- Дата и час: 26 Яну 2025, 09:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
АДРЕС 4000
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: АДРЕС 4000
от lexy_82 на 02 Апр 2009 08:44 pm
778899 а ти ? Хахахаха
какво аз?!? мене ме Нема в цЕлата схема! Аз съм собственикО, заедно със съдружникО, на агенцията!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Браво на първите двама престрашили се Няма страшно ,брака не хапе Супер ,колко е готино да го казваш ,а ти самия да си волен като птичка хахахахахахахах
- lexy_82
- Младши потребител
леле, лекси, ама много завоалирано се "престраши" и ти... хихихихихи ! я, по-смело, де
-
А-а-а, брак да не чувам, че ми е рано още. Да кажем Факт. Съжителство - по така звучи
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
law_master съжителството е за такива като теб (и мен ),които се стряскат и може би по някакъв начин плашат от думата "брак"..... За мен ,обаче, си почти едно и също Сори Въпреки ,че....за мен най-нормалното е съжителството да е година-две преди брака
П.с. Престрашавам се ЯВНО хаха Ех ,разбрахте ме Толкова ли съм предвидима
П.с. Престрашавам се ЯВНО хаха Ех ,разбрахте ме Толкова ли съм предвидима
- lexy_82
- Младши потребител
споко, не си предвидима....просто днес са ми много отворени чакрите !!!!!!
-
Е ,както и да ми го кажеш ,факт е,че съм разкрита.... можеше да си мълчиш
- lexy_82
- Младши потребител
Ерген съм, но за съжаление съм импотентен - един ден без да се усетя работата ми порасна - с цели дванадесет и 99 милиметра, сантиметра.
Добре обаче пуста майка каръшка - да си сложа чантата с хонорара за деня на масата - ама то и работата на масата и се сплеска - и оттогава - само работа - нищо друго.
Само спомени.
Между другото моят профил е: Приличам на Марлон Брандо в ранните му години, не пуша обаче, нося винаги чисти ризи, използвам за парфюм честността си, но както и в живота, така и в работата обичам и едното и другото.
Жик - так.
Не ми се нрави особено поведението ми.
Добре обаче пуста майка каръшка - да си сложа чантата с хонорара за деня на масата - ама то и работата на масата и се сплеска - и оттогава - само работа - нищо друго.
Само спомени.
Между другото моят профил е: Приличам на Марлон Брандо в ранните му години, не пуша обаче, нося винаги чисти ризи, използвам за парфюм честността си, но както и в живота, така и в работата обичам и едното и другото.
Жик - так.
Не ми се нрави особено поведението ми.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Иване ти си ми исеала за мъж Даваш ли се ? хахахаха Или да те зимам
- lexy_82
- Младши потребител
еми хубаво, брака , дай да го броим тотално оплют и само с пасиви, така да допуснем че няма нито един актив.
да речем ,че на соловите певци , сингъли най ценното е свободата , нали?
обаче пак има проблем , защото свободата е нещо , което си съществува на витрината , или под рафта прашасва ,или стои забутана в склада и единствено когато някой ти я ограничи отнеме наруши и не я намираш -тогава свободата има нарастваща стойност. Та най голямото благо да си свободен и сам май се очертава и като най големия бич и автогол-толкова си независим и свободен , че на никого не му пука дори да ти дръпне кабела за захранването и да ти огъне ЕКГ-то. Е на тва като проблем аз му казвам "да таковаш дявола докато фърчи".....
а и има нещо инфантилно, досадно и незряло в прекомерното и непрекъсвано дори за известно време моминство и ергенлък на мен ми киселее , примерно
да речем ,че на соловите певци , сингъли най ценното е свободата , нали?
обаче пак има проблем , защото свободата е нещо , което си съществува на витрината , или под рафта прашасва ,или стои забутана в склада и единствено когато някой ти я ограничи отнеме наруши и не я намираш -тогава свободата има нарастваща стойност. Та най голямото благо да си свободен и сам май се очертава и като най големия бич и автогол-толкова си независим и свободен , че на никого не му пука дори да ти дръпне кабела за захранването и да ти огъне ЕКГ-то. Е на тва като проблем аз му казвам "да таковаш дявола докато фърчи".....
а и има нещо инфантилно, досадно и незряло в прекомерното и непрекъсвано дори за известно време моминство и ергенлък на мен ми киселее , примерно
- miriam
- Потребител
Зех тъ, Радке, давам се.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
miriam женен /омъжена си от далече ти личи ,че май страдаш по сводата Но май не сте ме разбрал /разбрала правилно Никой не оплюва брака Просто съм на мнение ,че преди него ,е редно да поживееш известно време с партньора си Аз съм убедена за себе си ,че ще се омъжа ( и две мнения няма) ,но .....надявам се да не е скоро Пу пу
Иване ,като изключим ,че не съм Радка Става
Иване ,като изключим ,че не съм Радка Става
- lexy_82
- Младши потребител
Учтива,не учтива форма ......,като циганка пиша хаха
- lexy_82
- Младши потребител
пИши, пИши....тука може!!!!
-
абе като махнеш "страданието ми" и половината улъйбки -точно казваш ;
пиша тука не защото ме интересува , или защото много ми се споделят мисли , а за да тръгне бизнеса на колежката , да се засрамите да скитате като гладни никому непотребни койоти и да налетите в агенцията и с молби за окомплектоване....
пиша тука не защото ме интересува , или защото много ми се споделят мисли , а за да тръгне бизнеса на колежката , да се засрамите да скитате като гладни никому непотребни койоти и да налетите в агенцията и с молби за окомплектоване....
- miriam
- Потребител
нЕкои вече се урЕдиха
Сега е наш ред - втората употреба
Проверено качество
Проверено качество
karanedeff - Активен потребител
А, добре дошъл, Каранедев !!! по червен килим ще те посрещаме...
-
Ех ,това последното ,miriam, не го дочетох до край ,защото прекалено дълго ми се видя Моля да бъда извинена за проявеното неуважение към вас Но..... от сутринта само чета далеч по-съществени и важни неща .....
- lexy_82
- Младши потребител
аз лично, съм върл противник на брака в личен план, но съм най-големият му привърженик в професионален!!!!
ей, каранедев, приятелю, ако го четеш това...докато те омайваха мед сестрите, споменах, че имаш теория за брака, който е тристранен! би ли я изложил тук?
ей, каранедев, приятелю, ако го четеш това...докато те омайваха мед сестрите, споменах, че имаш теория за брака, който е тристранен! би ли я изложил тук?
-
|
|