахахах
Оооо това практиката, относно адвокатите, била много трудна бе братче-ДА ЧЕТЕШ ПРЕД СЪДА НЯКАКВИ ПИСАНИЦИ.
Така че не ми обяснявайте за практика, като 80 % е теория и 20% практика.
То е много трудно да изготвиш защита и жалба в писмен вид, за което е
нужно ТЕОРИЯ( за да знаеш как да се измъкнеш от всяка ситуация), да
пуснеш в пощата, да се явиш на датата пред съда и да ГОВОРИШ БЕЗ ДА ЧЕТЕШ.
Вече за съдиите е по-трудно, защото в решенията си трябва да съобразят много неща с дадената фактическа обстановка. Да изготвят правилно мотивите и диспозитивът на решението си. Да следят внимателно показанията на свидетелите, да съобразяват доказателсвтвата с решението, тъй като, ако има разминаване между приетото и доказателствата самото решение ще е необознавано. И още луп задължения по време на процеса.Тук практика трябва !
Специални поздрави на адвокат Аспарухов, адвоакт Гергичанов и адвокат Ценкулов:wink: от Плевенската адвокатска колегия.Неворятни адвокати ! Направо да ги наблюдваш постоянно в процеса !
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Колкото и да ви е яд, ЮЗУ-то остава най-добрият университет към момента.Отличен унверситетет ! Най-добрият !
![Изображение](http://www.law.swu.bg/vhodna.jpg)
- advokat__nikolov
-
satir - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Пфф, е как мислиш, че ще стане ? Само посмей и място няма да си намериш.Помниш ли дето ме заплашваше на лични, че си бил познавал хора в Благоевград, че си щял да ме разсипеш и т.н.
Абе, какво сте ми се надули като балони.Гледайте си там "качествените" университети, които такова образование са ви дали, че като ви гледам едва ли изкарвате много. Единственото, което правите(говоря за хора като екзорсист) е да се криете зад някакви смешни потребителски имена и да се правите голямата работа. Това ли можете? Да заплашвате студенти? Хахахахахахах, ей това е да си нещастник, да заплашваш по форума студент зад някакво мижаво потр. име.
Трябва да се гордеете с живота сиА какъв е той? Да бичеш по форумите и да заплашваш студенти. Браво, вие сте юристи.
Върховните съдии страшни изводи ще си направят за Екзорсист.![]()
Колега, искаш ли да ти уредя едно посещение да те видим колко си смел тогава ? Ама какво да се занимвам с хора, като тебе.
...
Вече за съдиите е по-трудно, защото в решенията си трябва да съобразят много неща с дадената фактическа обстановка. Да изготвят правилно мотивите и диспозитивът на решението си. Да следят внимателно показанията на свидетелите, да съобразяват доказателсвтвата с решението, тъй като, ако има разминаване между приетото и доказателствата самото решение ще е необознавано. И още луп задължения по време на процеса.Тук практика трябва !
хАдвукате,хАдвукате....колко пъти ще ти казваме...пий си хапчетата и живота ще е прекрасен ...
![Изображение](http://picbg.net/u/28948/18896/203459.gif)
![Изображение](http://picbg.net/u/28948/18896/203220.gif)
![Изображение](http://picbg.net/u/28948/18896/203222.gif)
-
palimsest - Активен потребител
Абе Николчо, я дай да видим за откриването на учебната година, как да се вместя да четем реч, като един от видните и известни студенти на ПИФ
Разпитай там и ше я направим![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Разпитай там и ше я направим
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
kris_maturata написа:Абе Николчо, я дай да видим за откриването на учебната година, как да се вместя да четем реч, като един от видните и известни студенти на ПИФ![]()
![]()
![]()
Аз си мисля, че хАдвукат Николов е най-известният студент от ЮЗУ...ред професионалисти се произнесоха на основата на шизофреидните му прозрения,ето вижте сами ...
advokat_nikolov написа:Оооооо навлизате в моите води-Наказателно право.
Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци![]()
Тук черното може да се окаже бяло,щом не е минало през призмата на мозъка.Минало ли е значи е черно,не е ли минало значи е бяло.Можеш да си ги въртиш както пожелаеш-стига да докажеш дали е минало,или не е.И именно затова рефлекторните прояви са ненакузуеми,защото те въобще не преминават през мозъка,т.е.не са осъзнати от него,а са естесвена реакция на органзизма.Някой може да застреля цяла детска градина ако иска и ако това деяние не му се е отразило в мозъка или неговите последици и пр.-няма да се води,че е извършил престъпление.И си избийте от главата идеята,че НП е възмездие.Това са глупости на търкалета.Това не са на Крум законите.Въобще много хора не са наясно и с целите на наказанието.Ами ето ще Ви дам пример.Много хора не бяха съгласни с присъдата на Максим,вкл.и аз,но
съдията,постановил присъдата е много прав.Максим е осъзнал грешката
си,осъзнал е точно какво е направил и се е поправил.Тука затвора е вече излишен.Няма нужда от репресия от страна на държавата.Тя е безпредметна в случая.
Това не Ви е Гражданско право.За това няма форми на вина тук,защото не е нужно да има.
Трудно е човек да надмине прозренията родени от гениялния му мозък...
-
хахаха мен ми се струва, че трябва за един семестър да се премести в Пловдивския университет /размяна на кадри/ и да запише избираема дисциплина ТАНАТОЛОГИЯ - наука за смъртта при доц.Янко Янков. Тогава няма да има кой да го спре в правната наука
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
-
Е..той само във форума може да е такъв... Няма гаранция, че на живо ги прави същите изпълнения... то и за мен се отнася това ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
Кому е нужна подобна слава...повече прилича на избиване на комплекси,в неговия случай въздържанието от упойващи вещества ще даде окуражаващи резултати...
-
MariaMagdalena написа:Смехът е здраве.
"ако смехът е здраве, то по-добре си го пазете!!!"
Из записките на един поумнял шут
тоя ни отнема шанса да си пазим здравето
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Между другото сега ще споделя нещо, което много ще зарадва наш Николов. Адвокат Ценкулов от Плевенката АК каза най-добри думи за Николов, който го е посетил лично в кантората му в Плевен. Перифразирайки, той каза: "Николов е прекрасен младеж - слънчев, красив, ученолюбив и много възпитан, а по разговорът ми с него разбрах, че е и с много знания. Добро, много добро и симпатично момче!".
Това бяха думите на адв. Ценкулов.
Така че, май не сте много прави в отношението си към него.
Понякога човек не се изразява много добре в емоцията си, особено на 20 години ...
Момчето ни е добро, просто не се е научило като някой от вас да лицемерничи и да връзва "парашутите на думите".
По-емоционален е и каквото му хрумне си го пише. Ако това е причината да го тесларите навсякъде във форума ... правете го!
Но в никакъв случай не съм съгласна, че е подлизурко и лицемер.
Просто се възхищава от стойностни личности и професионалисти и го изразява непринудено и по детски ...
Все пак не забравяйте, че е на 20-21 години!
На колко си всъщност, адвоката Николов ?!![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Това бяха думите на адв. Ценкулов.
Така че, май не сте много прави в отношението си към него.
Понякога човек не се изразява много добре в емоцията си, особено на 20 години ...
Момчето ни е добро, просто не се е научило като някой от вас да лицемерничи и да връзва "парашутите на думите".
По-емоционален е и каквото му хрумне си го пише. Ако това е причината да го тесларите навсякъде във форума ... правете го!
Но в никакъв случай не съм съгласна, че е подлизурко и лицемер.
Просто се възхищава от стойностни личности и професионалисти и го изразява непринудено и по детски ...
Все пак не забравяйте, че е на 20-21 години!
На колко си всъщност, адвоката Николов ?!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Изображение](http://s.rimg.info/fb636d9fba4fe57b868e0ab93cbac9db.gif)
-
diaida - Активен потребител
91 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|