начало

Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник

ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА НИ КРАДАТ ПАРИТЕ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЧАСТНИТЕ УЧИЛИЩА НИ КРАДАТ ПАРИТЕ

Мнениеот margi2112 » 03 Окт 2006, 16:57

Здравейте, имам един основен въпрос : Как да си върнем парите за неизвършена услуга или по - точно ако детето ни не е посещавало частното училище , а ние сме си платили добросъвестно, това усвоена услуга ли е и не трябва ли да ни върнат парите?
margi2112
Нов потребител

Мнениеот dask » 03 Окт 2006, 17:22

А на какво основание и на какви периоди внасяхте сумите, които сега твърдите, че следва да се възстановят. И преди колко време извършихте последното плащане, в случай, че са били периодични?
dask
Потребител

Мнениеот fredi64 » 06 Окт 2006, 10:40

Парите трябва да Ви бъдат върнати , но само ако искат :twisted: Зависи дали сте сключили действителен договор и да се спазят сроковете в норм.уредба.
fredi64
Нов потребител

Мнениеот margi2112 » 06 Окт 2006, 10:48

Внасял съм парите на ритмични вноски , така както бяха определени по договор. Спазвал съм сроковете, а пък парите никак не са малко за да им ги оставя да се правят на баровци за моя сметка , а и вероятно на други хора. Според мен това им е принцип на работа - грубо казано мошеннически структори - пари , пари и само парите ги интересуват , никой не мисли за възпитанието и образованието на децата ни.Няма да се примиря и ще им създавам усложнения докато не постигна гласност на проблема , дори ще пиша по местните вестници , но исакм да имам и юрист зад гърба си.
margi2112
Нов потребител

Мнениеот 1968 » 06 Окт 2006, 11:38

Ще ви ги взимат, разбира се, като им ги давате......Едно време нямаше частни училища и частни уроци, но не сме станали идиоти.............Предполагам, че и МАРГИ не е ходил/а/ на такова училище.
1968
Потребител

Мнениеот maria01 » 06 Окт 2006, 14:02

Мисля, че ще бъде полезно и за други родители да кажете за кое училище става дума . Не става много я сно от написаното от Вас, но доколкото разбирам Вие евентуално сте преместили детето си в друго училище или то просто е спряло да учи там и искате да Ви върнат авансово платените пари за обучението му. Първо, ако имате подписан договор с тях прочетете много добре какво пише в него и предвидено ли е такова връщане на пари. Възможно е да пише, че при прекратяване на договора от ваша страна преди изтичане на уговореният срок, пари не се връщат. За да Ви се даде конкретен съвет трябва да се види имате ли договор и какво пише в него.
maria01
Потребител

Назад към Общи дискусии