начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

БАЛЧИК ПРЕЗ ЗИМАТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: БАЛЧИК ПРЕЗ ЗИМАТА

Мнениеот 778899 » 27 Яну 2009, 12:37

Колеги, и аз разбрах, че следващата среща ще е в Русе... Ще направя всичко възможно да се включа и аз.... :) Първо, защото много искам да ви видя и второ, защото много искам да видя и Русе...но, вие сте основната причина..естествено!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот jiji2 » 27 Яну 2009, 20:41

Да благодаря и аз на свой ред на организаторката на срещата в Балчик. За мен беше истинско удоволствие преживяното с вас, колеги, и с радост ще се включа в групата за следващата среща в Русе.
Поли, предполагам няма да възразиш, ако повторим срещата в Балчик през ранното лято - тогава градът има друга красота и аз лично смятам, че е още по-романтичен и привлекателен. После вече става много жежко и населено... Но виж - ранно лято, мирис на водорасли, рибари, .... Приказка!
Поздрави на всички!
jiji2
Потребител

Мнениеот Гост. » 27 Яну 2009, 20:59

:roll: :lol: :lol: 7788...., при толкова срещи в София... :wink: ще се видим следващия път в Русе.

Джиджи, много мило, благодаря.
Прав се оказа колегата- бяхме, като група японски туристи :lol: - всеки въоръжен с апарат. Много светкавици и много снимки, но нямам ел. ти поща, за да ги изпратя.

За повторна среща- ранно лято, горещо лято, циганско лято... винаги съм готова. Когато кажете, но и на Гошо казах- поне за две нощувки. Така де - ще ми се да ви покажа още места, но времето да не ни притиска.
Идеята ми бе да посрещнем на следващата среща един прекрасен изгрев, но нямам представа тази романтика дали ще понесе всекиму... :lol:

И не на последно място- благодаря на всички ви, изкарах чудесно! :D
Гост.
Старши потребител

Мнениеот jiji2 » 27 Яну 2009, 22:12

Пропуснах да кажа, че при новата среща можем вече спокойно да посетим и мидената ферма Дълбока. И затова ще е добре нощувките да са две!!!

Поли, на ЛС пращам ел.поща за снимки!
jiji2
Потребител

Мнениеот bebitor » 27 Яну 2009, 22:41

poli_g написа:За повторна среща- ранно лято, горещо лято, циганско лято... винаги съм готова. Когато кажете, но и на Гошо казах- поне за две нощувки. Така де - ще ми се да ви покажа още места, но времето да не ни притиска.
Идеята ми бе да посрещнем на следващата среща един прекрасен изгрев, но нямам представа тази романтика дали ще понесе всекиму... :lol:

Само едно е лошото- този изгрев се пада в сряда, ако решим да спазим традицията. Но, че ще има втора среща в Балчик, съм абсолютно сигурна.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 28 Яну 2009, 11:48

Поли, какво да ти кажа.... :D :D :D :oops: ?!? Явно в Русе ще да е първата....щом съм пропуснала софийските :wink: !
Аватар
778899
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии