- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТЕМАТА ЛИ ИЗТРИХА?!?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
66 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ТЕМАТА ЛИ ИЗТРИХА?!?
Цялата тая работа ми прилича на оня лаф на Мирон Иванов, ако не се лъжа: "Няма власт над оная глава, която не иска власт".
Бих добавил: е, стига чарковете в главата да не са много разместени и да не произвеждат еднотипни шарении
П.П. То, живването на форума, дори когато ядосан питач ни нарича двамата с Мириам "простаци", не противоречи на замислянето. Даже му помага и поне мен ме развеселява все повече, дори трезвен
П.П.П. Ееее, Поли, то въпросът е да има шоу. Освен сериозни теми. А особено в петък надминаваме всички хумористични продукции по разните ТиВи-та
То и без друго преди всичко ние сами си разбираме смешките.
Бих добавил: е, стига чарковете в главата да не са много разместени и да не произвеждат еднотипни шарении
П.П. То, живването на форума, дори когато ядосан питач ни нарича двамата с Мириам "простаци", не противоречи на замислянето. Даже му помага и поне мен ме развеселява все повече, дори трезвен
П.П.П. Ееее, Поли, то въпросът е да има шоу. Освен сериозни теми. А особено в петък надминаваме всички хумористични продукции по разните ТиВи-та
- ykovachev
- Активен потребител
абе, според мен тук напоследък има разпчеляване и ожужаване , по мегдана се щипат и се чува весел кикот и писъци чат/ пат
преди една година не бях влизала тук десетина месеца от отчаяние колко е сухо всичко....
преди една година не бях влизала тук десетина месеца от отчаяние колко е сухо всичко....
- miriam
- Потребител
отново съгласна, ковачев ! тортичка?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
А особено в петък надминаваме всички хумористични продукции по разните ТиВи-та
В едно си прав- лошаво е другите да не разбират на какво се веселят адвокатите.
п.п. самотно си се занимавам, а?
- Гост.
- Старши потребител
от poli_g на 03 Апр 2009 08:33 pm
В едно си прав- лошаво е другите да не разбират на какво се веселят адвокатите.
Да си призная и аз не мога да схвана какво толкова весело има в тая тема, или пък изобщо във форум.
т'ва е 'щото съм природно глупав явно.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Явно е...носи ни се повсеместната слава на "сухари"... видно-не сме !!! Хубав си е форумът...хубав и шарен... , по-шарен, вярвам ще се съгласите, не е бил! но, по-хубавото е, че шареността му, не пречи на сериозните теми..., чиито автори ние не сме, ако ги има-има ги, ако ги няма-здраве да е! ...и все в този ред на мисли...за всекиго има място под слънцето , респективно...за всяка тема-ред...те не си пречат, нека не им пречим и ние...
...и пролет и петък...все хубави неща!!!
...и пролет и петък...все хубави неща!!!
-
Иска ми се да отговоря като Льольо - но вече сме петнадесет години по-късно - купона свърши (жалко - жалко).
Мускетарите са трима - Д`Артанян е сам, оръженосците са на всеки по един - плюс - дамите (моля, без сексистки расизми) - са - айде, де, Миледи загуби играта и главата - плюс-минус-една.
Аз си заплювам ...
Мускетарите са трима - Д`Артанян е сам, оръженосците са на всеки по един - плюс - дамите (моля, без сексистки расизми) - са - айде, де, Миледи загуби играта и главата - плюс-минус-една.
Аз си заплювам ...
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ама... Деки, не си баш такъв сухар, това ми е известно!
Но, прочети някои постове на Ванко, на Мириам- не знам за теб, но аз определено се смея. Тази сутрин, докато пиех кафе, четох поредния на колегата- за Наполеон и Жосефина...Езоп и производни не отривам, но на мен ми действа добре.
Смехът е здраве, казват.... а аз си го ценя!
Но, прочети някои постове на Ванко, на Мириам- не знам за теб, но аз определено се смея. Тази сутрин, докато пиех кафе, четох поредния на колегата- за Наполеон и Жосефина...Езоп и производни не отривам, но на мен ми действа добре.
Смехът е здраве, казват.... а аз си го ценя!
- Гост.
- Старши потребител
Поли, да ти кажа, че от тези постове ми се плаче.
От ден на ден този форум заприличва на "забранена любов" 237492346289376 серия.
Само луди останаха да пишат тук.
От ден на ден този форум заприличва на "забранена любов" 237492346289376 серия.
Само луди останаха да пишат тук.
-
Към Поли-Джи - Тенкю, бейби -препратка от една реминисценция с филм и популярна реклама.
Не забравяйте, че спасявайки живота на един адвокат - спасявате живота на много хора.
Не забравяйте, че спасявайки живота на един адвокат - спасявате живота на много хора.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Ех, Деки... не си ме прочел днес, явно е.
Това бе тезата в поста ми, приблизително...
ИнтЕлЕгентния модератор/администратор, прецени за уместно да се направи на гума. А, чувам, не съм ги прочела- ставала хубава дискусия след това.
Дали щеше да се трогне някой, дали щеше да се промени нещо- вече никой не може да отговори. Явно представителите на собствениците на сайта точно това целят. Вече и аз не разбирам, но щом се толерира и никой не пищи- нека бъде!
Това бе тезата в поста ми, приблизително...
ИнтЕлЕгентния модератор/администратор, прецени за уместно да се направи на гума. А, чувам, не съм ги прочела- ставала хубава дискусия след това.
Дали щеше да се трогне някой, дали щеше да се промени нещо- вече никой не може да отговори. Явно представителите на собствениците на сайта точно това целят. Вече и аз не разбирам, но щом се толерира и никой не пищи- нека бъде!
- Гост.
- Старши потребител
Един виц спец. за ванката.
Ако имате пистолет с 2 патрона, а пред вас са изнасилвач, убиец и адвокат какво ще направите?
И двата в адвоката за по-сигурно.
Ако имате пистолет с 2 патрона, а пред вас са изнасилвач, убиец и адвокат какво ще направите?
И двата в адвоката за по-сигурно.
-
т poli_g на 03 Апр 2009 10:16 pm
Ама... Деки, не си баш такъв сухар, това ми е известно!
поли, категорично отказвам да приема, че си разбрала думите ми този начин!!!
-
Ще убия адвоката и убиеца. Изнаилвача ще ти го оставя на теб. Мотиви: Няма адвокат - няма оправдателна присъда
-
iskrec - Потребител
Стреса е вече популярно нещо, колеги - днеска фризьорката ми каза - от стрес ли Ви окапва главата (косата, де - впрочем нямам против да ми окапе главата - все нещо иска да каже).
Така, че да.
Така, че да.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
778, можеш да си сигурна- не съм те разбрала погрешно. Носи се мълвата, че сме сухари, ама си го обяснявам така- това е защото трудно ни преглъщат, не защото сме емоционални инвалиди!
Деки се опита да мине за
Ако имаш претенции за авторско право- ще си залича и поста
Не мога да платя...
Деки се опита да мине за
какъвто всички знаем да не е. Аз просто се заиграх с думата.природно глупав явно
Ако имаш претенции за авторско право- ще си залича и поста
Не мога да платя...
- Гост.
- Старши потребител
тъп виц за адвокати, колега;
впрочем , адвокатите имат едно най уникално качество-те са точно това от което клиентите се нуждаят-техен огледален образ , напасват се, след миг стъргане се чува ЩРАК и стават едно цяло
-и свършват работата , дет пише Иван;
ако насочите оръжието към адвоката , кой от другите двама ще скочи по-бърже и с гърди ще запази Спасителя, според вас ?!
Поли и Седмоосмова да не спорят, мирише на мухъл но то е от фьона , пролет е
впрочем , адвокатите имат едно най уникално качество-те са точно това от което клиентите се нуждаят-техен огледален образ , напасват се, след миг стъргане се чува ЩРАК и стават едно цяло
-и свършват работата , дет пише Иван;
ако насочите оръжието към адвоката , кой от другите двама ще скочи по-бърже и с гърди ще запази Спасителя, според вас ?!
Поли и Седмоосмова да не спорят, мирише на мухъл но то е от фьона , пролет е
- miriam
- Потребител
Поли, на заяждане ли прилича или си е такова?!?
всеки знае, че на адвокатите им се носи слава на сухари, точно това имах предвид, че явно не сме! А НЕ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ФОРУМА Е!!! /не знам защо си го приела персонално, но не говорех за теб/!
както и да е...разговорът загрубя и придоби...... всъщност, както и да е....да взема да мина за природно глупава и аз....и да не се задълбочавам много....
всеки знае, че на адвокатите им се носи слава на сухари, точно това имах предвид, че явно не сме! А НЕ, ЧЕ НЯКОЙ ОТ ФОРУМА Е!!! /не знам защо си го приела персонално, но не говорех за теб/!
както и да е...разговорът загрубя и придоби...... всъщност, както и да е....да взема да мина за природно глупава и аз....и да не се задълбочавам много....
-
я моля, вербалните пищови в кобура, ся на часа...
излишно е,моля ви!
излишно е,моля ви!
Последна промяна palimsest на 03 Апр 2009, 23:53, променена общо 1 път
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Важното е да се спами. Да живее лиготията и безсмислието.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
66 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|