начало

Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България Инструмент за законодателно експериментиране – как регулаторните лаборатории да станат реалност в България

Съвет относно обучението и подготовката

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот satir » 23 Май 2008, 15:57

бахур
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 16:04

Браво,Европейци! Само така!

Той Монтескьо затова се махна от форума.И аз трябва да се позамисля.
Гост

Мнениеот inspectora » 23 Май 2008, 16:13

advokat_nikolov написа:Браво,Европейци! Само така!

То за това сме на тоя хал ... щото заради такива като Вас - "Европейци" - копи-пейст "Евро-морала" без да си съобразяваме националните особености ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 16:25

advokat_nikolov написа:Браво,Европейци! Само така!

Гусин адвокат от 3-ти курс... дръжте се естествено. За къде ще сме без Вас в този форум???
Кой ще ни консултира, кой ще дава правни становища на нас, бедните и неуки и онеправдани в професионален план юристи.

В младото поколение е истината (а не във виното, както твърдят разни древни мислители). Вие ще ни спасите от тежкото положение, в което се намираме.
Мисля, че един човек като Вас - добре образован, носещ маркови дрехи, разполагащ с юридическа литература за хиляди левове и перфектно запознат с етикета в храненето, ще е в огромна полза за юридическата гилдия. И то не само в този форум.

Лично аз ще пролея 2 сълзички от умиление, ако Вие вземете решение да ни напуснете по собствено желание. Ще ми липсват темите Ви и начина на изразяване, чрез който така умело излагате юридическата терминология.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Logan » 23 Май 2008, 17:38

Втори курс , не трети.
Някой ден ще молите Николов да ви назначи на работа ,но той ще ви изрита от кабинета си с марковите обувки 8) :D
Logan
Потребител

Мнениеот gudio » 23 Май 2008, 17:51

cruel_la написа::lol: :lol: :lol: Ами, като се имат предвид някои важни обстоятелства - на работа съм, и на диета, ще се задоволя с минерална вода. "Евиан", разбира се.

:? Лош вкус, колега... Явно не сте от "топ-адвокатите по търговски и наказателни дела" и определено не сте юрист на висота :x . Сега се пие само "Сан-Пелегрино", в краен случай "Сан-Бенедетто", за да отива на тоалетите на "Емернеджилдо Дзенья" (е`ати как гнусно звучи написано така :lol: )
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 18:52

Е това е истината.Как трябва да изглеждаме!

Снимка 1-Монтескьо.

Изображение

Снимка 2-Милен Велчев

Изображение

Всички те сигурно бира с домати пият.Ха!

Снимка 3 Михаил Саакашвили

Изображение

Снимка 4-Пламен Орешарски

Изображение

Снимка 5-Юлияна Дончева

Изображение

Снимка 6-Меглена Кунева

Изображение

Снимка 7-Гергана Грънчарова

Изображение

Погледнете какви костюми само.Как се вливат в тях.Супер.
Етика и само етика.Външен вид!
Гост

Мнениеот REVOLUTION » 23 Май 2008, 19:00

Добре де , Николов , виж обаче на Саакашвили часовника се е обърнал надолу :wink: , тва не е ли неетично :lol: :lol: :lol: или с думи прости :oops: …..излагане? :cry: Как допуснахте да дадете такъв лош пример? :shock:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:11

REVOLUTION написа:Добре де , Николов , виж обаче на Саакашвили часовника се е обърнал надолу :wink: , тва не е ли неетично :lol: :lol: :lol: или с думи прости :oops: …..излагане? :cry: Как допуснахте да дадете такъв лош пример? :shock:

Хахахахахаха :D
Гост

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:28

Че къде съм написал,че става въпрос за юристи????

Например,харесвате си снимка в интернет,щракате върху нея с десен бутон и давате опцията "Пропъртис".Оттам ще излезе прозорче и копирате адреса на изображението.Влизате в Лекса.След това,там дето пишете съобщенията си-натискате опцията IMG(вдясно под заглавие на темата),пействате копираното преди това изображение и изпращате.

Logan ме научи
Последна промяна Гост на 23 Май 2008, 19:32, променена общо 1 път
Гост

Мнениеот Logan » 23 Май 2008, 19:28

Ама съм останал с впечетление ,че Велчев винаги гледа лошо :lol:
Logan
Потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:36

Logan написа:Ама съм останал с впечетление ,че Велчев винаги гледа лошо :lol:

Ами той да не е пиче,колега. :D
Гост

Мнениеот gudio » 23 Май 2008, 19:49

REVOLUTION написа:Добре де , Николов , виж обаче на Саакашвили часовника се е обърнал надолу :wink: , тва не е ли неетично :lol: :lol: :lol: или с думи прости :oops: …..излагане? :cry: Как допуснахте да дадете такъв лош пример? :shock:

Как не те е срам :evil: Та това е "Pasha" на "Cartier" :!: Много е грамажът на златото му, затова тежи надолу... Както и истинските юристи с такива (впрочем водещи световни класации по КИЧ :wink: ) часовници си тежат на мястото :evil: :!:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 19:56

gudio написа:

Как не те е срам :evil: Та това е "Pasha" на "Cartier" :!: Много е грамажът на златото му, затова тежи надолу... Както и истинските юристи с такива (впрочем водещи световни класации по КИЧ :wink: ) часовници си тежат на мястото :evil: :!:

Здрасти Гъдьо :D Как е,вървят ли изпълнителните производства?
Гост

Мнениеот DEKAH » 23 Май 2008, 20:02

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Иииииии спец. поздрав за Николов

Изображение
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот Гост » 23 Май 2008, 20:14

От кой? От господин фикция или човекът Х

Изображение

Здрасти,Х

Гледайте "Човекът Х" във форума на Лекс всеки ден.Да,той е юрист-само че е Х
Гост

Мнениеот gudio » 26 Май 2008, 18:48

cruel_la написа: :roll: Ааааа.Стига,де..., и аз никому няма да кажа, че лично ви видях веднъж да пиете сръбска крушова :oops: Аз, между другото, се чудя вече дали да не напусна.Мисля, че всички трябва да се замислим.Множеството изисквания, поставени пред всеки юрист от ЕС и адв.Николов по отношение на визията, цялостния имидж и държанието са толкова трудно изпълними комплексно... :roll: Явно нуждите на съдебната система в момента са- телесна и душевна красота, интелект,дизайнерско облекло и аксесоари, диплома от ПИФ и много други, а на мен постижимо лесно ми се види само последното...

:cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :oops: Край... :oops: :( :( След този компромат явно ще бъда завинаги "баннат" юридическите среди :( :( А и диплома от ПИФ си нямам... :cry:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Май 2008, 19:25

Адвокатка злоупотребяваща с

Изображение

Изображение
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот gudio » 26 Май 2008, 22:14

Clavdivs. написа:Адвокатка злоупотребяваща с

Изображение

Да, но ще се научи момичето - ще мине на по-юридически марки вода и ще стане истински адвокат (като...), защото има стил - не носи бели чорапи, нали :wink: ?
Аватар
gudio
Активен потребител

Ах къде е ........

Мнениеот kinshasa » 29 Май 2008, 15:56

Ах къде е teomira да ви научи тя на морал и етика? Няма вече почтени юристи. Всички се заиграха с минимум 1500лв и по 60-65 см на лавица с корици за умни главици с големи зеници и хубави езици - май се заиграх а? :P :-)))ВЕНСЕРЕМОС КОМПАНЬЕРОС. 8)
kinshasa
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии