начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2008, 10:52

Неуморни са, нали?! И това в клюкарника?!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот pokerman » 28 Окт 2008, 15:24

Благодаря за поздравленията Поли :)
Искам да поздравя всички колеги, които завършихме и да им пожелая да вървят напред и нагоре към мечтите и целите си.
Благодаря на всички форумци, с които дискутирахме и решавахме казуси. Беше ми много полезно за подготовката. Няма да споменавам имена, да не се чувства някой засегнат :)
Един голям поклон пред всички !
БЛАГОДАРЯ ВИ !
:) :) :)
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост » 28 Окт 2008, 16:04

:) По-вероятно ще да е проблем с неправилно постване, отколкото модераторски действия, колега Melly.
Гост

Мнениеот Melly » 28 Окт 2008, 17:14

Така и не ми стана ясно какво имате предвид с "неправилно постване", но нали не считате, че съм до толкова несхватлива, че да не съм усвоила упражнението "да си постна" мнението, колега Сruel_la :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

По-скоро съм склонна да определя изтриването на поста ми като не до там удачен модераторски навик. Невъзможно е да се харесваме на всички, но ако някой не ме харесва, то това не му дава право да ме модерира само поради тази причина. Хората сме различни, и мисля това да ни е хубавото. :lol: :lol: :lol: :lol:
За мен е по-важно да бъде осмислена постъпката и да е изведен правилния извод!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 19:08

Искам да честитя завъшването на випуск 2003-2008 и най-вече на Крис Матурата. Кристиян Гьошев и изключително ерудирана личност, можещ, знаещ младеж с прекрасно чувство за хумор. С него си паснахме така, все едно съвпадат волеизявления при сключването на договор.

Палимсест, ти като можеш да пишеш какво правиш във форума. Кой знае какъв, че да не излизаш от тоя форум.
Трябваше да ме видиш, царя на купона, в клуб "Ликьор" в София. На всичките плазми за поздрави стоеше "поздрави за Адвокат Николов. От приятели". Ела в ресторант "Троянците" да ти покажем с Крис как се прави. Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.

Ей, Екзорсист, нали щеше да ме изхвърляш от университета ... Само ми ела бе, ще те влача, като парцал във факултета.

Поздрави за всички почитатели на етиологично-юридическата школа

8) Пламен Николов и Кристиян Гьошев 8)

:P ЮЗУ "Неофит Рислки" :P Правно-историески факултет :P

Предстои статия за жестоките нападки на Иван Ненов против професор Долапчиев. Срамота.
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2008, 19:28

:lol: :lol: :lol: Мда.. съвпадение на волеизявленията? хихихих леле
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 28 Окт 2008, 19:31

хАдвукат Николов с двете кльомби написа:Кристиян Гьошев и изключително ерудирана личност, можещ, знаещ младеж с прекрасно чувство за хумор. С него си паснахме така, все едно съвпадат волеизявления при сключването на договор.

Палимсест, ти като можеш да пишеш какво правиш във форума. Кой знае какъв сдуханяк си, че да не излизаш от тоя форум.
Трябваше да ме видиш, царя на купона, в клуб "Ликьор" в София. На всичките плазми за поздрави стоеше "поздрави за Адвокат Николов. От приятели". Ела в ресторант "Троянците" да ти покажем с Крис как се прави, сдуханяко. Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.

Както казва народа .... търкулнало се гърнето и си намерило похлупак....
а че има идейна прилика между хАдвукат Николов и ХеморУидко(простете Матурко) това и сляпата Темида вижда
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 19:37

Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването :lol: :lol: :lol: :lol:

Палимсест, не виждаш ли как стоят нещата. Хората, които ни познават знаят много добре с какви качества разполагаме. Питай и ще видиш. Даже и Адвокат Ценкулов, Диаида, ти го казаха.

За теб Темида е сляпа, защото ти явно нямаш качества за юрист. То не е само знания, които с Крис имаме в изобилие, а и още нещо, което няма и няма да имаш.....природа.
advokat__nikolov

Мнениеот palimsest » 28 Окт 2008, 19:45

хАдвукат Николов с двете кльомби написа:Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването :lol: :lol: :lol: :lol:

Палимсест, не виждаш ли как стоят нещата. Хората, които ни познават знаят много добре с какви качества разполагаме. Питай и ще видиш. Даже и Адвокат Ценкулов, Диаида, ти го казаха.

За теб Темида е сляпа, защото ти явно нямаш качества за юрист. То не е само знания, които с Крис имаме в изобилие, а и още нещо, което няма и няма да имаш.....природа.

ИзображениеИзображениеИзображение

хАвукат Николов с двете кльомби написа:Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.

Изображение
скици из повестта "хАдвуката разговаря с духа на професора"
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 19:56

Добре дошли в истинския юридически живот....Адвокат Николов и Крис Матурата

Изображение

Изображение

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот REVOLUTION » 28 Окт 2008, 19:59

Специален поздрав за матурчо по случай завършването и лорд Николов , бъдещ конституционнен съдия-председател , който заради гения си ще бъде с пожизнен мандат , след изменение на Конституцията , гласувано единодушно от всичките народни представители! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=FFYFI0yb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RoPND_UD ... re=related
Последна промяна REVOLUTION на 28 Окт 2008, 20:02, променена общо 1 път
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 28 Окт 2008, 20:00

Изображение

хАдвукатееее, признал съм Ви за истински свещенослужител в храма на кича,тщеславието и суетата...поклон!
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2008, 20:05

от advokat__nikolov на 28 Окт 2008 06:37 pm
Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването :lol: :lol: :lol: :lol:

Благодаря, добре. Щастлива съм.
Виж, Николов, здраво се надценяваш. Я, да те приземя лекичко /водена от хуманни подбуди сал :lol: /, защото като гледам литнал си нейде из небесната шир... и като започнеш да падаш, здраво ще те заболи.
Тука нещо прозира- вие, с колегата ти, освен съвпадение на волеизявленията, имате и срещане на мечтите- хихих ама това Е лошо, бе Николов! Това не е договор вече, това е обвързване.
Аз съм възпитана, в чужди мечти не се бъркам :!: , ама това да не ви пречи- изживейте си ги... заедно.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 20:10

Не, не, аз се изкачвам, не падам. Един ден в Труд ще пише "Адвокат Николов печели парламентарните избори с мнозинство "

Изображение
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2008, 20:12

Мм, двамката заедно.. завинаги? Трогателна картинка!

п.п. Е, ти само това ли предлагаш, като аператив? Кофти избор!
Гост.
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 28 Окт 2008, 20:12

advokat__nikolov написа:Не, не, аз се изкачвам, не падам. Един ден в Труд ще пише "Адвокат Николов печели парламентарните избори с мнозинство "

http://www.socialnost.com/sites/socialnost/images/bulgaria/narodno-sybranie-parlament1.jpg

Няколко минути , след като николов разбира , че печели изборите с мнозинство!

http://www.youtube.com/watch?v=BboZcyTb ... re=related :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Окт 2008, 20:16

Само стой и гледай как се прави. Палимсест, ще те викна да чистиш прозорците в Народното събрание и като ме видиш ще ми се кланяш.
advokat__nikolov

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2008, 20:24

Добре! Хубаво се посмяхме, благодаря ви за което, сега да помолим модератора да ни заличи постовете.
За това, което правим тук си има чат!
На лекс, скайп, кю или каквото там се сетите.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 28 Окт 2008, 20:27

e те това е бързоходния кон на хАдвуката, с който ще пори вихъра ...
Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот p_n_n » 28 Окт 2008, 20:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Колеги,

Не бях се смял така отдавна, благодаря Ви....

:D

УСПЕХ!

Заличете и моя пост, моля...
p_n_n
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии