Здравейте!АЗ съм Милена Василева и в момента следвам право на икономиката в Германия с идеята да специализирам европейско право.
Ако реша да практикувам адвокатската професия в България,мога ли да се явя направо на този изпит за придобиване на адвокатски права или трябва да покрия някакво ниво предварително?До колко нашите адвокати приемат студентите завършили в чужбина?
- Дата и час: 23 Яну 2025, 21:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
адвокат в бг с образование в чужбина?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: адвокат в бг с образование в чужбина?
Милена Василева написа:Здравейте!АЗ съм Милена Василева и в момента следвам право на икономиката в Германия с идеята да специализирам европейско право.
Ако реша да практикувам адвокатската професия в България,мога ли да се явя направо на този изпит за придобиване на адвокатски права или трябва да покрия някакво ниво предварително?До колко нашите адвокати приемат студентите завършили в чужбина?
Абе, Миленче можеш да се явиш на този изпит. Може да те карат някакви приравнителни да изкараш преди това, но ще се справиш. Не знам какви са изискванията, но факт е, че много хора, които са учили навън, се явяват. Аз, обаче, не мога да разбера, за какво ви е да се връщате в България?! Добре си, се измъкнала, тук е дивотия! Не поглеждай назад!
- Гост
Милена написа:Хеххее,имам още време докато завърша за да реша какво да правя:)
ама Германия не е това което си мислят всички или поне вече не е:)
Много по добре е във Великобритания или Испания..ама на мен само дотук ми стигнаха силите
За Великобриатния разбирам и съм съгласен! Ама Испания ... съмнявам се ...
- Гост
V ispanija jorata sa pak gotini, a to ne vsi4ko se jade i ne vseki e ostanal gladen v Bg, 4e samo za pari da bjaga, ima i jora s pari, deto za obrasovanie otivat, a ne da ni sramjat navsjakade i posle "balgarkite bili leki jeni i se predlagat za bez pari...
Tija studeni nazisti v Germanija ne znam kak gi izdarja6...
Az sa6to u4a pravo v Avstria i tuk e otvratitelno, jorata predimno, no pak obrazovanieto - ka4estveno, vseki si prezenjava za sebe si kakvo iska..
Tija studeni nazisti v Germanija ne znam kak gi izdarja6...
Az sa6to u4a pravo v Avstria i tuk e otvratitelno, jorata predimno, no pak obrazovanieto - ka4estveno, vseki si prezenjava za sebe si kakvo iska..
- xx
и на мен тук хората не ми допадат особено...не е кой знае какво и затова засега правя планове да се прибера..или поне ако не друго да не оставам тук:)иначе за образованието съм съгласна-самата материална база,професорите,някои от специалностите също са много добри,много по добри от България...и затова се радвам че уча тук и то такава специалност,в която приемат само ограничен брой и всичките ми колеги са немци...но ще изкарам докрая тук и ще видя какво ще правя:)
- Милена
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|