- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся юристка за неангажираща връзка
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
66 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Търся юристка за неангажираща връзка
м, народът...?!? глупости! нали виждаме, че на всичките му там конкурси за красота, между кьоравото и сакатото....избират И кьораво и сакато, пък и не много умно...наедно! "Какво мислите за световния мир?"...."ми, мисля, че глобалното затопляне е сериозен проблем!"
...а, има и хубави момичета, вероятно и по-умни дори, но като че ли са за някакво попълнение на бройката там!
а по отношение на симбиозата красота-интелект...няма нищо по-хубаво на тази земя...нищо! и дай Боже, все по-често да се радваме на комбинацията!
...а, има и хубави момичета, вероятно и по-умни дори, но като че ли са за някакво попълнение на бройката там!
а по отношение на симбиозата красота-интелект...няма нищо по-хубаво на тази земя...нищо! и дай Боже, все по-често да се радваме на комбинацията!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Покажете ми една "нормална" по човешки юристка и аз ще се влюбя неспасяемо в нея и ще съм и верен завинаги !!!! От както съм станал студент по право я търся и все не мога да я намеря Красавици бол, ама все не ги слуша главата !!!
- gkolarov
- Нов потребител
Аз я намерих, но за съжаление сме в твърде ангажирана връзка..
и две неща ще кажа само 1. който търси, намира...,но 2. внимавайте какво си пожелавате.... хи хихих
и две неща ще кажа само 1. който търси, намира...,но 2. внимавайте какво си пожелавате.... хи хихих
- jegosan
- Потребител
щом е "за съжаление" май, май, не си намерил баш тая що требе...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
" За съжаление" касаеше тези, които търсят, че вече е заета, иначе аз не съжалявам, дори напротив, желая всекиму такова щастие..
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
Няма да е лошо да се уточни каква точно юристка се търси- прокурорка ли, съдийка ли, или пък адвокатка, или може би юристконсулт?!? Освен това, в офертата не става ясно дали трябва да е много амбициозна, или по-небрежна. За външността й пък изобщо никакви претенции не се предявяват. Важно е дали трябва да е много приказлива и прекалено увлечена в професията, или тарикатка- да изкарва пари на всяка цена.
Преди много години, като бях ученик в немска гимназия, ходехме с братовчед ми да се запознаваме с германки. Аз водех дълги разговори с едната и тя се възхищяваше на познанията ми, а той с другата клатеше опасно водното колело, от което само се чуваше: Wunderbar, ah ja wunderbar!!! А той, серсемина, само от време на време повтаряше: Du bist schoen! Тя се радва и се прехласва и почти го изяжда и изобщо нищо повече не си говорят...
А ние разговаряме ли, разговаряме....
Малка аналогия с учените юристки...
Преди много години, като бях ученик в немска гимназия, ходехме с братовчед ми да се запознаваме с германки. Аз водех дълги разговори с едната и тя се възхищяваше на познанията ми, а той с другата клатеше опасно водното колело, от което само се чуваше: Wunderbar, ah ja wunderbar!!! А той, серсемина, само от време на време повтаряше: Du bist schoen! Тя се радва и се прехласва и почти го изяжда и изобщо нищо повече не си говорят...
А ние разговаряме ли, разговаряме....
Малка аналогия с учените юристки...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Блаженни са верующите.
Като те халоса "сляпата неделя", ще те питам дали ще се сетиш за "критериите ти", нали Ivailo5rov
Като те халоса "сляпата неделя", ще те питам дали ще се сетиш за "критериите ти", нали Ivailo5rov
-
Melly - Старши потребител
"Сляпата неделя" не е задължително да е първа или последна.
- katerinakuch
- Активен потребител
Старите кучета сляпата неделя не ги лови. От друга страна те по-често си позволяват компромиси. А за младоците е неминуема...
Та въпросът е, че си зависи от човека...
Та въпросът е, че си зависи от човека...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
....не ги лови, казваш?!? не казвай хоп, преди да скочиш..., момче ! щото, както си седиш, блажен, изпълнен с усещането, че сляпата неделя, тебе те не лОви....животът такива изненади е готов да ти поднесе, че ум да ти зайде....
-
Като казвам "старите", имам предвид буквално, така че - "момчето" се изключва...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
защо ?!? момчето, може да си е момче и на 60 ! ето, аз например виждам себе си, когато я достигна тази възраст, като едно 60 годишно момиче .... и така! което, разбира се, е ужасно сложно и съществеменно най-простото нещо на света...от нас зависи....ох, разфилософствах се и аз по никое време! я, бързо да се спирам!
-
Думай ми, думай ми 7/8 - чак балсам на душата ми са твоите думи
П.П. Много ти е дълго името, ще те наричам така, щото си в сихрон с музикалния такт
П.П. Много ти е дълго името, ще те наричам така, щото си в сихрон с музикалния такт
-
Melly - Старши потребител
...ти неравноделен такт ли ме наричаш...7/8 хахахахаха?!?
казвай ми, Мели, както ти е удобно...
ами, права съм си, бе...а-ма-ха...че то ако е зор, можем и на 20 да остареем!...ама, хубавото е, че хич не ни влече! нъл тъй....?
казвай ми, Мели, както ти е удобно...
ами, права съм си, бе...а-ма-ха...че то ако е зор, можем и на 20 да остареем!...ама, хубавото е, че хич не ни влече! нъл тъй....?
-
Оня ден видях въпросната съдийка, където се развиха едни драми със сексуален оттенък - трябва да ви кажа, че действително има защо да се борят мъжете за нея - на снимката изглежда по-друг начин, иначе - наистина си е бомба - много хубав ханш, идеално.
Но то в следствието не е място за ревю, разбира се.
Обаче половината следователи се изпопребиха да й палят огънче.
Но то в следствието не е място за ревю, разбира се.
Обаче половината следователи се изпопребиха да й палят огънче.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Всъщност и аз търся колежка за неангажираща връзка, но да е завършила СУ. Иначе не се давам.
- donchev
- Потребител
Интересно, намерил ли си е връзка, и ако да - след пет години, едва ли е неангажираща.
Странно е мълчанието - май си е намерил ангажираща връзка и сега разхожда наследници.
Странно е мълчанието - май си е намерил ангажираща връзка и сега разхожда наследници.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
от katerinakuch на 17 Мар 2009, 20:52
Lipstick, Вие ме учудвате с изказването си за манекенките! Прекрасно е, когато един човек е физически красив. Той се е родил такъв и трябва да го приемем като такъв.
Така си е! И аз това им разправям, ама ... какво съм виновна, че изглеждам по този начин ?!
Не е виновен, че се е родил такъв. Можем само да му се радваме! Още по-прекрасно е, когато този човек е и духовно красив, образован и интелигентен, а такива хора все по-често се срещат. Аз познавам хора, които са много красиви както физически, така и духовно, а освен това са способни, а и добри професионалисти.
Ако има нещо от изброените в повече - насреща съм! Да не бъдем егоисти, все пак...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Да не отварям нова тема, та ... ако някой красив юрист търси актриса - да пише на лични ! Знам и няколко езика (от кумова срама), голяма чистотница съм - питайте Лютия! И бързо, че времето е ... бръчки!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Коларов, щом търсиш от студентските години, но досега не си намерил някоя колежка, която да заслужава вниманието ти, вероятно тогава все още си първокурсник...
Не се отчайвай, имаш толкова години пред себе си!
Колеги, ако ще си търсите половинка в този форум, вложете малко повече въображение в обявите, дайте го малко по-така, иначе много тривиално става всичко...
Не се отчайвай, имаш толкова години пред себе си!
Колеги, ако ще си търсите половинка в този форум, вложете малко повече въображение в обявите, дайте го малко по-така, иначе много тривиално става всичко...
- lipstick
- Младши потребител
66 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|