- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос относно паралелното обучение
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно паралелното обучение
Здравейте колеги. От известно време ме човъркат няколко въпроса относно идея ,която мисля да реализирам и тъй като от немалко време не съм си в университетското градче и все пак нямам търпение да узная подробностите реших да ви попитам .Уча право в ЮЗУ , първи курс съм все още и имам желание да запиша и международни отношение ,но не съм напълно наясно със изискванията и начина на протичане на паралелното обучение . Ще бъда благодарен ако някой ме осведоми по тези въпроси . Благодаря предварително
- Logan
- Потребител
Re: Въпрос относно паралелното обучение
Logan написа:Здравейте колеги. От известно време ме човъркат няколко въпроса относно идея ,която мисля да реализирам и тъй като от немалко време не съм си в университетското градче и все пак нямам търпение да узная подробностите реших да ви попитам .Уча право в ЮЗУ , първи курс съм все още и имам желание да запиша и международни отношение ,но не съм напълно наясно със изискванията и начина на протичане на паралелното обучение . Ще бъда благодарен ако някой ме осведоми по тези въпроси . Благодаря предварително
Logan,ще ни напускаш ли?
Гледай сега,трябва да имаш най-малко 4.50 от първата година и подаваш молба до декана,и ако те =одобри да се обучаваш по две специалности едновременно,право(редовно) и МИО(паралелно) ще трябва да черпиш
- Гост
Няма да ви напускам , просто искам по-голяма възможност за реализация и смятам ,че мога да се справя
Интересува ме дали е нужно да държа изпит по чужд език и как протича обучението по международни отношения - лекции , упражнения , изпити и прочие.Все пак съм човек и искам да знам дали ще ми стигнат нервите през самата година , за изпитите не се притеснявам толкова , има повтарящи се такива по 2те специалности.
Интересува ме дали е нужно да държа изпит по чужд език и как протича обучението по международни отношения - лекции , упражнения , изпити и прочие.Все пак съм човек и искам да знам дали ще ми стигнат нервите през самата година , за изпитите не се притеснявам толкова , има повтарящи се такива по 2те специалности.
- Logan
- Потребител
- Гост
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|