начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Дипломите на всички юристи са невалидни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Дипломите на всички юристи са невалидни

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 08:43

Hidden,
Тук контекстът е съвсем друг. Внимавай, че ще те погнат, че искаш да им анулират дипломите.Аз пиша за съвсем друго и то по смисъл е, че юристите нямат висока политическа култура. И че четат повърхностно, че цитират неправилно и прочее.
Imperator
Потребител

Мнениеот hidden » 09 Юли 2009, 08:57

Съгласен съм само отчасти! Не всички юристи са такива, има много добри професионалисти!
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 09:03

Добре, кажи тогава, какво съм имал предвид, като съм споменал УЧЕНИЦИ. На това никой не обърна внимание, и почнаха да ме хулят, а една дамичка даже подреди невежеството си в стихотворна форма тук по Форума, като се осмели да се изгаври също така и с ИБДП, изпит, без който не се минава във втори курс. В заключение и като подсказване, и професионалитете не четат ДВ от 1937 г.!
Imperator
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 09 Юли 2009, 09:07

Imperator написа:Hidden,
Тук контекстът е съвсем друг. Внимавай, че ще те погнат, че искаш да им анулират дипломите.Аз пиша за съвсем друго и то по смисъл е, че юристите нямат висока политическа култура. И че четат повърхностно, че цитират неправилно и прочее.

Аз си признавам , че не мога да направя някакъв блестящ анализ на резултатите на изборите и затова като ученик сядам на първия чин , приготвям си тетрадка , в която да си водя записки и с нетърпение очаквам политическия анализ на Император!............Моля за тишиина в класната стая! :mrgreen: :?: :idea: :arrow:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 09:39

Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.
Imperator
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 09 Юли 2009, 09:42

Imperator написа:Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.

Господине , не разбирам този анализ , може ли да обясните по-подробно? :mrgreen:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот system » 09 Юли 2009, 10:22

Imperator написа:Уважаеми УЧЕНИЦИ и най-вече онзи с тетрадката. Който от Вас донесе утре ДВ от 1937 г. ще получи петица.

Кой брой Ви интересува ? В нашия съд се пази ДВ от доста отдавна. А и библиотеката е наблизо ...
system
Активен потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 14:17

Драги УЧИНИЦИ,
Фактът, че питатекой точно брой да донесете вече намалява оценката Ви с единица. А ако от библиотеката или от Вашия съд ми донесете брой 1 на ДВ от 1979 г., ще Ви пиша ведната срочната оценка с какъвто знак си пожелаете, масимолно 20/20 а ла фрасез.
Imperator
Потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 14:18

Пардон, сгреших... 1879 не 1979 г.
Imperator
Потребител

Мнениеот Julyan » 09 Юли 2009, 14:57

Imperator написа:Hidden,

Какво общо има това с валидността на дипломите?
А какви са критериите и скалата за оценка на "политическата култура", кой е оценяващият по този "предмет"?
Julyan
Потребител

Мнениеот genius75 » 09 Юли 2009, 15:34

Чета, чета цели три старници .............
И си мисля.
А бе, вий луди ли сте, бе ?!?!
Абдали! Няма ли с кво да си чешете езиците.
Хихихи.
Да ви кажа с кво да си напълните устите и
да млъкнете......... :lol:
genius75
Потребител

Мнениеот Imperator » 09 Юли 2009, 22:32

Костов е рядко прав.Но когато е прав е много много прав.
За български политик това е мого добра бележка-5(шестици [color=#FFFF80]няма[/color]). http://www.segabg.com/online/new/articl ... id=0000138

Това е от вестник "СЕГА"
Imperator
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии