Бърза помощ идва с “Порше”
Гайдарски поръча 150 луксозни джипa за селските баири
Бърза помощ вече ще идва с "Порше Кайен". Луксозните джипове ще возят болни от села и паланки, където обикновена кола не може да стигне.
Ще получим 32 високопроходими джипа "Порше Кайен" до края на май, изненадващо съобщи здравният министър проф. Радослав Гайдарски във Велико Търново. Скъпите коли, оборудвани като линейки, са купени със заем на Световната банка. Те ще бъдат дадени на спешните центрове в труднодостъпни райони.
В момента такъв джип върви около 250 000 долара. Купихме ги след търг по Закона за обществените поръчки, обясниха от министерството. "Порше Кайен" е предпочетен, защото бил на най-ниска цена. Производителите правят големи отстъпки, когато се купуват повече коли наведнъж.
Ами това е - ако четат прокурори - могат да се самосезират : )))))))
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Бърза помощ идва с “Порше”
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Само за справка:
Nissan Navara - 50 069 лв.
Porshe Chayene - около 250 000 $
По справка на здравното ведомство, нуждите на страната в момента са от 600 линейки.
Ние африканска държава ли сме или още по-надолу - незнам! Представяте ли си Порше? Ами тогава на директорите на болници трябва да купуват Майбах или Ролс Ройс?
Nissan Navara - 50 069 лв.
Porshe Chayene - около 250 000 $
По справка на здравното ведомство, нуждите на страната в момента са от 600 линейки.
Ние африканска държава ли сме или още по-надолу - незнам! Представяте ли си Порше? Ами тогава на директорите на болници трябва да купуват Майбах или Ролс Ройс?
- ogi
- Младши потребител
Е може Нисан да не се кандидатствали по ОП или да не са отговаряли на критериите.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Я каква хубава тема - "не били компютри, били компоти"
- prnedev
- Активен потребител
Е, това е друго нещо! VW Транспортер мисля. е подходяща кола за реанимобил. Естествено, дезинформацията може нарочно да е пусната в ефир, за да се прикрие някоя друга далавера : )
Мисля си, че в България всички крупни обществени поръчки трябва задължително да се обявяват в медиите и да им се дава максимална гласност, за да няма после това-онова.
Не си мислете, че като съм пуснал темата, съм търсил някакъв политически отенък! Който и да е управляващ, все трябва да му се държи сметка!
Мисля си, че в България всички крупни обществени поръчки трябва задължително да се обявяват в медиите и да им се дава максимална гласност, за да няма после това-онова.
Не си мислете, че като съм пуснал темата, съм търсил някакъв политически отенък! Който и да е управляващ, все трябва да му се държи сметка!
- ogi
- Младши потребител
Ми те се обявяват:
- В интернет сайта на "Държавен вестник" и
- в "Официален вестник" на Европейския съюз, когато са над определен размер.
Освен това има публичен регистър на обществените поръчки.
- В интернет сайта на "Държавен вестник" и
- в "Официален вестник" на Европейския съюз, когато са над определен размер.
Освен това има публичен регистър на обществените поръчки.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Е, за мен, за теб...
1. Медия е според най-общото определение - средство за пренасяне на информация
2. Аудиторията му не е голяма, но който трябва - чете. Бай Пешо от Младост 7 дали има капацитета да продаде 20 буса за нуждите на Б. помощ?
3. Знаете ли колко мноооого иска "Труд" за публикация? Пък и защо "Труд", а не (и) "Сега", тука да няма далаверка с ВАЦ, а?
4. Пък и колко скучен ще стане печатът....
5. то и сега няма пречка да преписват/ преразказват ДВ.
6. проблемът, както е известно, е във формулирането на условията.
1. Медия е според най-общото определение - средство за пренасяне на информация
2. Аудиторията му не е голяма, но който трябва - чете. Бай Пешо от Младост 7 дали има капацитета да продаде 20 буса за нуждите на Б. помощ?
3. Знаете ли колко мноооого иска "Труд" за публикация? Пък и защо "Труд", а не (и) "Сега", тука да няма далаверка с ВАЦ, а?
4. Пък и колко скучен ще стане печатът....
5. то и сега няма пречка да преписват/ преразказват ДВ.
6. проблемът, както е известно, е във формулирането на условията.
- kontrol
- Активен потребител
Е, да...
Нали затова дърпаха шефа на Бърза помощ, защото условията били така формулирани, че на тях да отговаря само един определен кандидат...
Нали затова дърпаха шефа на Бърза помощ, защото условията били така формулирани, че на тях да отговаря само един определен кандидат...
- ogi
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|