- Дата и час: 25 Яну 2025, 02:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
БАЛЧИК ПРЕЗ ЗИМАТА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: БАЛЧИК ПРЕЗ ЗИМАТА
Колеги, и аз разбрах, че следващата среща ще е в Русе... Ще направя всичко възможно да се включа и аз.... Първо, защото много искам да ви видя и второ, защото много искам да видя и Русе...но, вие сте основната причина..естествено!
-
778899 - Активен потребител
Да благодаря и аз на свой ред на организаторката на срещата в Балчик. За мен беше истинско удоволствие преживяното с вас, колеги, и с радост ще се включа в групата за следващата среща в Русе.
Поли, предполагам няма да възразиш, ако повторим срещата в Балчик през ранното лято - тогава градът има друга красота и аз лично смятам, че е още по-романтичен и привлекателен. После вече става много жежко и населено... Но виж - ранно лято, мирис на водорасли, рибари, .... Приказка!
Поздрави на всички!
Поли, предполагам няма да възразиш, ако повторим срещата в Балчик през ранното лято - тогава градът има друга красота и аз лично смятам, че е още по-романтичен и привлекателен. После вече става много жежко и населено... Но виж - ранно лято, мирис на водорасли, рибари, .... Приказка!
Поздрави на всички!
- jiji2
- Потребител
7788...., при толкова срещи в София... ще се видим следващия път в Русе.
Джиджи, много мило, благодаря.
Прав се оказа колегата- бяхме, като група японски туристи - всеки въоръжен с апарат. Много светкавици и много снимки, но нямам ел. ти поща, за да ги изпратя.
За повторна среща- ранно лято, горещо лято, циганско лято... винаги съм готова. Когато кажете, но и на Гошо казах- поне за две нощувки. Така де - ще ми се да ви покажа още места, но времето да не ни притиска.
Идеята ми бе да посрещнем на следващата среща един прекрасен изгрев, но нямам представа тази романтика дали ще понесе всекиму...
И не на последно място- благодаря на всички ви, изкарах чудесно!
Джиджи, много мило, благодаря.
Прав се оказа колегата- бяхме, като група японски туристи - всеки въоръжен с апарат. Много светкавици и много снимки, но нямам ел. ти поща, за да ги изпратя.
За повторна среща- ранно лято, горещо лято, циганско лято... винаги съм готова. Когато кажете, но и на Гошо казах- поне за две нощувки. Така де - ще ми се да ви покажа още места, но времето да не ни притиска.
Идеята ми бе да посрещнем на следващата среща един прекрасен изгрев, но нямам представа тази романтика дали ще понесе всекиму...
И не на последно място- благодаря на всички ви, изкарах чудесно!
- Гост.
- Старши потребител
Пропуснах да кажа, че при новата среща можем вече спокойно да посетим и мидената ферма Дълбока. И затова ще е добре нощувките да са две!!!
Поли, на ЛС пращам ел.поща за снимки!
Поли, на ЛС пращам ел.поща за снимки!
- jiji2
- Потребител
poli_g написа:За повторна среща- ранно лято, горещо лято, циганско лято... винаги съм готова. Когато кажете, но и на Гошо казах- поне за две нощувки. Така де - ще ми се да ви покажа още места, но времето да не ни притиска.
Само едно е лошото- този изгрев се пада в сряда, ако решим да спазим традицията. Но, че ще има втора среща в Балчик, съм абсолютно сигурна.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Поли, какво да ти кажа.... ?!? Явно в Русе ще да е първата....щом съм пропуснала софийските !
-
778899 - Активен потребител
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|