Здравейте,
Интересувам се от най добрите-адвокат или адвокатска къща, от град Велико Търново .
Предстои ми дело за решаване на имотен казус .
escape9333@abv.bg
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Велико Търново -адвокат №1
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Съвсем сериозно, нима очаквате отговор във форум? Имахте още една тема и там ви се отговори, че въпроса не е коректен.
Все едно в зъболекарски форум да попитате кой е най-добрия зъболекар в Търново.
Такъв тип въпрос задайте в някой форум за недвижими имоти.
Не ми се сърдете и ви пожелавам бързо приключване.
Все едно в зъболекарски форум да попитате кой е най-добрия зъболекар в Търново.
Такъв тип въпрос задайте в някой форум за недвижими имоти.
Не ми се сърдете и ви пожелавам бързо приключване.
- prnedev
- Активен потребител
Доколкото виждам вие сте икономист по професия.
Не ми е ясно във форум за автомонтьори ли да попитам?
Затова съм посочил и-мейл за по срамежливите.
Мислех ,че адвокатите имат по голямо самочувствие и реална преценка за техните възможности.
Интересно ми е как преценяват кое е по доброто заплащане за тях ,а не могат да преценят кой е по добър адвокат и кой не е .Ако кажа ,че давам примерно 5000 лева за водене на делото май няма да липсват желаещи.
Мислех ,че адвокатите имат по голямо самочувствие и реална преценка за техните възможности.
Интересно ми е как преценяват кое е по доброто заплащане за тях ,а не могат да преценят кой е по добър адвокат и кой не е .Ако кажа ,че давам примерно 5000 лева за водене на делото май няма да липсват желаещи.
- escape
- Младши потребител
escape,не обръщайте внимание на нападките...въпросът ви беше пределно ясен! Ще разпитам и с удоволствие,ще ви информирам!
- eleonora_petrova
- Младши потребител
eleonora_petrova написа:escape,не обръщайте внимание на нападките...въпросът ви беше пределно ясен! Ще разпитам и с удоволствие,ще ви информирам!
Ето един реален коментар,който доказва ,че няма нищо сложно в моя въпрос.
Благодаря Ви ("eleonora_petrova")предварително .
Последна промяна escape на 25 Апр 2007, 22:48, променена общо 2 пъти
- escape
- Младши потребител
escape написа:Доколкото виждам вие сте икономист по професия.
На ваше място бих погледнал първо тази страница.
Имената посочени там предполагат, че са или "най-добрите" или с "най-голямо влияние", за да имат такава титла на визитките си
Доколкото разбирам това ви е въпроса. Аз лично нямам представа кой е "най-добър" в областта на недвижимите имоти. Та ако бях на ваше място бих се обърнал към някой от тези хора. Най-малкото, ако не им е специалност предполагам ще ми препоръчат техен колега, който ще свърши въпросната работа.
- prnedev
- Активен потребител
Много съм доволна от адвокат Васил Бенчев, дано не бъркам името. Изключително професионално и стриктно извърши услугите си към нас. Не мога да кажа, обаче, дали е най-добрия по имотни казуси.
Координатите му лесно се намират в нета.
Координатите му лесно се намират в нета.
- wright
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|