- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Безобидна закачка ли са никовете-ментета?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
77 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Безобидна закачка ли са никовете-ментета?
Не исках да се намесвам в дискусията, но за мен това "явление" си има обяснение и то е в закона на Нютон!
Разберете го най-накрая. Ако няма "акция" няма да има и "реакция".
Толкова е просто.
Моля да не се тълкува мнението ми превратно!
В никакъв слючай не се изказвам в нечия защита.
Просто казвам това, което мисля.
Разберете го най-накрая. Ако няма "акция" няма да има и "реакция".
Толкова е просто.
Моля да не се тълкува мнението ми превратно!
В никакъв слючай не се изказвам в нечия защита.
Просто казвам това, което мисля.
-
Melly - Старши потребител
Доколкото знам законите на Нютон са закони на физиката При човешките взаимоотношения нещата не са толкова прости.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Хайде отново да вляза в ролята на блондинка и защото не ми намекваш нищо да те питам- от къде тази сигурност у теб?
Неговите постове може всеки и без особено затруднение да имитира... сравнителен материал се търкаляше толкова време из форума.
без съмнение в 99% от случаите това е Лютия. "Почеркът" е очеваден
Неговите постове може всеки и без особено затруднение да имитира... сравнителен материал се търкаляше толкова време из форума.
- Гост.
- Старши потребител
Ще се съглася с теб, че човешките взаимоотношения не са прости, но ако позволиш добавката - в живия, реалния живот.
Тук всичко е илюзорно.
Тук всичко е илюзорно.
- Гост.
- Старши потребител
Добре, Поли, не разбирам 2 неща, моля те да ми обясниш:
1/ С каква цел някой ще тръгне да имитира Лютия?;
2/ Защо той никога не е заявявал във форума, че някой го имитира?
Обяснението "Ами все му ги трият" не е основателно обяснение - постовете му не се трият на момента. А и както виждаме, той е достатъчно упорит и стига да иска да бъде чут, той непременно ще бъде чут
Тук колкото и всичко да е илюзорно, все пак не е възможно напълно откъсване от реалния живот - съгласи се с мен, че всеки човек си има свой "почерк", свой "стил". Всеки текст е своеобразно творчество и не е чак толкова лесно да се имитира някой автор/творец, особено ако е нещо толкова "уникално"
И да попитам още нещо:
Колко теми с чисто юридическа тематика, с реални казуси, е инициирал Лютия?
Ако някой ми посочи дори и един пример в периода от септември 2007 г. (когато се регистрирах в трози форум) до сега (18.12.2008 г.), обещавам никога повече да не кажа и думичка срещу Лютия
За мен поведението на Лютия е изцяло деструктивно, но съм готов да бъда убеден в обратното.
1/ С каква цел някой ще тръгне да имитира Лютия?;
2/ Защо той никога не е заявявал във форума, че някой го имитира?
Обяснението "Ами все му ги трият" не е основателно обяснение - постовете му не се трият на момента. А и както виждаме, той е достатъчно упорит и стига да иска да бъде чут, той непременно ще бъде чут
Тук колкото и всичко да е илюзорно, все пак не е възможно напълно откъсване от реалния живот - съгласи се с мен, че всеки човек си има свой "почерк", свой "стил". Всеки текст е своеобразно творчество и не е чак толкова лесно да се имитира някой автор/творец, особено ако е нещо толкова "уникално"
И да попитам още нещо:
Колко теми с чисто юридическа тематика, с реални казуси, е инициирал Лютия?
Ако някой ми посочи дори и един пример в периода от септември 2007 г. (когато се регистрирах в трози форум) до сега (18.12.2008 г.), обещавам никога повече да не кажа и думичка срещу Лютия
За мен поведението на Лютия е изцяло деструктивно, но съм готов да бъда убеден в обратното.
- kalahan2008
- Активен потребител
Спец. за лютия съм го правил....
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Благодаря ти, така ме разсмя- особено пасажа за неповторимостта, упоритостта и чуваемостта на приятеля и постовете му..
И двамата знаем да си прав, а с факти не разполагам за да те убеждавам в обратната теза...
Аз не съм довереник на Лютко
Не съм запазила ценните му ЛС адресирани до мен/ сори приятелю ама съм ти затрила нещата/ - инак щях да ти покажа как става имитирането му. Ти не намекваш да съм тъпа, той не намекваше да съм глупава- изобщо голяма съм русокоска, не е истина. Разполагах с толкова ценности, че няма да разбереш аз ли съм или е някой друг- безвъзвратно ги нямам вече...
А че нещо следва да се промени при това незабавно! - солидаризирам се с теб, с Деки и всички останали...
Идея нямам защо не може да се намери златната среда и всички да сме доволни?
Преди време бях написала, че тук разпускам и се забавлявам- продължавам да смятам това за възможно и сега.
И двамата знаем да си прав, а с факти не разполагам за да те убеждавам в обратната теза...
Аз не съм довереник на Лютко
Не съм запазила ценните му ЛС адресирани до мен/ сори приятелю ама съм ти затрила нещата/ - инак щях да ти покажа как става имитирането му. Ти не намекваш да съм тъпа, той не намекваше да съм глупава- изобщо голяма съм русокоска, не е истина. Разполагах с толкова ценности, че няма да разбереш аз ли съм или е някой друг- безвъзвратно ги нямам вече...
А че нещо следва да се промени при това незабавно! - солидаризирам се с теб, с Деки и всички останали...
Идея нямам защо не може да се намери златната среда и всички да сме доволни?
Преди време бях написала, че тук разпускам и се забавлявам- продължавам да смятам това за възможно и сега.
- Гост.
- Старши потребител
това е малоумното чувство за хумор на лютия. /той е убеден, че е безкрайно оригинален/
поли, а що па никой не помисли че съм аз? а? щи кажа, щото и да не е той, това му е маниера, за тва. и това не променя наличието на малоумност в този юнак.
поли, а що па никой не помисли че съм аз? а? щи кажа, щото и да не е той, това му е маниера, за тва. и това не променя наличието на малоумност в този юнак.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Литман, що направо не оставиш номера на банковата си сметка, че да ти преведем някой лев. Коледа е... няма да оставим гладен колега.
Като те чета само т'ва се разбира - че имаш нужда от пари, щот нямаш клиенти.
С или без форума... се тая. Във форума могат да питат за каквото си искат. Истината е, че за неща, по-сложни от пълномощно, ЗЗ, ЕТ си трябва адвокат и форума не пречи на клиентелата. Дори и да се даде възможно решение на един казус, то пак ще трябва колега, който да се яви в СЗ или поне да подготви документите за подаване в съда.
Стига си се държал като стара мома....
Дръж се като стар пръч. Бъди мъж....
п.п. Не ме трийте, че ме мързи да го копирам.
Като те чета само т'ва се разбира - че имаш нужда от пари, щот нямаш клиенти.
С или без форума... се тая. Във форума могат да питат за каквото си искат. Истината е, че за неща, по-сложни от пълномощно, ЗЗ, ЕТ си трябва адвокат и форума не пречи на клиентелата. Дори и да се даде възможно решение на един казус, то пак ще трябва колега, който да се яви в СЗ или поне да подготви документите за подаване в съда.
Стига си се държал като стара мома....
Дръж се като стар пръч. Бъди мъж....
п.п. Не ме трийте, че ме мързи да го копирам.
-
Ти пък откога стана мъж , че и съвети раздаваш ?!
viewtopic.php?f=5&t=33925
Нали точно за това става дума изобщо...
А защо ли си промени мнението на 180 градуса ?!
- marmarrinov
- Нов потребител
Моето мнение си е за мен. Не обременявам никой с него. Против съм колегите да образоват лица, които крадът работа.
Става въпрос за това, че се държиш НЕРАЗУМНО, НЕАДЕКВАТНО и до сега не си дал нито едно РАЗУМНО обяснение за това, което правиш.
Кой си ти, че да квалифицираш хората? Кой си ти, че да определяш кой как да се държи, как да постъпва.... Едно е да се помолиш и да се възмутиш. Друго е да ръсиш обиди и да правиш квалификации.
Никакъв диалог няма с теб. Ти ежедневно тероризираш - нас, хората и всички останали, които се занимават с простотиите ти. Едностранно налагаш мнението си и не оставяш на никой възможност да те упрекне. Който каже нещо с/у теб веднага става враг "на народа". т.е. - инакомислещ, нежелан и необичан.
Винаги съм бил съгласен с теб, че хората трябва да се научат да си плащат, но не това е начина да им се обясни. Всеки колега е наясно, че ако изцяло опише на някой какво да прави, то самия той или някой друг колега става излишен.
Намери друг, разумен начин и лично аз ще те подкрепя.
Сега всичко, което правиш е грозно.
Става въпрос за това, че се държиш НЕРАЗУМНО, НЕАДЕКВАТНО и до сега не си дал нито едно РАЗУМНО обяснение за това, което правиш.
Кой си ти, че да квалифицираш хората? Кой си ти, че да определяш кой как да се държи, как да постъпва.... Едно е да се помолиш и да се възмутиш. Друго е да ръсиш обиди и да правиш квалификации.
Никакъв диалог няма с теб. Ти ежедневно тероризираш - нас, хората и всички останали, които се занимават с простотиите ти. Едностранно налагаш мнението си и не оставяш на никой възможност да те упрекне. Който каже нещо с/у теб веднага става враг "на народа". т.е. - инакомислещ, нежелан и необичан.
Винаги съм бил съгласен с теб, че хората трябва да се научат да си плащат, но не това е начина да им се обясни. Всеки колега е наясно, че ако изцяло опише на някой какво да прави, то самия той или някой друг колега става излишен.
Намери друг, разумен начин и лично аз ще те подкрепя.
Сега всичко, което правиш е грозно.
-
DEKAH, не му обръщай внимание. Няма смисъл. Causa perduta. Не се хаби, той няма да разбере, защото не иска.
- kalahan2008
- Активен потребител
Аз имам малко по-различно мнение за Лютия
във всичките му шизофренични форми.
Регистриран съм от 2003 г., нещо спрях, регистрирах се пак и тъй.
Винаги някой такъв (периодично) се явява.
Дразни и изчезва като порасне.
На мен не ми пречи идиотията му.
Забавлява ме.
Напомня ми моето овчарско куче като беше бебе.
Ръбаше обувките и се лигавеше.
Тва е същото. Малко бой с пръчката по главата,
и ще му мине.
във всичките му шизофренични форми.
Регистриран съм от 2003 г., нещо спрях, регистрирах се пак и тъй.
Винаги някой такъв (периодично) се явява.
Дразни и изчезва като порасне.
На мен не ми пречи идиотията му.
Забавлява ме.
Напомня ми моето овчарско куче като беше бебе.
Ръбаше обувките и се лигавеше.
Тва е същото. Малко бой с пръчката по главата,
и ще му мине.
- genius75
- Потребител
ivvan_lawyer на 18 Яну 2009, 11:51
На кого му дреме през к....а за проблема ти ?
На магистрала "Тракия " все още има свободни " плочки "...
Върви там да си отработиш някой лев, за да си плащаш юридическите консултации, вместо като някоя брънтия да цивриш и да просиш , за да получиш безплатно такива !...
Някой тук писа за порастване
-
mi_lena - Потребител
Днес отново е ред на Каранедев да бъде подменен.
-
error - Потребител
баджанак, "пука ти черупката", както казваше некоя от костенурките нинджа...
тоя е като децата, ще те дразни докато му обръщаш внимание. спреш ли обаче, бързо губи интерес и си намира друго забавление.
тоя е като децата, ще те дразни докато му обръщаш внимание. спреш ли обаче, бързо губи интерес и си намира друго забавление.
Последна промяна satir на 04 Фев 2009, 06:39, променена общо 1 път
-
не си падам по футбола....... хич.
ама понекога ного ми се рита.....
ама понекога ного ми се рита.....
-
Re: Декларации по ЗПРКИ
Изобщо не ги слушай тези тука . Правят си упражнения и свободни съчинения с наивните хора, които питат за нещоИзглежда са само безработни , студентчета и псевдоинтелигентчета. Отидох при адвокат, въпреки съветите им, заведохме дело и спечелих, а тук ми даваха гаранции, че нищо няма да стане Че то наистина , кой ли умен човек ще си губи времето с такива като нас,които имаме проблеми…Те ще си работят и ще си печелят пари,вместо да се занимават с нас
Че на всичко отгоре, за да не им се наруши репутето, тук ме заличават от списъка с посетители , когато им пиша за техните глупости .Търсят си нови глупаци,които да им вярват.
Че на всичко отгоре, за да не им се наруши репутето, тук ме заличават от списъка с посетители , когато им пиша за техните глупости .Търсят си нови глупаци,които да им вярват.
- ilina28
- Нов потребител
Re: Договор срещу гледане
Какво си пощръкляла , Илино като луда крава?Какво сереш наред , където отвори човек само твоите малоумни билбордове? питала , пък и казали , пък не било така , пък накрая спечелила , абе кой те знае какво си питала и какво си разбрала , като ето този кретеноид , дето в 10 аранжимента пита едно и също-как да прецака всички и да вземе жилището ....
- miriam
- Потребител
Re: Декларации по ЗПРКИ
ilina28 на 08 Фев 2009 05:33 pm
Изобщо не ги слушай тези тука . Правят си упражнения и свободни съчинения с наивните хора, които питат за нещоИзглежда са само безработни , студентчета и псевдоинтелигентчета. Отидох при адвокат, въпреки съветите им, заведохме дело и спечелих, а тук ми даваха гаранции, че нищо няма да стане Че то наистина , кой ли умен човек ще си губи времето с такива като нас,които имаме проблеми…Те ще си работят и ще си печелят пари,вместо да се занимават с нас
За един час време главицата ти роди сал този флууд в 78 поста, апропо, поместен.
Ще се съглася с Йовковите думи- просто в този случай няма как...
- Гост.
- Старши потребител
77 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|