безнадежна
Виждам, че пишеш прекрасно за самотата за тъгата за всички неща. На теб не ти трябва психоаналитик. Ти сама си си самоаналитик. Можи би ти трябва не отвличане на вниманието със странични занимания а само и единственно да си откриеш сама за себе си какво точно е обратното на самотно и да го направиш, кое е обратното на празно и да го запълниш. Знам, че за всеки една и съща дума значи различни неща защото са ни различни възприятията. За мен щастие е едно и при всички случаи е различно от твоето. Знам, че и професията дава малко отражение но то трябва да е в положителна посока. Открий това което те прави щастлива и си го направи сама. Евреите казават, че на тях им трябвало само здраве другото щели да си го купят. Понеже не знам да продават щастие на килограм (иначе ще купувам и ще раздавам)- вземи че си го направи сама и не забравяй, че частица от това щастие са и всички тези многобройни съпричастни отговори по горе на познати и не съвсем колеги които ти пишат по някоя добра дума. Явно с такива колеги които ти пишат не си сама !
- Дата и час: 30 Яну 2025, 06:08 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
mn mi e tejko
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
49 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ippon
за minavam@samo.be (---.ex.ac.uk)
ипон е добър човек , бъди сигурен , това поне мога да ти кажа със сигурност и може да понаучиш нещо от него вместо да дръткаш глупости
ипон е добър човек , бъди сигурен , това поне мога да ти кажа със сигурност и може да понаучиш нещо от него вместо да дръткаш глупости
- donna
- Старши потребител
Re: mn mi e tejko
що не се стегнеш. търси позитивното в живота. ту к се опитваме да мислим
- doznatel
- Нов потребител
за лалетата, котките, самотата и всичко останало
ами опитвам се да се стегна.
точно за това и писах във форума, нещо като терапия, не само за мен.
за съжаление, нямам интернет на работата и не мога да следя новите мнения, виждам обаче, че май не са малко тези, които се чувстват като мен.
може би трябва да направим форум на младите, добре образовани, вечно заети самотници.
а може би просто трябва да се стегнем....
не зная, всеки има различни стратегии за справяне.
аз признавам, че вашата помощ ми помага.
пак искам да благодаря,
и ако някой иска да сподели нещо за своите начини - за котките, за цветята, за хобито, за децата..., или за тъпия шеф, за гадното време..., (но без да става обект на иронични забележки от минаващи :-), може да пише на този мейл
odiseya@abv.bg
:))
точно за това и писах във форума, нещо като терапия, не само за мен.
за съжаление, нямам интернет на работата и не мога да следя новите мнения, виждам обаче, че май не са малко тези, които се чувстват като мен.
може би трябва да направим форум на младите, добре образовани, вечно заети самотници.
а може би просто трябва да се стегнем....
не зная, всеки има различни стратегии за справяне.
аз признавам, че вашата помощ ми помага.
пак искам да благодаря,
и ако някой иска да сподели нещо за своите начини - за котките, за цветята, за хобито, за децата..., или за тъпия шеф, за гадното време..., (но без да става обект на иронични забележки от минаващи :-), може да пише на този мейл
odiseya@abv.bg
:))
- beznadejdna
Не се коси толкова,тя есента натъжава, но гледай напред.Какво по хубаво от мечтите е може би сбъднатите,но ти можеш да го постигнеш убедена съм в това! :-)
-
vagabon4o - Младши потребител
уф на мен не ми е самотно, имам страхотен съпруг, който освен всичко е и невероятен приятел, слушател и каквото се сетиш, НО тази година ми е кошмарна и то от юли до сега :( Направо я намразих. Искам да свърши!
- Гери
ще мине, всичко минава, ще мине и всичко ще е наред, щом аз вече виждам светлина в тунела, трябва да я видиш ти :)
- beznadejdna
Из молитвата на Анонимните Алкохолици:
"Господи дай ми смелост да променя нещата, които мога и съм длъжен да променя; спокойствие да приема нещата, които не мога да променя; и мъдрост, за да ги различавам."
"Господи дай ми смелост да променя нещата, които мога и съм длъжен да променя; спокойствие да приема нещата, които не мога да променя; и мъдрост, за да ги различавам."
- jdardova
- Нов потребител
49 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|