начало

Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник

Относно регистрация на футболен отбор

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Относно регистрация на футболен отбор

Мнениеот ex » 24 Апр 2006, 03:55

Здравеите, предполагам че ви звучи смешно и ще ми кажете да се обърна към БФС, но дори и там не намерих информация какво точно да направя ако реша да си регистрирам футболния отбор.
Предполагам първо трябва да имам фирма...
Искам просто да съм малко по информиран, нядявам се да ми помогнете.
Благодаря предварително
ex
Нов потребител

Футболен клуб

Мнениеот 7777 » 24 Апр 2006, 09:42

Не е необходимо да имате регистрирана фирма за да регистрирате футболен клуб. Необходимо е да регистрирате сдружение с нестопанска цел /в частна или в обществена полза/ по ЗЮЛНЦ. Това е широко използвания начин за отбори от В група и по зоните.
Разбира се ако решите да регистрирате професионален клуб е необходимо да учредите АД.
Едва след регистрацията на ЮЛ предприемате необходимите постъпки за включване в зоналните съвети към БФС, получаване на лиценз, деклариране на необходимите средства за едногодишен период на издръжка на клуба и т.н.т.
За регистрацията на ЮЛ е по добре да наемете адвокат, защото трябва да се изработи устав на клуба и други документи. След това адвокатът знае за регистрацията в Агенцията по вписванията /БУЛСТАТ/. После се свържете с някой бивш или настоящ футболен деятел, който да движи нещата пред Зоналния съвет.
Имайте предвид, че да се включте в предстоящия сезон 2006-2007 е нужно клуба да подаде документи м.август.
7777
Младши потребител

Назад към Общи дискусии