- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трий с мен (Forum Idol)!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Малко офтопик... един виц... заради нощните часове
Двама таксиметрови шофьори си говорят:
- Сама жена? В 3 часа посред нощ?? на улицата?! в края на март?
- Сигурно е счетоводителка!
Та така... в момента правим влашката работа, че не остана време
Двама таксиметрови шофьори си говорят:
- Сама жена? В 3 часа посред нощ?? на улицата?! в края на март?
- Сигурно е счетоводителка!
Та така... в момента правим влашката работа, че не остана време
- prnedev
- Активен потребител
Не че агитирам Поли, но не се сдържам да кажа, че от модератора не се изисква да бъде най-компетентният във форума, предполагам, че и кой знае какво отбиране от технологията не се изисква, а колкото до либералността - според мен тя е задължителна за модератор. Всъщност ей това последното най исках да го кажа (ако ви прави впечатление, че говоря за задължителни неща - от либералност е ).
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
навит съм за взаимопомощ и на биричка съм навит и на домашарка (като се замисля и на снажна домошарка) също....
-
hasplu - Потребител
Здравейте Sarbijanac,
Според гласуването във форума, Вие бяхте предпочетен сред останалите форумци да станете бъдещия модератор на раздел „Семейни казуси”. Като начало искам да Ви поздравя, но също и да ви обясня, в какво се състои задачата Ви.
Модераторът най-общо трябва да следи за реда в подфорума. Това означава да не допуска явна реклама, повторения на едни и същи теми от един и същи потребител, спам, обидни думи. За тази цел, ще Ви бъде предоставено право да триете отделни думи, мнения или теми. Няма да имате право да премествате теми. Когато е необходимо, можете да ни изпратите съобщение.
Задачата не е трудна, но е отговорна. Ние Ви гласуваме нашето доверие!
Надяваме се да приемете интересната задача и от утре да бъдете модератор. Ако имате въпроси, можете да ни изпращате съобщения.
Успех!
Модератор
-----------------------------------------------
Това да не е някоя първоаприлска ??
Според гласуването във форума, Вие бяхте предпочетен сред останалите форумци да станете бъдещия модератор на раздел „Семейни казуси”. Като начало искам да Ви поздравя, но също и да ви обясня, в какво се състои задачата Ви.
Модераторът най-общо трябва да следи за реда в подфорума. Това означава да не допуска явна реклама, повторения на едни и същи теми от един и същи потребител, спам, обидни думи. За тази цел, ще Ви бъде предоставено право да триете отделни думи, мнения или теми. Няма да имате право да премествате теми. Когато е необходимо, можете да ни изпратите съобщение.
Задачата не е трудна, но е отговорна. Ние Ви гласуваме нашето доверие!
Надяваме се да приемете интересната задача и от утре да бъдете модератор. Ако имате въпроси, можете да ни изпращате съобщения.
Успех!
Модератор
-----------------------------------------------
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:Здравейте Sarbijanac,
Според гласуването във форума, Вие бяхте предпочетен сред останалите форумци да станете бъдещия модератор на раздел „Семейни казуси”.
Ами честито колега )) Утре ще видим какво е положението.
И честит празник!
Специално за габровци! Честит сбор!!!
- prnedev
- Активен потребител
kalahan2008 написа:Хайдеееее, на печелившите-честито
И да почерпите, аз за какво ви номинирах я! Калпазани с калпазани
Обещано! Тъй като си предложил и мен - имаш каквото пиеш, а именно ..........................
Това е ДОБРОТО МОМЧЕ НА ФОРУМА, НАИСТИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ ЗАПОЗНАВАМ С ЧОВЕК, ДЕТО НЕ ПИЕ ...... И ТОВА Е ПОХВАЛНО ! Моля сдружението БИРА-СКАРА да не се опитва да го подведе !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
И аз получих съобщение като sarbijanac че съм бил избран за модератор на този раздел... Но ще да е първоаприлска шега, защото не мога, пусто да изтрия лимонадата на kalahan
-
gudio - Активен потребител
Модериране
Здравейте,
Активното модериране от страна на потребителите не е първоаприлска шега.
От този момент - 17:30 часа, предложените, избрани и съгласили се потребители имат възможност да модерират форумите.
Ето и списък с разпределението по форуми:
Общи дискусии - gudio
Взаимопомощ - REVOLUTION
Форум за юристи - REVOLUTION, system
Обсъждане на законопроекти - Karakochev, ykovachev
Трудово право - Monteskio
Имотни казуси - Karanedeff
Наказателно право - Clavdivs.
Данъчно и осигурително право - prnedev
Виртуално деловодство - system
Семейни казуси - sarbijanac
Дискусии на англ. език - diaida
Съдебна власт - mi_lena
Търговско право -
Моля, ако възникнат въпроси относно модерирането, не се колебайте да ни пишете.
Нека триенето, подреждането и сортирането да започне
Активното модериране от страна на потребителите не е първоаприлска шега.
От този момент - 17:30 часа, предложените, избрани и съгласили се потребители имат възможност да модерират форумите.
Ето и списък с разпределението по форуми:
Общи дискусии - gudio
Взаимопомощ - REVOLUTION
Форум за юристи - REVOLUTION, system
Обсъждане на законопроекти - Karakochev, ykovachev
Трудово право - Monteskio
Имотни казуси - Karanedeff
Наказателно право - Clavdivs.
Данъчно и осигурително право - prnedev
Виртуално деловодство - system
Семейни казуси - sarbijanac
Дискусии на англ. език - diaida
Съдебна власт - mi_lena
Търговско право -
Моля, ако възникнат въпроси относно модерирането, не се колебайте да ни пишете.
Нека триенето, подреждането и сортирането да започне
Последна промяна moderator на 02 Апр 2008, 18:20, променена общо 2 пъти
- moderator
- Младши потребител
Re: Модериране
ЧЕСТИТО
"Проба от Гъдьо" - работи
"Проба от Гъдьо" - работи
- donna
- Старши потребител
М-да-а-а, т.да се каже, встъпихме в длъжност - появиха ми се разни бутончета и др. екстри, които нямаше преди малко
Е, няма да из(п/тр)ивам лимонадата, много ми е кисела...
Е, няма да из(п/тр)ивам лимонадата, много ми е кисела...
-
на печелившите честито на останалите номинирани остава възможността да използвате "Втори Мод-шанс" в играта "Трий с мен"
-
hasplu - Потребител
ПРОЦЕДУРНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Процедурно предложение във връзка с дейността на модераторите в различните подфоруми:
С цел съблюдаване принципите прозрачност и публичност в дейността на модераторите, предлагам във всеки подфорум да бъде поставена тема, която да стои винаги отгоре (облезязана като важна), където потребителите ще могат публично да заявят своите желания, предложения и сигнали до новите модератори.
По този начин не само ще се осигури прозрачност на модераторския контрол, но самите модератори ще бъдат улеснени, тъй като лесно ще бъдат алармирани за евентуална нужда от тяхната намеса.
На назначените пожелавам успешна работа и дай боже по-малко намеси.
С цел съблюдаване принципите прозрачност и публичност в дейността на модераторите, предлагам във всеки подфорум да бъде поставена тема, която да стои винаги отгоре (облезязана като важна), където потребителите ще могат публично да заявят своите желания, предложения и сигнали до новите модератори.
По този начин не само ще се осигури прозрачност на модераторския контрол, но самите модератори ще бъдат улеснени, тъй като лесно ще бъдат алармирани за евентуална нужда от тяхната намеса.
На назначените пожелавам успешна работа и дай боже по-малко намеси.
Последна промяна Inspector_MBP на 01 Апр 2008, 19:31, променена общо 1 път
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Re: ПРОЦЕДУРНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Inspector_MBP написа:Процедурно предложение във връзка с дейността на модераторите в различните подфоруми:
Като замисъл не е лоша идеята,но нека да не се прилага за форума Семейно право /поне в началото/.
Спецификата на този правен отрасъл много-много не позволява изпълнение на желания....
За момента в този подфорум се коментират стереотипни теми и познати проблеми.Очаквам да настъпи "оживление" след обнародването на новия Семеен кодекс в Държавен вестник.
- sarbijanac
- Активен потребител
Ние, Тиберий Клавдий Друз Нерон Германик Август Цезар по форумната воля модератор на всички пеналисти поздравяваме модската форумна гарнитура !!!
Наздраве!!!
Ако не можете да ми запомните името викайте ми просто "Зевс"
Инспектора като един сущинский народен трибун е дал добра идея. Не мога май да "закачам" теми, така че трябва Баш модератора да се произнесе....
Наздраве!!!
Ако не можете да ми запомните името викайте ми просто "Зевс"
Инспектора като един сущинский народен трибун е дал добра идея. Не мога май да "закачам" теми, така че трябва Баш модератора да се произнесе....
- Clavdivs.
- Потребител
-
bebitor - Активен потребител
Всичко е много добре,но защо няма модератор и за подфорума - Търговско право - един от най-важните правни отрасли ???
- sarbijanac
- Активен потребител
Благодаря на всички които са ми гласували доверие, макар че според мен има далеч по-достойни членове на форума за тази работа.
Приех предизвикателството и ще се постарая да не ви разочаровам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МОДЕРАТОРИ!
Ето и нещо за малко настроение:
Жена: Цифричките на клавиатурата ми не работят!
Admin: Натиснете NumLock.
Жена: Натиснах, не помага!
Модератор: Чай? Кафе?
Жена: О, благодаря ви много! Няма да откажа, но ... къде и кога?
Модератор: НА КЛАВИАТУРАТА КАКВО РАЗЛЯ ПИТАМ!!!
Още веднъж ЧЕСТИТО и УСПЕХ !
Приех предизвикателството и ще се постарая да не ви разочаровам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МОДЕРАТОРИ!
Ето и нещо за малко настроение:
Жена: Цифричките на клавиатурата ми не работят!
Admin: Натиснете NumLock.
Жена: Натиснах, не помага!
Модератор: Чай? Кафе?
Жена: О, благодаря ви много! Няма да откажа, но ... къде и кога?
Модератор: НА КЛАВИАТУРАТА КАКВО РАЗЛЯ ПИТАМ!!!
Още веднъж ЧЕСТИТО и УСПЕХ !
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
sarbijanac написа:Всичко е много добре,но защо няма модератор и за подфорума - Търговско право - един от най-важните правни отрасли ???
Ами трябва да е enigma, рядко се включва напоследък, но добрите дискусии с подобна проблематика, ги е зараждал той. Никой не го предложи, надявам се да не е късно.
-
Честито на избраните и от мен!
Иначе след като революцията победи във Взаимопомощ и Форум за юристи , обявявам , че започвам да градя там форумния социализъм и комунизъм.
Иначе след като революцията победи във Взаимопомощ и Форум за юристи , обявявам , че започвам да градя там форумния социализъм и комунизъм.
- REVOLUTION
- Активен потребител
|
|