- Дата и час: 03 Фев 2025, 16:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Откриване на академичната година в Югозападния университет.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
91 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ехоо и плескай по-малки картинки, че на Сатира екрана му е отишъл при комшийте!
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Ехоо и плескай по-малки картинки, че на Сатира екрана му е отишъл при комшийте!
И моят
И моят
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
diaida написа:Между другото сега ще споделя нещо, което много ще зарадва наш Николов. Адвокат Ценкулов от Плевенката АК каза най-добри думи за Николов, който го е посетил лично в кантората му в Плевен. Перифразирайки, той каза: "Николов е прекрасен младеж - слънчев, красив, ученолюбив и много възпитан, а по разговорът ми с него разбрах, че е и с много знания. Добро, много добро и симпатично момче!".
Това бяха думите на адв. Ценкулов.
Така че, май не сте много прави в отношението си към него.
Понякога човек не се изразява много добре в емоцията си, особено на 20 години ...
Момчето ни е добро, просто не се е научило като някой от вас да лицемерничи и да връзва "парашутите на думите".
По-емоционален е и каквото му хрумне си го пише. Ако това е причината да го тесларите навсякъде във форума ... правете го!
Но в никакъв случай не съм съгласна, че е подлизурко и лицемер.
Просто се възхищава от стойностни личности и професионалисти и го изразява непринудено и по детски ...
Все пак не забравяйте, че е на 20-21 години!
На колко си всъщност, адвоката Николов ?!
Аз искам да благодаря на адвокат Ценкулов за хубавите думи. Наистина ценя професионалистте, какъвто е именно адвокат Ценкулов. Същото се отнася и за адвокатите Аспарухов и Гергичанов-всички от най-професионална адвокатска колегия-Плевенската.
Когато видях онзи, дето го споменах, адвокат в съда да чете си казах, че е невъзможно да е от ПАК, погледнах после в папката с делото и познах !
Административен съд-Плевен, между другото, много грижливо съхрянява документацията. Подредено прилежно в папки, на които пише "Българска съдебна система"- първоинстанционните/н.а.х.д./ са в червен цвят, а вториинстанционните/к.н.а.х.д./- в бял.
А съдиите са изключителни ! Най-вече съдия Юлия Данева ( заместник-председател), която е винаги усмихната и е голям професионалист.
Същото се отнася и за съдия Димитър Първанов ( председател) . Невероятен мъж ! Исакм да му благодаря за отзивчивостта.
Към Крис
Много си прав, колега. Ние, с теб, сме изключителни професионалсти, и хората, които ни познават, много добре знаят това. И на всичкото отгоре сме с готини визии
А за откриването-ще измислим нещо И една хубава новина- проф.Воденичаров остава лектор в ПИФ по Административно право, Административно процесуално право и Общинско право !
Палимсест, това, дето го цитираш, и най-големият глупак знае, че е написано в духа на юридическия хумор. Защото аз обичам да се забавлявам, особено във форума. Така, че много ти здраве. Виж
по-горе професионалистите какво казват за мен. Те не са аматьори, като тебе, дето животеца им минава във форума.
Diaida, искам да те поздравя с една прекрасна песен на АBBA-Take A Chance On Me Адвоката е на 22 години-пръщи от енергия !
http://www.youtube.com/watch?v=SuB8xWeA59I
БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Много си прав, колега. Ние, с теб, сме изключителни професионалсти, и хората, които ни познават, много добре знаят това. И на всичкото отгоре сме с готини визии
Палимсест, това, дето го цитираш, и най-големият глупак знае, че е написано в духа на юридическия хумор. Защото аз обичам да се забавлявам, особено във форума. Така, че много ти здраве. Виж
по-горе професионалистите какво казват за мен. Те не са аматьори, като тебе, дето животеца им минава във форума.
Изчезването на биологичните видове днес може да е признак както на нашата безотговорност към бъдещето на планетата, така и продължение на дълъг еволюционен процес, който тече от милиони години. Който и от двата фактора да е верният отговор, дискусията спокойно може да бъде прехвърлена и към случващото се във форумното пространство на лекса по повод хАдвукат Николов …
За най-големия глупак,незнам...ако твърдиш, че си -да имаш вид на изглед понякога...само ти можеш да си разбереш шизофреидните си умотворения!
Аз съм ти казал доста неща за аматьорите и професионалистите, пък ти ако беше голям умник щеше да си ги разбрал...
-
palimsest - Активен потребител
- advokat__nikolov
Палимсест, това, което съм научил от теб, е за пърденето
А ти си толкова отговорен, че не излизаш от форума. Ами айде, нали си практик, юрист, върви работи, изкарвай пари, какво се занимаваш със студенти.Мястото ти е в съда или на работното място, а не във форума ! Какво правиш тук по 24 часа.
Ако си слабак и не можеш обърни се или към мен, или Крис, Павлова, Поли, Бебитор, Мели, Лекси, Диаида, Вили Спасова, Декан, Калахан и др. и ние ще ти помогнем да се справиш Ама то във форума е лесно, Палимсест. Само ми ела на "бойното" поле.
А ти си толкова отговорен, че не излизаш от форума. Ами айде, нали си практик, юрист, върви работи, изкарвай пари, какво се занимаваш със студенти.Мястото ти е в съда или на работното място, а не във форума ! Какво правиш тук по 24 часа.
Ако си слабак и не можеш обърни се или към мен, или Крис, Павлова, Поли, Бебитор, Мели, Лекси, Диаида, Вили Спасова, Декан, Калахан и др. и ние ще ти помогнем да се справиш Ама то във форума е лесно, Палимсест. Само ми ела на "бойното" поле.
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа: Ние, с теб, сме изключителни професионалсти, и хората, които ни познават, много добре знаят това. И на всичкото отгоре сме с готини визии
Слушай, хАдвукате мой,
хайде с кротко, не със бой.
Твойто крехко хАдвукатско тяло
много е храна събрало,
в която, за беля,
има вредни вещества.
Без да мислиш, без да чакаш
трябва ти да ги изакаш.
Да, ама за зла беда,
не го правиш досега.
Затова си има лек.
Той помага в студ и пек.
Този лек е дуфалак
И е кат товарен влак.
Влиза вътре във корема,
всичко вредно пътьом взема,
във вагони го товари,
без да подминава гари.
Почва в рими, не във проза:
- Днес хАдвукатите са на мода.
но с теб не сме от една порода.
В миг събуди се във него
пустото му хАдвукатско его.
И с решителен замах,
докат каже “ах”,
дуфалака той налапа,
дето е със вкус на тапа.
Ето, чуйте, влака трака.
Значи действа дуфалака.
Възкачен на своя трон,
във устата с биберон,
вперил във тавана взор,
вижда хАдвуката страшен зор.
Но геройски той се справя.
Дълго чаканата гадост
предизвиква бурна радост.
...или как хАдвуката твори в правопорядъка...
-
Дам, на тази възраст за първи път отворих Наказателния кодекс.
Майка ми, преди да заспя, ми четеше:
"Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо."
И после ме питаше: кои са юридическите елементи от определението, сине ?
"Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо."
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Палимсест, това, което съм научил от теб, е за пърденето
Мисля си,че Боби Дилън беше казал-Парите,какво са ? Един човек е успял ,ако през времето от ставането сутрин до лягането вечер прави това,което си поиска.Та така и аз,щом мога да си позволя да си щъкам във форума,докато другите работят за мен,явно съм успял...друг умен го беше казал - най успешния мениджър е този,който умее да извлече потенциала на служителите си, за максимална лична печалба...
Последна промяна palimsest на 23 Сеп 2008, 19:20, променена общо 1 път
-
advokat__nikolov написа:Дам, на тази възраст за първи път отворих Наказателния кодекс.
Проблемът ти е, че от този момент в гърнето не си се развил особено,личи от всякъде....
-
Ти какво, уроци по менинджмънт ли ми даваш ?
Чакай да видя какво ще направя, ако хората работят за мен.
Първо, ще им плащам солидно. Второ, щом работи някой за мен, значи тярбва да съм заможен много, нали така. И вместо да ходя да си харча парите по заведения с пичетата, или ако съм семеен да развеждам детето си където то си поиска и да се забавлявам с жена ми, аз ще стоя във форума цял ден и ще се занимвам с разни отворковци, като Палимсест. хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
Палимсест, ти си аматьор. Личи ти. Кой знае къде работиш за 300 лв. и ми се пишеш за отворко хахахахахахахахахахахахах
Бил мениджър хахахахахаха, сигурно си менижираш пръдните на стола пред компа хахахахахахахахаха
Първо, ще им плащам солидно. Второ, щом работи някой за мен, значи тярбва да съм заможен много, нали така. И вместо да ходя да си харча парите по заведения с пичетата, или ако съм семеен да развеждам детето си където то си поиска и да се забавлявам с жена ми, аз ще стоя във форума цял ден и ще се занимвам с разни отворковци, като Палимсест. хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахах
Палимсест, ти си аматьор. Личи ти. Кой знае къде работиш за 300 лв. и ми се пишеш за отворко хахахахахахахахахахахахах
Бил мениджър хахахахахаха, сигурно си менижираш пръдните на стола пред компа хахахахахахахахаха
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Ти какво, уроци по менинджмънт ли ми даваш ?
хАдвуката понякога е толкова ограничен, че да се чуди какво да му напише човек...и като му напише ...после трябва да му обяснява,щото то неразбрало за кво иде реч...
-
Е, не е ли така. Ти виждал ли си човек с професия и с много пари да стои във форумите цял ден и да плюе по студентите.Друго, ако иска да помогне на някой студент. А пък ти ни плюеш и ни викаш глупаци.
Но внимавай, че може да се окаже да ми чукаш на вратата някой ден за помощ.
Наближават парламентарни избори...
- advokat__nikolov
advokat__nikolov написа:Ти какво, уроци по менинджмънт ли ми даваш ?
Първо, ще им плащам солидно. Второ, щом работи някой за мен, значи тярбва да съм заможен много, нали така. И вместо да ходя да си харча парите по заведения с пичетата, или ако съм семеен да развеждам детето си където то си поиска и да се забавлявам с жена ми, аз ще стоя във форума цял ден и ще се занимвам с разни отворковци, ....
Виждам те да се възцариш на своя управленски стол, ето виж
а ето това е семейното барбекю
-
advokat__nikolov написа:Е, не е ли така. Ти виждал ли си човек с професия и с много пари да стои във форумите цял ден и да плюе по студентите.Друго, ако иска да помогне на някой студент. А пък ти ни плюеш и ни викаш глупаци.
Ти наистина ли не се усещаш,че те ползвам за разтуха,аз си мисля,че един интелегентен младеж,би се сетил,че го ползват за гъргара в напрегнатото ежедневие...,но нищо,простено ти е, ти си хАдвукат ....
Ти си явно доказателство
За продукт със лошо качество-
за да се осъзнаеш как те възприемат околните,е нужно поне малко КПД, малко Ентелект... а това е дефицит..., уви!
-
advokat__nikolov написа:Хахахахахахахахахахахахах, аматьор.
Ето виж ме
Адвокатска къща "Пламен Николов и съдружници"
Заседателна зала-Адвокатска къща "Пламен Николов и съдружници"
Това и съдружници звучи ...леко като - Аз и другите в мен.....
както веднъж казах, прожектира се филма " Неслучили се блянове на един льохман"
-
advokat__nikolov написа:Аз знам, че и дватамата си правим гъргара./просто се майтапим/ Някъде бях ти го написал... или си забравил.
И знай, че те уважавам много !
А`стига бе,невярвам!
-
91 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|