начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

новите съдийски тоги

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: новите съдийски тоги

Мнениеот donna » 12 Сеп 2009, 15:04

en44ev написа:Колеги, аз съм висок 186 см. Тогата, която получих, ми е дълга малко под коленете. Оставям настрана отвратителния плат, от който е изработена, но при условие, че си бях поръчал тога за ръст 188 см, останах шокиран от това жалко, грозно, мачкащо се подобие на нещо с кърпа, в която да се секнеш, при необходимост...
Днес се обадих на фирмата - производител, а оттам ме препратиха към "офиса на госпожа Живкова". След "разговор" със служител на другарката Евгения Живкова, ми предложиха да изпратя тогата си на посочен от тях адрес, за да я удължат.
Очевидно няма как да сменя материята, от която е изработена, но поне мога да издействам удължаването й.
Та така - за всички прецакани от тази гадна далаверка, които считат, че ОТВРАТИТЕЛНИЯ парцал, предоставен им насила срещу скромната сума от 200 лева, не им е по мярка, давам телефона на "кабинета на госпожа Живкова" - 02/963-05-05.
Там няма да намерите "Калебо" ЕООД, НО поне можете да си издействате преправяне на нещото, с което ще работите...

Извинявай ,но удължаването става със закърпването на допълнителен плат. Та се питам няма ли да е по добре това допълнително парче да е на воланчена /така по набраничко/ та поне да е в крак с модата.
Е къса ..ами криза е , пести се от материали копчета , коланчета.
Другото е дай модела да да уредим един шев :wink: ,амо по мярка!
donna
Старши потребител

Мнениеот Julyan » 14 Сеп 2009, 15:01

Може да се барне и една платка отгоре...
Julyan
Потребител

Мнениеот donchev » 14 Сеп 2009, 17:00

Айде стига сте мрънкали, госпожички. Какво да кажат англичаните с перуките от конски косъм? Ако всичко ви е удобно ще ви избие на дрямка особено в ранните следобедни заседания.
donchev
Потребител

Мнениеот riyva_evro » 16 Сеп 2009, 12:16

donna написа:
en44ev написа:Колеги, аз съм висок 186 см. Тогата, която получих, ми е дълга малко под коленете. Оставям настрана отвратителния плат, от който е изработена, но при условие, че си бях поръчал тога за ръст 188 см, останах шокиран от това жалко, грозно, мачкащо се подобие на нещо с кърпа, в която да се секнеш, при необходимост...
Днес се обадих на фирмата - производител, а оттам ме препратиха към "офиса на госпожа Живкова". След "разговор" със служител на другарката Евгения Живкова, ми предложиха да изпратя тогата си на посочен от тях адрес, за да я удължат.
Очевидно няма как да сменя материята, от която е изработена, но поне мога да издействам удължаването й.
Та така - за всички прецакани от тази гадна далаверка, които считат, че ОТВРАТИТЕЛНИЯ парцал, предоставен им насила срещу скромната сума от 200 лева, не им е по мярка, давам телефона на "кабинета на госпожа Живкова" - 02/963-05-05.
Там няма да намерите "Калебо" ЕООД, НО поне можете да си издействате преправяне на нещото, с което ще работите...

Извинявай ,но удължаването става със закърпването на допълнителен плат. Та се питам няма ли да е по добре това допълнително парче да е на воланчена /така по набраничко/ та поне да е в крак с модата.
Е къса ..ами криза е , пести се от материали копчета , коланчета.
Другото е дай модела да да уредим един шев :wink: ,амо по мярка!

Ако колегата се придвижва приклекнал, леко в стил Луи До Фюнес ще му е таман. :lol: А за перуките съм ЗА. Редно е съдиите да носят перуки. Първо за тежест и второ - ще са по-красиви. :roll: :mrgreen:
riyva_evro
Потребител

Мнениеот portokal » 16 Сеп 2009, 12:22

devilchos написа:то чуковете са отдавна въведени - в Стара Загора има един съдия, който си открива и закрива всяко заседание с чукчето-вярно, голям професионалист е,но все пак си мисля,че малко преиграва с това...

8) 8) 8) 8) 8)
В АДВ навремето всички си водехме търговете, като удряхме с дървено чукче за пържоли (съвсем истинско), на което му беше отрязана "назъбената" страна, за да стане гладко.

ИНСТРУКЦИЯ, съвсем истинска (а аз си представях нещо подробно и словесно):

Изображение
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот portokal » 26 Окт 2009, 20:04

Последна промяна portokal на 26 Окт 2009, 21:16, променена общо 2 пъти
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 26 Окт 2009, 20:52

Тогите не са лоши. Днес в ОС състава беше с тях...

само този шал някак простее ( да ме прощавате)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот portokal » 26 Окт 2009, 21:09

Честно казано, и аз не виждам какво толкова им има, но... въпрос на вкус. А дали си струват цената от сто и толкова лева, не знам.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 26 Окт 2009, 21:19

Пак неразбрана съм...
Не ми хареса шала и си го казах - плътен ( то пък за мъжете няма да върви друг, знам ли)..., цветово- една идея екрю?! Чак вече си харесвам бялото лигавниче. :lol: :lol:
Определено не харесах нито плътността, нито цвета на съдийския шал.
Ала не те ще постановяват съдебните актове, та много да се не обаждам.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии