начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

tehnicheski sytrudnik

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

tehnicheski sytrudnik

Мнениеот ptichka » 23 Яну 2007, 13:40

molq ako moje nqkoi da mi otgovori kakvi sa minusite i plusovete da se raboti kaot tehnicheski sytrudnik,i vyobshte kakvi sa vyzmojnite nachini za navlizane v pravnata sistema
ptichka
Младши потребител

Мнениеот ksantipa » 23 Яну 2007, 13:56

Ako stava vapros za advokatska kantora ili pak kam njakoi advokat, zadaljenijata vi kato tehni4eski satrudnik 6te se sastojat v tova da pravite spravki po dela v sadili6tata, da podavate molbi, da izkarvate udostoverenija, da nabirate tekst v komputara i vsjakakva ot tozi tip tehni4eska deinost. Ako trjabva da bada 4estna ne mislja 4e po tozi na4in moje da navlezete v pravnata materija. Az sa6to sam hodila taka s idejata da vidja tova koeto u4a v prakti4eska svetlina, no 4estno kazano osven da nau4ite koi sad kade e, razli4nite slujbi i kade sa saotvetnite gi6eta v sada ni6to po sa6testveno. Kato razbira se tova vsi4ko zavisi i ot advokata, dali na nego 6te mu se zanimava da vi objasnjava, da otgovarja na spored nego glupavite vi vaprosi(dori i da ne go kazva).
Ta taka, moje i da slu4ite na 4ovek :wink:
Uspeh
ksantipa
Младши потребител

Мнениеот ptichka » 23 Яну 2007, 14:12

mersi za otgovora a mojete li da mi kajete gore dolu kakva suma da iskam kato zaplata
ptichka
Младши потребител

Мнениеот ksantipa » 23 Яну 2007, 14:16

Oh tozi vapros vinagi mi e bil mnogo stranen, no sega mai navsjakade go zadavat, moga da predpoloja, no ne sam sigurna okolo 250-300 lv. no vie si re6ete ve4e.
ksantipa
Младши потребител

Мнениеот ksantipa » 23 Яну 2007, 14:17

a da zavisi i v koi grad e ako e v njakoi po malak grad moje i da im se vidi mnogo
ksantipa
Младши потребител

Мнениеот ptichka » 23 Яну 2007, 14:55

a stava duma za sofiq veche 3 sedmici si tyrsq rabota i samo tova predlojenie poluchih a kato nqmam i staj ne sam naqsno
ptichka
Младши потребител

Назад към Общи дискусии