- Дата и час: 03 Фев 2025, 15:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Откриване на академичната година в Югозападния университет.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
91 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
palimsest ,тази снимка на барбекюто ме разби.Много яко , ще взема и аз да си направя такова.Хахахахахахахахахаахахахахахахахахах
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа::lol: palimsest ,тази снимка на барбекюто ме разби.Много яко , ще взема и аз да си направя такова.Хахахахахахахахахаахахахахахахахахах
... аз мисля, че хАдвуката има запазени права ...там индустриална собственост и т н по производството на подобни барбекюта...
-
palimsest - Активен потребител
advokat__nikolov написа:Нека всяко дете да сбъдне мечтата си .
Моля ви, нека да помогнем на хАдвуката...
да намери верния път....
-
Абе вие верно сте много зле. Винаги съм мислил, че големи и сериозни хора, никога няма да си губят времето по форумите... Щом още го правят, значи са наследници на Питър Пан и имат такива ужасни комплекси, че единственото място, където могат да си покажат "силата" е тук - във виртуалното...
Един съвет - тарикат мъж - НЕ ПИСКА т.е. ако правите нещо, просто го правете, а не се "целете" с динени кори във форумите. Грозно е, комплексарско е. Радвам се, че по-рядко влизам в такива общости, като тази. Отвратителни сте.
Един съвет - тарикат мъж - НЕ ПИСКА т.е. ако правите нещо, просто го правете, а не се "целете" с динени кори във форумите. Грозно е, комплексарско е. Радвам се, че по-рядко влизам в такива общости, като тази. Отвратителни сте.
Кристиан Гьошев (юрист)
Правото не е за спящите, а за бдящите...
- kris_maturata
- Потребител
Матура - шо не влезна в Биг Брадър че да им попееш на момите?
Да пратиш мноу поздрави на оная шматка Иван, че не мога да го засека. Пияндурници.
Да пратиш мноу поздрави на оная шматка Иван, че не мога да го засека. Пияндурници.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:Матура - шо не влезна в Биг Брадър че да им попееш на момите?
Ами казаха, че съм много подготвен за пред камера и съм дразнещ образ Иначе верно щях да ми пея
А за пиянството - аз алкохол не пия ! Само Кола И Ред Бул в Чашка от уиски за заблуждение на Ана Цолова
Кристиан Гьошев (юрист)
- kris_maturata
- Потребител
Рядко се цели предварително ,но какво лошо има да си посредствен .Не за всеки има място на върха.Важното е да не свършваш така .
Като се е тръгнало - това е за теб Пламене ,малко да те хване яд
Абе тук няма ли модератори ?
Като се е тръгнало - това е за теб Пламене ,малко да те хване яд
Абе тук няма ли модератори ?
- Logan
- Потребител
Re: Откриване на академичната година в Югозападния университет.
kris_maturata написа:на 23 Сеп 2008, 22:14
Абе вие верно сте много зле. Винаги съм мислил, че големи и сериозни хора, никога няма да си губят времето по форумите... Щом още го правят, значи са наследници на Питър Пан и имат такива ужасни комплекси, че единственото място, където могат да си покажат "силата" е тук - във виртуалното...
Аз смятам, че ти си зле...ако не си забелязал,че тук си правим гаргара с хАдвукат Николов...ежедневието е доста натоварено, и тук е едно приятно място за гъргара - шеги и закачки,пък и ако хАдвуката се засегне става весело ...иначе благодаря -ти също беше отвратителен ...и беше музикален идиот , пееше гадно и съвсем логично цялата аудитория се смя...включително и аз, но това да не те отчайва,опитвай пак!
-
-
{advokat__nikolov на 23 Сеп 2008, 18:03
Палимсест, това, което съм научил от теб, е за пърденето
А ти си толкова отговорен, че не излизаш от форума. Ами айде, нали си практик, юрист, върви работи, изкарвай пари, какво се занимаваш със студенти.Мястото ти е в съда или на работното място, а не във форума ! Какво правиш тук по 24 часа.
Ако си слабак и не можеш обърни се или към мен, или Крис, Павлова, Поли, Б............тор, Мели, Лекси, Диаида, Вили Спасова, Декан, Калахан и др. и ние ще ти помогнем да се справиш Ама то във форума е лесно, Палимсест. Само ми ела на "бойното" поле. }
V takiva slu4ai se kazva- Vidyala Jabata,4e podkovavat konya i vdignala krak!!! Kude se puhash mejdu shamarite,hAdvukateeee, kude sa te, kude sa TE !!!
Sujalayvam za maymunitzata, St. Kliment Ohridsky ste mi prosty!
Палимсест, това, което съм научил от теб, е за пърденето
А ти си толкова отговорен, че не излизаш от форума. Ами айде, нали си практик, юрист, върви работи, изкарвай пари, какво се занимаваш със студенти.Мястото ти е в съда или на работното място, а не във форума ! Какво правиш тук по 24 часа.
Ако си слабак и не можеш обърни се или към мен, или Крис, Павлова, Поли, Б............тор, Мели, Лекси, Диаида, Вили Спасова, Декан, Калахан и др. и ние ще ти помогнем да се справиш Ама то във форума е лесно, Палимсест. Само ми ела на "бойното" поле. }
V takiva slu4ai se kazva- Vidyala Jabata,4e podkovavat konya i vdignala krak!!! Kude se puhash mejdu shamarite,hAdvukateeee, kude sa te, kude sa TE !!!
Sujalayvam za maymunitzata, St. Kliment Ohridsky ste mi prosty!
-
Нещо ми е объркано с новия формат на форума. Нещо не мога да го възприема, ама нали е за хубаво.
- riyva_evro
- Потребител
Палимсест кво става бе, пич.
Гледам има нов форум. Браво !
Чувал ли си за Николовата теорема ?
a+b=ab, респективно Адвокат+Николов=Адвокат Николов
Как ли ще бъде при теб ?
Да видим..... Аматьор+Палимсест=Аматьор Палимсест.
Баааа на Калайджиев учебника е уникален !
Трябваше да дойдеш с мен на шопинг за........правна литература.
Само облигационното ми излезе 180 лв.-учебници, практики и цифра неща.
Да си чувал за Кучев по Финансово? Него взех.
По Наказателно съм претъпкан с литература. Знаеш ли, привърженик съм на класическата школа. Не обичам еклектиците.
По Международно публично право купих на Орлин Борисов, нова е 2008 г.
Толкова се зарадвах, като разбрах, че ще имам 4 упражнения първия семестър.
По общинско право взех.....е как беше, забравих. Но имам и на Б.Спасов.
Проф. д-р Ангел Калайджиев / Ачо Чека/
Палимсест, знаеш ли къде е закрепен принципът Pacta Sunt Servanda в ЗЗД.
Как ли ще бъде при теб ?
Баааа на Калайджиев учебника е уникален !
Трябваше да дойдеш с мен на шопинг за........правна литература.
Само облигационното ми излезе 180 лв.-учебници, практики и цифра неща.
Да си чувал за Кучев по Финансово? Него взех.
По Наказателно съм претъпкан с литература. Знаеш ли, привърженик съм на класическата школа. Не обичам еклектиците.
По Международно публично право купих на Орлин Борисов, нова е 2008 г.
Толкова се зарадвах, като разбрах, че ще имам 4 упражнения първия семестър.
По общинско право взех.....е как беше, забравих. Но имам и на Б.Спасов.
Проф. д-р Ангел Калайджиев / Ачо Чека/
Палимсест, знаеш ли къде е закрепен принципът Pacta Sunt Servanda в ЗЗД.
- advokat__nikolov
хАдвукат Николов написа: Палимсест кво става бе, пич.
Как ли ще бъде при теб ?
това е една от моито формули,
но ти си достатъчно ограничен, за да я разбереш ...
ЕТО ВИЖ САМ!
-
А това една друга формула,важи и за теб
-
1. Медианите в помощ на форумните анализатори.
Ако в триъгълника на лудостта АВС (ненаучно речено – хАдвукат Николов) прокараме от всеки ъгъл по една права линия, наречена медиана (вж. справочника по математика за ученици от V, VI, VII и VIII клас), то тези медиани се пресичат винаги в една точка, определяна като точка "М". Тази пресечна точка се нарича "медицентър", "център на тежестта" или "центроид". Този медицентър настоящите съфорумци определят като "Себеизтъкване на хАдвукат"
В същото време форумните гражданите на държавата LEX го наричат - "парвеню".
2. Окръжност. Кръг.
Според официалната математика "множеството от всички точки ("х"), които се намират на дадено (едно и също) разстояние ("r") от дадена точка ("о"), се нарича окръжност." От което следва, че точката "о" е онзи център, за който говорихме по-горе, а всички точки "х", взети заедно, ограждат и пазят центъра. Нагледно можем да си го представим като - "о" е празното пространство между двете уши на Пламен Николов , а всички "х" са неизвестните теории,които в бъдеще ще се родят от нищото в споменатото вече пространство и т.н. и т.н.
Пак според официалната математика "множеството от всички точки на окръжността и вътрешните й точки се нарича кръг".
Според народната математика пък на горните две понятия им се вика "окръжността на хАдвуката ".
На въпроса: "А какво има извън окръжността или извън кръга?" официалната математика не отговаря.
Народната такава обаче има отговор: "Ами там сме всички ние, разумните !"
На въпроса: "Колко окръжности могат да бъдат описани/вписани около/в един триъгълник?" официалната математика отговаря: "Само една!"
Народната такава изобщо не си дава зор да отговаря, тя си го знае.
5. Перпендикулярни линии.
Според официалната математика "Две перпендикулярни линии се пресичат само веднъж, колкото и да ги продължаваме." Т.е., нещо като хАдвукат Николов и Разум
Според народната математика обаче тия две перпендикулярни линии могат да се пресекат още един път – някога.... Изходът от които отсега е ясен.
-
Палимсест, Кажи ми за принципа Pacta Sunt Servanda ?
- advokat__nikolov
ти наистина нищо не разбираш...
Мен са ме видяли истинки юристи и в академичната и в практичната страна на въпроса..., а с един буфосинхронист като теб...само за шеги и забава ...
хАдвукат Николов написа: Кажи ми за принципа Pacta Sunt Servanda да те видя аз?
Мен са ме видяли истинки юристи и в академичната и в практичната страна на въпроса..., а с един буфосинхронист като теб...само за шеги и забава ...
-
Гарван, от къде се цитира, от къде се променя, как така пише "хАдвукат Николов каза"
Значи си бил преподавател значи. Ама по какво, по синхронно плуване или по...
Значи си бил преподавател значи. Ама по какво, по синхронно плуване или по...
- advokat__nikolov
хАдвукат Николов-буфосинхрониста написа:Гарван, от къде се цитира, от къде се променя, как така пише "хАдвукат Николов каза"
Аз съм гарван, а ти си маймун неразбиращ....
-
Айде кажи ми, шнорхел
Никъде не пише нищо. И какви са тия групи, приятели, врагове нищо не разбирам.
Никъде не пише нищо. И какви са тия групи, приятели, врагове нищо не разбирам.
- advokat__nikolov
91 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|