начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

ДА ЖИВЕЕ БКП/ДС МАФИЯТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот julia » 23 Дек 2006, 01:15

НИОЛОВ, Спи спокойно . Азне се обиждам .Не се обиждай и ти Всеки казва своята истина , така ва , каквато той я вижда.Добре е обаче нещо като се каже пък и да се докаже.
Благодаря за благопожеланията . Започват хубави християнски празници . Нека да си простим разменените остри реплики , особенно от моя страна . Но съм много чувствителна на тая тема . Защото съм от ония екземпляри които и на улицата да намерят нещо чуждо, не могат да го присвоят , а камо ли да крадат.Сиурна съм , че както аз така и ти никого не сме убивали. И няма да убиваме .
Желая на всички всичко хубаво Весели празници
julia
Потребител

Мнениеот Гост » 24 Дек 2006, 14:07

Ооо аз не видях предпоследното Ви излижение-за американците.
Първо-какво имат американците общо с мен.
US не вредят на България,както например вредяха......комунистите.
Веднага ще ми зададете контравъпроса:Колко наши войници загинаха в
Ирак?И цялата армия да пратим там,няма да има толкова жертви,колкото
е постигнал комунизмът.
Та нали ме посъветвахте,че когато се каже нещо,трябва да се докаже.
Хайде сега ми докажете,че убийствата от фашизма за приписани на комунизма.
И да се изкажа,относно Ирак.
Евала на американците.Те спасиха една древна култура,а,Садам,я разсипваше.Американците дадоха свободата на иракския народ.
Трябва да Ви кажа,като по-млад,че сериозно са Ви въздействали комунистическата банда.Защо не се огледате,за да видите,че живеем в
по-различен свят, и, че вече няма как да проработи комунистическата
система.Тя загива.
Да живее демокрацията,защото по-добре десетки жертви,отколкото милиони.
А и за милионоте жертви.МИЛИОНИ СА,И ТО НА КОМУНИЗМА.
По данни са към 200 000,а колко има изчезнали още,а колко са заровени и изгорени.
Казват,че иамало психолози дето рестартирвали мозъци.
Помогнете си.Изчистете мръсотията от съзнанието си,за да спите наистина добре
:wink:
Гост

Мнениеот maria6666 » 24 Дек 2006, 14:25

:lol: Интересно, колега, дали има и психолози, дето "стартирват" мозъци. :lol: С пълно основание можете да си зададете тоз въпрос.Младежкият ви плам, е заразявщ, по-точно би бил, ако бе подкрепен поне леко с разсъждения правлини и подкрепени. :lol:
maria6666
Младши потребител

Мнениеот Гост » 24 Дек 2006, 14:31

С Юлия си имаме стара закачка. :D
Тя разбира за какво става на въпрос,за това разсъжденията ми липсват в определени моменти.
Гост

Бог да пази България ,

Мнениеот ivan33 » 24 Дек 2006, 16:28

Защото това са нашите деца. АМИН!
Последна промяна ivan33 на 24 Дек 2006, 16:34, променена общо 1 път
ivan33
Потребител

Бог да пази България ,

Мнениеот ivan33 » 24 Дек 2006, 16:31

Защото това са нашите деца!
НЕ ЮЛИЯ и колегата ти са глупци и имат нужда от помощ , ати!
МИлиони са не жеуртвите , а интелектуалците и хората на изкуството ,които създаде комунизма! ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТРИЧА КАКТО И НИКОЙ НЕОТРИЧА , ЧЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ ИМЕННО ПРЕЗ ТВОЙТА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ БЪКНА В БЪЛГАРИЯ ПОКОЛЕНИЕ , което е по-необразовано и с по-ниска / доближаваща се до американската -почти достигнахте вече американците !/ обща култура от своите родители .ЩЕ РЕЧЕ НА КУМУНИЗМА МУ ТРЯБВАХА УМНИ ХОРА , А НЕ ГЛУПАЦИ / ЗОМБИТА / И ТОЙ СИ ГИ ПРОИЗВЕДЕ. НА ДЕМОКРАЦИЯТА ТИ И ТРЯБВАТ ВТОРИТЕ И ТЯ СЪЩО СИ ГИ ПРОИЗВЕЖДА.ОГЛУПЯВА ГИ И ИМ ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ СЪС ГЛУПОСТИ. ПЛАШИ ГИ С КОМУНИЗМА ,
НЕ БЪРЗАЙ ДА ГО ПОГРЕБВАШ КОМУНИЗМА, КАКТО ВОЖДЪТ НА " ДИМУКРАЦИЯТА " ТИ ПОГРЕБА НАЦИОНАЛИЗМА. ЗАЩОТО ВИДЯ ЛИ КАКВО СТАНА ?
ТОЙ ВЗЕ ЧЕ ВЪЗКРЪСНА!
ВИЖ по-нагоре където е писано какво казва Зиновиев и ЕВРЕИТЕ
"КУМУНИЗМ УМЕРЛ - ДА ЗДРАВСТВУЕТ КОМУНИЗЪМ "
ОХ ИЗВИНЯВАЙ, НЕ ЗНАМ ДАЛИ В УЧИЛИЩЕ СА ВИ НАУЧЕЛИ НА ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ еЗИК.И ДАЛИ ИЗОБЩО РАЗБИРАЩ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.
ТИ СЕ ОГЛЕДАЙ КАКВО СТАВА НЕ САМО В ТВОЯ СВЯТ ыы А и под носа на самата АМЕРИКА- ЛАТИНСКА АМЕРИКА / Чавес и другите ВОЮВАТ ЗА СОЦИАЛИЗМА /и наричат БУШ в самото ООН : " ВЧЕРА ТУК Е БИЛ САМИЯ ДЯВОЛ. ДНЕС ОЩЕ МИРИШЕ НА СЯРА"
АМИН!
ivan33
Потребител

Мнениеот gega » 24 Дек 2006, 16:47

Тази нощ посрещаме един от най-светите християнски празници - Рождението Христово и вместо да бъдем малко по-смирени и с топло, добро чувство към своите близки, някои от нас са отново с плам в очите. Наистина комунизЪмът не си е отишъл от душите ни! :oops:
Тази тема стана досадна.
А на тези, които днес очакват с радост светлият християнски празник, им пожелавам светлина в душите и семейно щастие!
gega
Потребител

Мнениеот Гост » 25 Дек 2006, 13:53

gega написа:Тази нощ посрещаме един от най-светите християнски празници - Рождението Христово и вместо да бъдем малко по-смирени и с топло, добро чувство към своите близки, някои от нас са отново с плам в очите. Наистина комунизЪмът не си е отишъл от душите ни! :oops:
Тази тема стана досадна.
А на тези, които днес очакват с радост светлият християнски празник, им пожелавам светлина в душите и семейно щастие!

Точно така!!!
На тази тема може да се говори "вечно" и винаги ще има противоречия.
Затова-Стоп
И относно мнението на Иван 33.
Да,това покеление,което съм и аз,има доста слаба култура и ниска интелигентност.Но не слагайте всички в една торба.Има изключително много млади хора с висока степен на образованост.
Ето,аз съм на 20 год.и на тази възраст мога да се похваля не с малко.
Минал съм през какви ли не препедствия,за да бъда това,което съм(малко съм направил до сега,но,въпреки това, е нещо,за разлика от много мои връстници)
Много труд,много бораба,много четене на юридическа литература(НП,НПП,НИП,НК,НПК,и много други,участие в политическия живот,и какво ли още не)
Като гледам вече практикуващите юристи си давам сметка още колко път
трябва да изварвя и колко трудно ще бъде.
Може,на някои, да съм направил лошо впечатление,но това се дължи на моята, все още, неутвърденост.Да, признам,че греша,но когато го направя,някои се нахвърлят върху мен,като хищници
:(
Гудьо и Гошо72 са хората,които,винаги, са ми казвали къде ми е грешката,и то по такъв начин,че аз,малко или много, се интерполирам към по-добро.
ПОЖЕЛАВАМ ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И МНОГО УСПЕХИ ПРЕЗ 2007 :wink: :D :) :P
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2007, 15:56

Здравейте престъпници от червената банда.
Вие твърдите,че комунизмът е било полезно явление?
Ами жестоко сте се объркали.
Я си направете труда да прочетете ЗОКРБП
Ако не разчитате абревиатурата,аз с удоволствие ще ви я разчета,
драги червени отрепки:
ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН

Вие,петолъчките,направете си труда да прочетете чл.1 ал. 2
Тъй като знам,че няма да си направите труда,аз ще цитирам:
Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.

Още:чл 2 ал.1 т.2
съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи

Айде,твърдете си,че управлението ви е било успешно.

Не ви ли е срам,толкова народ избихте,а продължавате да се
защитавате.
Обаче най-много ме е яд за бай Тошо и за убиеца и палача Г.Димитров,че си заминаха :cry:
Плаче ми се,направо текът сълзи като Ниагарския водопад
Гост

Мнениеот az2006 » 08 Фев 2007, 14:57

НИКОЛОВ НА ЕДНО МНЕНИЕ СМЕ С ВАС ПО ТОЗИ ВЪПРОС. А И В ЕДНА ДРУГА ТЕМА АЗ СЪЩО ПОСОЧИХ ТОЗИ ЗАКОН, НО ТОВА ПРЕДИЗВИКА ГНЕВНИ РЕАКЦИИ.
ТАКА Е- СЪС ЗАКОН КОМУНСТИЧЕСКАТА ДИКТАТУРА Е ОБЯВЕНА ЗА ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ. И ТОЗИ ЗАКОН Е ДЕЙСТВАЩ, ТОЕСТ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ГО ОТМЕНИЛИ...
АМИ ГОСПОДАТА КОМУНИСТИ КАК ЛИ ЩЕ РЕАГИРАТ АКО И ЗАКОНЪТ ЗА ДОСИЕТАТА ЗАРАБОТИ? НО ВИЖТЕ КОИ СА АВТОРИТЕ НА ТОЗИ ЗАКОН...
az2006
Младши потребител

Мнениеот JoyBringer » 08 Фев 2007, 17:49

zatova po-dale4e ot bg,kakto 2 mln bg napraviha!
JoyBringer
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии