- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Честито завършване на випуск 2003-2008 от ЮЗУ
Неуморни са, нали?! И това в клюкарника?!
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря за поздравленията Поли
Искам да поздравя всички колеги, които завършихме и да им пожелая да вървят напред и нагоре към мечтите и целите си.
Благодаря на всички форумци, с които дискутирахме и решавахме казуси. Беше ми много полезно за подготовката. Няма да споменавам имена, да не се чувства някой засегнат
Един голям поклон пред всички !
БЛАГОДАРЯ ВИ !
Искам да поздравя всички колеги, които завършихме и да им пожелая да вървят напред и нагоре към мечтите и целите си.
Благодаря на всички форумци, с които дискутирахме и решавахме казуси. Беше ми много полезно за подготовката. Няма да споменавам имена, да не се чувства някой засегнат
Един голям поклон пред всички !
БЛАГОДАРЯ ВИ !
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
По-вероятно ще да е проблем с неправилно постване, отколкото модераторски действия, колега Melly.
- Гост
Така и не ми стана ясно какво имате предвид с "неправилно постване", но нали не считате, че съм до толкова несхватлива, че да не съм усвоила упражнението "да си постна" мнението, колега Сruel_la
По-скоро съм склонна да определя изтриването на поста ми като не до там удачен модераторски навик. Невъзможно е да се харесваме на всички, но ако някой не ме харесва, то това не му дава право да ме модерира само поради тази причина. Хората сме различни, и мисля това да ни е хубавото.
За мен е по-важно да бъде осмислена постъпката и да е изведен правилния извод!
По-скоро съм склонна да определя изтриването на поста ми като не до там удачен модераторски навик. Невъзможно е да се харесваме на всички, но ако някой не ме харесва, то това не му дава право да ме модерира само поради тази причина. Хората сме различни, и мисля това да ни е хубавото.
За мен е по-важно да бъде осмислена постъпката и да е изведен правилния извод!
-
Melly - Старши потребител
Искам да честитя завъшването на випуск 2003-2008 и най-вече на Крис Матурата. Кристиян Гьошев и изключително ерудирана личност, можещ, знаещ младеж с прекрасно чувство за хумор. С него си паснахме така, все едно съвпадат волеизявления при сключването на договор.
Палимсест, ти като можеш да пишеш какво правиш във форума. Кой знае какъв, че да не излизаш от тоя форум.
Трябваше да ме видиш, царя на купона, в клуб "Ликьор" в София. На всичките плазми за поздрави стоеше "поздрави за Адвокат Николов. От приятели". Ела в ресторант "Троянците" да ти покажем с Крис как се прави. Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.
Ей, Екзорсист, нали щеше да ме изхвърляш от университета ... Само ми ела бе, ще те влача, като парцал във факултета.
Поздрави за всички почитатели на етиологично-юридическата школа
Пламен Николов и Кристиян Гьошев
ЮЗУ "Неофит Рислки" Правно-историески факултет
Предстои статия за жестоките нападки на Иван Ненов против професор Долапчиев. Срамота.
Палимсест, ти като можеш да пишеш какво правиш във форума. Кой знае какъв, че да не излизаш от тоя форум.
Трябваше да ме видиш, царя на купона, в клуб "Ликьор" в София. На всичките плазми за поздрави стоеше "поздрави за Адвокат Николов. От приятели". Ела в ресторант "Троянците" да ти покажем с Крис как се прави. Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.
Ей, Екзорсист, нали щеше да ме изхвърляш от университета ... Само ми ела бе, ще те влача, като парцал във факултета.
Поздрави за всички почитатели на етиологично-юридическата школа
Пламен Николов и Кристиян Гьошев
ЮЗУ "Неофит Рислки" Правно-историески факултет
Предстои статия за жестоките нападки на Иван Ненов против професор Долапчиев. Срамота.
- advokat__nikolov
Мда.. съвпадение на волеизявленията? хихихих леле
- Гост.
- Старши потребител
хАдвукат Николов с двете кльомби написа:Кристиян Гьошев и изключително ерудирана личност, можещ, знаещ младеж с прекрасно чувство за хумор. С него си паснахме така, все едно съвпадат волеизявления при сключването на договор.
Палимсест, ти като можеш да пишеш какво правиш във форума. Кой знае какъв сдуханяк си, че да не излизаш от тоя форум.
Трябваше да ме видиш, царя на купона, в клуб "Ликьор" в София. На всичките плазми за поздрави стоеше "поздрави за Адвокат Николов. От приятели". Ела в ресторант "Троянците" да ти покажем с Крис как се прави, сдуханяко. Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.
Както казва народа .... търкулнало се гърнето и си намерило похлупак....
а че има идейна прилика между хАдвукат Николов и ХеморУидко(простете Матурко) това и сляпата Темида вижда
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването
Палимсест, не виждаш ли как стоят нещата. Хората, които ни познават знаят много добре с какви качества разполагаме. Питай и ще видиш. Даже и Адвокат Ценкулов, Диаида, ти го казаха.
За теб Темида е сляпа, защото ти явно нямаш качества за юрист. То не е само знания, които с Крис имаме в изобилие, а и още нещо, което няма и няма да имаш.....природа.
Палимсест, не виждаш ли как стоят нещата. Хората, които ни познават знаят много добре с какви качества разполагаме. Питай и ще видиш. Даже и Адвокат Ценкулов, Диаида, ти го казаха.
За теб Темида е сляпа, защото ти явно нямаш качества за юрист. То не е само знания, които с Крис имаме в изобилие, а и още нещо, което няма и няма да имаш.....природа.
- advokat__nikolov
хАдвукат Николов с двете кльомби написа:Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването
хАвукат Николов с двете кльомби написа:Знаеш ли как ми стои костюмът, направо съм се сложил за тапет на телефона с професор Долапчиев в ръка.
скици из повестта "хАдвуката разговаря с духа на професора"
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
Добре дошли в истинския юридически живот....Адвокат Николов и Крис Матурата
- advokat__nikolov
Специален поздрав за матурчо по случай завършването и лорд Николов , бъдещ конституционнен съдия-председател , който заради гения си ще бъде с пожизнен мандат , след изменение на Конституцията , гласувано единодушно от всичките народни представители!
http://www.youtube.com/watch?v=FFYFI0yb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RoPND_UD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=FFYFI0yb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=RoPND_UD ... re=related
Последна промяна REVOLUTION на 28 Окт 2008, 20:02, променена общо 1 път
- REVOLUTION
- Активен потребител
хАдвукатееее, признал съм Ви за истински свещенослужител в храма на кича,тщеславието и суетата...поклон!
-
от advokat__nikolov на 28 Окт 2008 06:37 pm
Поли, мила, как си. Трябва да изпиеш едно питие в компанията на Адвокат Николов и Крис Матуарата. Но внимавай, относносно......свършването
Благодаря, добре. Щастлива съм.
Виж, Николов, здраво се надценяваш. Я, да те приземя лекичко /водена от хуманни подбуди сал /, защото като гледам литнал си нейде из небесната шир... и като започнеш да падаш, здраво ще те заболи.
Тука нещо прозира- вие, с колегата ти, освен съвпадение на волеизявленията, имате и срещане на мечтите- хихих ама това Е лошо, бе Николов! Това не е договор вече, това е обвързване.
Аз съм възпитана, в чужди мечти не се бъркам , ама това да не ви пречи- изживейте си ги... заедно.
- Гост.
- Старши потребител
Не, не, аз се изкачвам, не падам. Един ден в Труд ще пише "Адвокат Николов печели парламентарните избори с мнозинство "
- advokat__nikolov
Мм, двамката заедно.. завинаги? Трогателна картинка!
п.п. Е, ти само това ли предлагаш, като аператив? Кофти избор!
п.п. Е, ти само това ли предлагаш, като аператив? Кофти избор!
- Гост.
- Старши потребител
advokat__nikolov написа:Не, не, аз се изкачвам, не падам. Един ден в Труд ще пише "Адвокат Николов печели парламентарните избори с мнозинство "
http://www.socialnost.com/sites/socialnost/images/bulgaria/narodno-sybranie-parlament1.jpg
Няколко минути , след като николов разбира , че печели изборите с мнозинство!
http://www.youtube.com/watch?v=BboZcyTb ... re=related
- REVOLUTION
- Активен потребител
Само стой и гледай как се прави. Палимсест, ще те викна да чистиш прозорците в Народното събрание и като ме видиш ще ми се кланяш.
- advokat__nikolov
Добре! Хубаво се посмяхме, благодаря ви за което, сега да помолим модератора да ни заличи постовете.
За това, което правим тук си има чат!
На лекс, скайп, кю или каквото там се сетите.
За това, което правим тук си има чат!
На лекс, скайп, кю или каквото там се сетите.
- Гост.
- Старши потребител
e те това е бързоходния кон на хАдвуката, с който ще пори вихъра ...
-
Колеги,
Не бях се смял така отдавна, благодаря Ви....
УСПЕХ!
Заличете и моя пост, моля...
- p_n_n
- Потребител
|
|