начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Петък е.....

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Петък е.....

Мнениеот palimsest » 14 Мар 2009, 14:33

или за приятни сънища по бюрата, в унисон с колегата razli4na
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 14 Мар 2009, 14:40

леле, кой ме уцели с торта?!? веднага да си признава :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ! пазете се...тук се стреля :lol: :lol: :lol: !!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот system » 14 Мар 2009, 14:42

А моето дежурство продължава ... :( На работното място не се пие ... :roll: а в това дъждовно време така добре ще дойде нещо твърдо :wink:
system
Активен потребител

Мнениеот system » 14 Мар 2009, 14:43

Имах предвид нещо твърдо за консумация :|
system
Активен потребител

Мнениеот ykovachev » 14 Мар 2009, 14:49

То пак си зависи от вида консумация, колега :wink:
Не че се съмнявам каква консумация имате предвид. Аз извадих късмет да участвам в кратко, закъсняло отпразнуване на Тодоровден.
Обаче: след това трябва да се спретнат набързо едни писмени възражения :evil: Затова твърдото е под контрол :?
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот satir » 14 Мар 2009, 14:49

така де и в двата случая те разбрахме правилно :D
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот system » 14 Мар 2009, 15:31

Леле! Това в средата риба на скара ли е ? Много мерси !
system
Активен потребител

Мнениеот system » 14 Мар 2009, 15:48

Ммм, супер. В този връзка, ianeva, благодаря за идеята - отдавна не сме вечеряли риба вкъщи. :)
system
Активен потребител

Мнениеот Гост » 14 Мар 2009, 15:53

:? На ianeva, не може така лесно да и се диктува какво да е менюто. Въоръжена е, съдейки по новия аватар...и силата е с нея... :lol:
Гост

Мнениеот palimsest » 14 Мар 2009, 15:59

Круела, с теб на сладолед ли сме...

Изображение

Янева, наруши форумните пости...ам и на нея ще дадем, приятелче е ...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 14 Мар 2009, 16:09

cruel_la написа::? На ianeva, не може така лесно да и се диктува какво да е менюто. Въоръжена е, съдейки по новия аватар...и силата е с нея... :lol:

Е тва се казва умен човек, веднага прецени променената ситуация спрямо предходни дни :lol: Круела, кво да те черпя? Ако не си работа това, макар че малко попресилих леда, ма то с тая сила, дето отведнъж ми дойде ...
Изображение
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот Гост » 14 Мар 2009, 16:12

Не съм на работа. И го карам на сироп за кашлица... и сладолед. Както знае palimsest, аз от това живея основно.:lol:
Гост

Мнениеот palimsest » 14 Мар 2009, 16:15

е тогава Изображение с мед и витамини...
Последна промяна palimsest на 14 Мар 2009, 16:17, променена общо 1 път
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 14 Мар 2009, 16:16

cruel_la написа:Не съм на работа. И го карам на сироп за кашлица... и сладолед. Както знае palimsest, аз от това живея основно.:lol:

Значи сиропа вече ти го пуснах горе, добавям малко сладолед, щото palimsest с тва сладоледченце, много народ сме тука ...
Изображение
п.п. Круела, орехите ги махни, не ги яж, че съм чувала, че ядките дразнят гърлото.
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот Гост » 14 Мар 2009, 17:21

:lol: Aз си полулежа у нас, полумъртва от една пица :roll: Работещите му мислете :lol: Иначе, ппредложенията са все добри, но несъвместими с дънки :lol:
Гост

Мнениеот palimsest » 14 Мар 2009, 17:42

Винаги има място за още малко...Изображение
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот satir » 14 Мар 2009, 17:55

тъжната истина е, че ни откраднаха съботата :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот palimsest » 14 Мар 2009, 18:00

...ц, ко им дадем, ша ни вземат съботата, нейсе, не си дадохме съботата
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 14 Мар 2009, 23:53

Имаше голям пасаж риби в Благоевград - едри калкани, та ходих да похапна натам, няма лошо - невероятно са го направили този град.

Имах чувството, че сънувам - няма една хартиика по улиците, чешмите в градинките работят, няма задръствания, няма паркирали коли, няма, няма, няма.

Утре пак се метам натам - само трябва някой да ме събуди, да не изпусна мачовете.

Трябва да го организират това като туризъм - за един ден отиваш на гости в чужд град.

Хем се изморих, хем видях път - човека е човек, когато е на път.
Имаш чувството, че се раждаш.

А и съда в Благоевград нямаше нищо общо с кошмара в моя град - интелигентни хора, умни, добри, нищо лошо няма в тях.

Само тая стълба ми взе здравето - с вродената клаустрофобия направо щях да се изложа - адвокат пълзи по стъпалата.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот palimsest » 15 Мар 2009, 00:15

че то си има асансьор в тоз съд, само дето не си го видял...
на мен проблема ми е с асансьора, стълбите ги предпочитам, а и в съдебната палата на Благоевград не са така страшни, фобията ми се корени в асансьора...
Аватар
palimsest
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии