начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Varnenski svoboden universitet

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот адвокатка » 10 Авг 2005, 21:35

Колеги, чудя се това форум за юристи ли е , или за идиоти/да ме извиняват колегите и останалите ,които имат нужда от правен съвет/. От известно време форума се превърна в някаква помия, а не във форум заслужаващ уважение и респект! Разни идиоти се изказват неподготвени и просто няма кой да ги спре. И ако сладура, който написа всичката тая помия е юрист/ а ако и е адвокат/ с право хората се отнасят с недоверие и понякога с погнуса към гилдията. Имаме си и в Плевен такива идиотчета , със самочувствие на богове, иначе кухи-та дрънкат!! :roll: :Pepi , защо не отидеш да се прегледаш и да спреш да пишеш помия !
адвокатка

Мнениеот Pepin » 11 Авг 2005, 10:43

Abe vie maj ne ste nared vuopshte. Ne razbrahte li 4e SU e naj dobrijat i vsi4ki drugi ste zle i pulni nekadurnici
Pepin

Мнениеот oli_frrren » 11 Авг 2005, 10:54

Това кой университет си завършил и дори колко висши образования имаш явно няма значение дали си простак или не! Колегата "адвокатка" е напълно права. А СУ е № 1, но не и всички, които сме учили там!
oli_frrren

Мнениеот адвокатка » 11 Авг 2005, 10:57

Ama i ti mai ne si savsem nared
адвокатка

Мнениеот Didi » 11 Авг 2005, 11:34

Eи колеги писна ми вече от този СУ. Все най велики били там. А то май всички ги знаем какви са там. Най-големите връзкари и злобари. Аз предлагам въбще да не им обръщаме внимание, защото всички знаем,колко сериозни и кадърни хора учат в другите факултети
Didi

otnosno varnenskiya svoboden universitet

Мнениеот melin » 11 Авг 2005, 16:23

varnenskiya svoboden universitet e nai dobriya zashtoto v cyala balgariya toi e edinstveniya priznat i akreditiran universitet. taka che davaite smelo. kakvo shte pravite v sofiya? varna vinagi e bila nomer 1.[/b]
melin

Мнениеот адвокатка » 11 Авг 2005, 16:36

Аз съм тази, която пише на кирилица! Колеги, явно някой е с много, много големи комплекси на тема СУ! Халал да им е университета! Купонясвали са в София, но след това идва същинския изпит - живота и работата. И ако така се отнасяш и към работата си/ като ....., идиот, ........ и т.н./ - ще си останеш само с фирмата -СУ , спомените, къде си завършил и кухото самочувствие! Не задръствайте с тъпотии форума! 8)
адвокатка

Мнениеот 10фл » 11 Авг 2005, 16:36

След като оставих дискусията да се развихри, мисля, че е време отново да се изкажа. Варненски свободен университет си остава към тоя момент най-скапаното място, където човек може да завърши висше, особено пък право. И ще ми разправят колко учели... Те като завършат не знаят що е то правна норма. Бе кво да коментирам?! Просто няма смисъл. Аз съм сигурна, че който си е имал досег с такива "юристи"... си е направил съответните изводи. И въобще не си мислете, че някой ще се върже на критиките за Софийски. Всичко тва се изговори от чиста злоба. Щот не е приятно да си по-тъп, ама такъв е живота, беше казал някой си!!!
10фл

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 16:42

Погледнете страницата на Националната агенция по оценяване и акредитация към министерския съвет!
http://www.neaa.government.bg/

Правото в Софийския НЕ Е АКРЕДИТИРАНО - СЛЕДОВАТЕЛНО ДИПЛОМИТЕ ОТ ТАМ НЕ СА ВАЛИДНИ
Акредитирано е Правото само във Варненския свободен, Нов български и УНСС
Най-добра оценка и най-дълга е акредитацията на ЮФ на УНСС, където има АКРЕДИТИРАНИ И ТРИ ДОКТОРАНТУРИ В ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ.
Изводът е ясен!!!! Най-добре е правото да се учи в УНСС или Нов български!
Гост

Мнениеот anti » 11 Авг 2005, 16:46

От трите акредитирани, признавам само УНСС, а другите просто зарежи. А за СУ тва сапълни глупости 4ове4е. То там ако не са незнам каде
anti

Мнениеот morska » 11 Авг 2005, 22:12

КОЛЕГИ!
ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КЪДЕ Е УЧИЛ, СПОРЕД МЕН ПО-ВАЖНО Е НА ПРАКТИКА КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ. КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА.
АЗ ЛИЧНО НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛА СУ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ НАЙ-КАДЪРНИТЕ КОЛЕГИ С КОИТОШИ РАБОТЯ И НА КОИТО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ СА ЗАВЪРШИЛИ ТАКА ОПЛЮВАНИЯ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ.
ФАКТ Е, ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ С КОНКУРС СЪДИИ И ПРОКУРОРИ В БУРГАС СА ВСЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ.
morska
Младши потребител

Мнениеот ID » 12 Авг 2005, 00:36

Ne znam kolko ot tezi, koito pi6at po tazi tema naistina sa zavar6ili ili u4at pravo, no e rezil da se pluete po tozi prosta6ki na4in. Izob6to e mnogo nekorektno i dori unizitelno da sporite koi VUZ e nai-dobriqt. Az u4a v SU i edinstvenoto, koeto moga da kaja e, 4e v SU se vliza nai-trudno.Mislq 4e nqma koi da go otre4e. A ve4e vsqko stado si ima mar6i- kade pove4e, kade po-malko. Eto za6to i ot drugite vuzove ima svetni hora i e glupavo vsi4ki da se postavqt pod ob6t znamenatel. Vmesto vzaimno da se draznite po-dobre vzemete pro4etete nqkoi u4ebnik po pravo pak spora koi vuz e the best 6te si proli4i ot tova kak 6te se realizirate v jivota.
ID

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 15:50

В Софийския качеството е паднало много - не е това, което е било едно време!
Гост

Мнениеот lazar_petrov » 13 Авг 2005, 11:27

То е ясно.

Подкрепям колегата Н.Динев.

'ПРАВО" се учи в 10 или 11 <не знам вече колко са, че те се роят като въшки> юридически факултета в България, но това да ми говорите за ВСУ, за ЮФ на Горно Нанадолнище и т.н. - смешно е.
И после какво "Имам диплома по "Право".

ПРАВО се учи в СУ, това е.

А да не говорим, че преподавателите из останалите юридически факултети са преподавателите от СУ. Така че - моля ви се.

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот lazar_petrov » 13 Авг 2005, 11:28

Anonymous написа:В Софийския качеството е паднало много - не е това, което е било едно време!

Имаш право, Гост, имаш право, за жалост :(

И на мене ми е тъжно това, но така е като се приемат и при нас по 220 човека <само редовно> на година......
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Окт 2005, 20:19

Много ми се иска някой който говори лошо и необосновано за ВСУ да ми го каже в лицето
Гост

Мнениеот ВСУ » 16 Окт 2005, 22:56

Нали знаете че не е редно да се говори за нещо което не познавате. а и кои сте вие че да давате оценка на едно учебно заведение. Има си компетентни органи за това оставете това на тях. За справка юридическият факултет на ВСУ е с оценка добра което е повече от достатъчно за един амбициозен млад човек. А е ясно че от всяко дърво свирка не става. Ся духайте супата
ВСУ

Мнениеот gega » 16 Окт 2005, 23:29

10фл написа:След като оставих дискусията да се развихри, мисля, че е време отново да се изкажа. Варненски свободен университет си остава към тоя момент най-скапаното място, където човек може да завърши висше, особено пък право. И ще ми разправят колко учели... Те като завършат не знаят що е то правна норма. Бе кво да коментирам?! Просто няма смисъл. Аз съм сигурна, че който си е имал досег с такива "юристи"... си е направил съответните изводи. И въобще не си мислете, че някой ще се върже на критиките за Софийски. Всичко тва се изговори от чиста злоба. Щот не е приятно да си по-тъп, ама такъв е живота, беше казал някой си!!!

Така си е, пичове! Колко нервни клетки са ми изхабили тези възпитаници н`едни на това ФАКУЛТЕТО на юридеческата мисъл, които са се добрали НЯКАК си в магистратурата! С изключение на езин момък, всички от тях, които познавам, са си и наглички! Така е то - неграмотно, с власт що е то - съдия, завършил в таз Магнаурска школа!
gega
Потребител

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 12:35

Вкиснала боза е тая тема.
Гост

Мнениеот Гост » 23 Окт 2005, 19:09

Juliana Margules написа:СТУДЕНТ, ТОТАЛНО СИ СЕ ОБЪРКАЛ....
:cry: :cry:
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии