начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Проследяване на АЙ-ПИ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проследяване на АЙ-ПИ

Мнениеот sashop » 04 Фев 2007, 11:31

Здравейте,може ли да ми отговорите на следния въпрос:
Преди известно време участвах във форум свързан със спорта и понеже изказвам мнение различно от това на администраторите,но подчертавам не съм използвал заплахи или други подобни нередности,просто едно по-директно мнение,защото от дълги години съм вътре в нещата и зная истината.Изказвайки мнението си получих доста подкрепа от хора,които не смеят да се представят с истинските си имена по обясними причини,форума заключи темата след което получих заплаха,че са проследяват ай-пито ми и ще разберат кой съм.
Това не ме притеснява изобщо,но имат ли право да го правят при положение,че от моя страна няма никаква заплаха,освен факти,които
говорят сами за себе си.
Поздрави и благодаря предварително!
sashop
Младши потребител

Мнениеот Lawerinlaw » 04 Фев 2007, 14:17

Какъв е тоя форум,че хората там "по обясними причини" не си казват имената ?!
Lawerinlaw
Нов потребител

Мнениеот lidi07 » 04 Фев 2007, 17:12

Всеки форум има собствени правила. С публикуването на мнение в него Вие се съгласявате със същите и с възможността да бъдете цензуриран под някаква форма. Администраторът на дадения форум, ако прецени, че сте нарушили правилата му, има право да се обърне към Вашия интернет-доставчик. В опростения вариант Ви се налага временен или постоянен бан.
Законът защитава зрящите, а не спящите.
lidi07
Младши потребител

Мнениеот sashop » 04 Фев 2007, 19:21

[quote="Lawerinlaw"]Какъв е тоя форум,че хората там "по обясними причини" не си казват имената ?![/quot
Форумът се казва kunki.org и като всеки форум се регистрираш и използваш псевдоним.Предполагам както и Вие в момента сте посочили потребителско име.
sashop
Младши потребител

Мнениеот kontrol » 04 Фев 2007, 22:46

Какво значи, че Ви проследяват айпи-адреса?

Той винаги се вижда/прихваща, всеки браузър го дава. На този принцип работят и сайтовете, които го показват.
Всеки форум го записва. Дори в момента в базата данни на този форум се помнят всички Айпи-та, през които сте влизали в акаунта си.

На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

Вторият въпрос, какъв МАК адрес и кой компютър съответства на Айпито, също не е скришен.
---------------
От правна гл. т. те не са Ви засегнали правата, Вие доброволно сте дал адреса си (това е общоизвестен факт). И какво точно питате, все пак?
kontrol
Активен потребител

Мнениеот sashop » 05 Фев 2007, 11:06

kontrol написа:Какво значи, че Ви проследяват айпи-адреса?

Той винаги се вижда/прихваща, всеки браузър го дава. На този принцип работят и сайтовете, които го показват.
Всеки форум го записва. Дори в момента в базата данни на този форум се помнят всички Айпи-та, през които сте влизали в акаунта си.

На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

Вторият въпрос, какъв МАК адрес и кой компютър съответства на Айпито, също не е скришен.
---------------
От правна гл. т. те не са Ви засегнали правата, Вие доброволно сте дал адреса си (това е общоизвестен факт). И какво точно питате, все пак?

Благодаря!
sashop
Младши потребител

Мнениеот lidi07 » 06 Фев 2007, 19:24

kontrol написа:На този принцип, както отбелязва Лидиот/Лиди07 (lidi07 как се чете? :) ), може да ви се наложи бан както по потребителско име, така и по Айпи адрес.

чете се Лиди нула седем /щото се регистрирах тази година/, благодаря за интереса :D 8)
Законът защитава зрящите, а не спящите.
lidi07
Младши потребител

Назад към Общи дискусии