начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

Мис форум

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот mishi_83 » 06 Авг 2008, 10:38

Току-що видях, че съм получил съобщение на лични:

От: Nekonventsialen
До: mishi_83
Пуснато на: 06 Авг 2008 10:19 am
Заглавие: ? Отговорете с цитат на съобщението
Кандидатствай за мистър "Мека китка"

Поласкан съм, но смятам тактично да отклоня предложението ти :wink:

Само ще добавя - по-добре "мека китка", от колкото като теб с "мек ***" :roll:

Като се замисля при теб май всичко е меко и с минимални размери :lol:
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 06 Авг 2008, 11:43

poli_g написа::roll: Малей Миши, какви са тези странни мисли :shock: .

Психологията ми е страст (след правото, разбра се :lol: ).. но на теб ли да ти обяснявам :twisted:

П.П. Аз имам друго предложение - със събраните от теб 10 или 20 лева да отпуснете целеви кредит на въпросния индивид. Целта е: спешно удовлетворяване на човешките му потребности, което съобразно "нестандартната" му ориентация, следва да се осъществи пред Министерство на земеделието :lol:
Последна промяна mishi_83 на 06 Авг 2008, 11:52, променена общо 1 път

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 06 Авг 2008, 11:57

poli_g написа:
mishi_83 написа:Психологията ми е страст (след правото, разбра се :lol: ).. но на теб ли да ти обяснявам :twisted:

Мда..., я сега, като един виден познавач и специалист :lol:, да обясниш - от кога психологията се занимава с нечии телесни размери и твърдостта им?

п.п. Desidia est initium omnium vitiorum. :?

Психологията не се занимава с размери - аз просто констатирах каква е причината за комплексите му :lol:

И като един добър психолог - бих му препоръчал да посети пластичен хирург, който срещу няколко хиляди еврА ще изглади (удължи) недостатъците :twisted:

П.П. Надявам се, че сентенцията ти не е насочена персонално към мен :roll:

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот adiko » 06 Авг 2008, 12:38

ами никой не каза какви са наградите за този конкурс :D иначе искате снимки, а награди няма :D
adiko
Потребител

Мнениеот Melly » 06 Авг 2008, 13:38

adiko написа:ами никой не каза какви са наградите за този конкурс :D иначе искате снимки, а награди няма :D

Работи се по въпроса, колега,

Нещо май между редовете убягва...,
Ааааа, не така :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Melly
Старши потребител

НА поли , поличките,9.8g-тата и Co.

Мнениеот Nekonventsialen » 06 Авг 2008, 18:04

И без друго сте неангажирани дълго време идете да ви научат нещо известните експерти Силвина Георгиева,Геле Костадинов,или Гошко Бонев относно минаването през прокси сървъри и др. техники за анонимност в Интернет-в най лошия случай попитайте зевзека от компанията ви с ник satir и ще сеубедите,че каузата Ви е ...
Най добре е да се помъчите да разберете ,че съм прав
При мене работят едни от най-добрите в IT-експерти,мислиш ли,че гладното ти мозъче ще успее да откриеIP -адреса ми- опитай,ето ти сериозно занимание.Най-вероятно да стигнеш до този на някой провинциален студент
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Мнениеот adiko » 06 Авг 2008, 18:21

какъв ти е проблема, Nekonventsialen?! то ясно, че е в главата, ама приятно ли ти става като се опитваш да обиждаш другите участници в този форум :?:
adiko
Потребител

Мнениеот mishi_83 » 06 Авг 2008, 18:48

adiko написа:какъв ти е проблема, Nekonventsialen?! то ясно, че е в главата, ама приятно ли ти става като се опитваш да обиждаш другите участници в този форум :?:

Колега, проблемът му е липсата на интимен партньор :lol:

Просто чрез обиди и "остроумничене" се опитва да изразходи генерираната енергия, но според мен не се получава :twisted:

Поли, дай му десетачката на човека и стига сте го измъчвали :lol:

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот MariaMagdalena » 06 Авг 2008, 18:54

Моля, не се отклонявайте от темата :) Обявете наградния фонд и конкретните условия на конкурса, състава на журито, а нападките на хора с психо-соматични проблеми подминавайте с усмивка. На ощетените от природата не трябва да се присмиваме. ;)
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Мнениеот diaida » 06 Авг 2008, 20:16

РЕЦЕПТА (За Неконвенциални)

Изображение

Цери:
Зъбобол от скърцане със зъби
Мазоли от малякии
Високо кръвно и ниска заплата
Мазоли - стари и нови
Вкиснато настроение на държавни служители

И най-важното - гони злите духове!

Употребява се вътрешно 3 пъти на ден, в по-тежки случаи (жена - Чума и любовница - Холера се носи на торбичка, вързана на врата!
Последна промяна diaida на 06 Авг 2008, 20:20, променена общо 3 пъти
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Re: НА поли , поличките,9.8g-тата и Co.

Мнениеот bebitor » 06 Авг 2008, 20:17

Nekonventsialen написа:Най-вероятно да стигнеш до този на някой провинциален студент

Часът на истината! Само че се чудя кой ли университет е приел този неграмотник.
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот diaida » 07 Авг 2008, 00:50

bebitor написа:
Nekonventsialen написа:Най-вероятно да стигнеш до този на някой провинциален студент

Часът на истината! Само че се чудя кой ли университет е приел този неграмотник.[/quote

The Big University of the Lost Life - Region: Pobit Kamak, Municipality: Sama Kashta, Bulgaria
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот adiko » 07 Авг 2008, 09:10

MariaMagdalena написа:Моля, не се отклонявайте от темата :) Обявете наградния фонд и конкретните условия на конкурса, състава на журито, а нападките на хора с психо-соматични проблеми подминавайте с усмивка. На ощетените от природата не трябва да се присмиваме. ;)

naistina se otklonihme ot temata - ot v4era 4akame podrobnosti okolo konkursa :D sorry za latinicata, ne6to mi spe4e pc-to...
adiko
Потребител

Мнениеот Lion11 » 07 Авг 2008, 10:22

poli_g написа:
Nekonventsialen написа:И без друго сте неангажирани дълго време идете да ви научат нещо известните експерти Силвина Георгиева,Геле Костадинов,или Гошко Бонев относно минаването през прокси сървъри и др. техники за анонимност в Интернет-в най лошия случай попитайте зевзека от компанията ви с ник satir и ще сеубедите,че каузата Ви е ...
Най добре е да се помъчите да разберете ,че съм прав
При мене работят едни от най-добрите в IT-експерти,мислиш ли,че гладното ти мозъче ще успее да откриеIP -адреса ми- опитай,ето ти сериозно занимание.Най-вероятно да стигнеш до този на някой провинциален студент

:roll: Този пост адресиран е до мен- видно от заглавието.
С какво провокирах тази злостна реплика от теб?
И това при положение, че прояви странен хумор тук- http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?p ... ht=#265180
Позволи да превърнеш отношението си в твърде лично- явно е да съм настъпила стар мазол! Упорит си, и въпреки написаното една провинциална висшистка ще да ти повтори - Hominis est errare, insipientis in errore perseverare !

Nekonventsialen написа:Абсолютно ясно ми е че вие или повечето злобари тук не сте добри като граждани,болно ми е обаче че вие не криете,че сте лоши хора,че така лекомислено диагносцирате здравния ми статус само защото казвам неща,които и вие добре знаете.Определяте степента ми на грамотност и проявявате арогантност и агресия дори и в виртуалното пространство,където ползвате кратки имена и профилите ви са почти непонятни-опитвам се да си изясня що за индивиди сте в реалния ви свят и останалата реалност-вероятно психотични.ЧАО

След като ме анализира и си изясни що за индивид съм в реалния живот- сега ще се лекуваш, нали?
За твое добро е, не за друго. :?

Двубоят Нековенционален против Поли-Г и Диаида:

http://www.youtube.com/watch?v=rlURzhz7X6c
Lion11
Младши потребител

:)

Мнениеот andrea » 07 Авг 2008, 14:46

Ооо определено се забавляваме истински с вашите бисери :lol: :lol: :lol:
Само лошото е, че не е уточнена наградата. За какво се борят всички ?!!!!

п.п." Храната прави борбата "
Аватар
andrea
Активен потребител

Мнениеот hristina_maneva » 07 Авг 2008, 14:51

Може би и тук ще бъде тиксо :lol: :lol: :lol:, обаче с по-добро качество, отколкото това на Мистър Форум :lol: :lol: :lol:
hristina_maneva
Младши потребител

Мнениеот taina1111 » 07 Авг 2008, 15:25

:!:
Последна промяна taina1111 на 07 Авг 2008, 23:19, променена общо 3 пъти
taina1111
Младши потребител

Психоложка ли...? правистка?

Мнениеот Nekonventsialen » 08 Авг 2008, 23:03

Великия Д-р Фройд го е определил "ролята на инстиктивната принуда".Нали знаете какво казва този великан за о м ъ ж е с т в я в а н т о на някои като вас...
Благодаря!
Nekonventsialen
Младши потребител

Re: Психоложка ли...? правистка?

Мнениеот kalahan2008 » 08 Авг 2008, 23:08

Nekonventsialen написа:Нали знаете какво казва този великан за о м ъ ж е с т в я в а н т о на някои като вас...

Я кажете, че ми стана интересно :roll:
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Re: Да

Мнениеот Гост. » 09 Авг 2008, 13:18

Nekonventsialen написа:Тази Поли е стопроцентова омъжествена мома и трябва да грабне...е п...риза

О, миличък, явно все още не пиеш лекарствата - ще оплескаш по този начин терапията..:? :(
Но какво пък- щом това те прави щастлив? Lege necessitatis - простено ти е!
Щастието е идеал не на разума, а на въображението. :)
Гост.
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии