начало

Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник Петьо Еврото е жив и здрав – ползва телефон и часовник

кучешки лай

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кучешки лай

Мнениеот layko » 04 Юли 2007, 07:38

Бих искала да се обърна с молба за помощ към пишещите във форума, които знаят как да си реша проблема. А той е следния: съседката ми от скоро има куче, което по цяла нощ лае и не позволява на цялото ми семейство да спим.
Въпросът е че живея в къща и не знам към кого да се обърна, за да се вземат мерки, защото собственичката на кучето не предприема нищо. За живущите в блокове знам, че домсъвета решава тези въпроси, но в моя случай кой би могъл да стори това.
Наистина всеки в собствената си къща и двор може да прави каквото си иска, но все пак не трябва да се пречи на живущите около него.
layko
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 04 Юли 2007, 11:14

Купете си живак.Помага безотказно.И е най-бързият изход от положението.
georgi07
Потребител

Мнениеот apk76 » 04 Юли 2007, 14:55

извънсъдебното решаване на въпроса ще има сигурни положителни резултати.
apk76
apk76
Потребител

Мнениеот tatkobarba » 04 Юли 2007, 15:58

apk76 написа:извънсъдебното решаване на въпроса ще има сигурни положителни резултати.

:lol: :lol: :lol: По всяка вероятност под "извънсъдебно решаване на въпроса" apk76 има предвид решаването му със Smith & Wesson SHIEF SPECIAL или Colt DETECTIVE SPECIAL 8)

:lol: :lol: :lol:
tatkobarba
Потребител

Мнениеот dinev » 04 Юли 2007, 16:14

Възползвайте се от научните постижения в областта на химията. Стрихнин или цианкалий биха свършили чудесна работа. :twisted:
Blessings upon the throne of tyranny
dinev
Потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 04 Юли 2007, 16:25

dinev написа:Възползвайте се от научните постижения в областта на химията. Стрихнин или цианкалий биха свършили чудесна работа. :twisted:

точно...-ако и съвестта няма да ви гризе, всичко това поставено в любимите кренвиршчета "МЕКИ" ще е напълно достатъчно. :lol: Ха-ха това било "извънсъдебно", браво понякога така трябва! :lol:
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 04 Юли 2007, 16:47

Дотука всички идеи са тип 216, вр. чл. чл.20, ал.3.... :D

Внимавайте обаче със стрихнина да не се премести деянието в по-предна глава. :D :D

Малките деца също обичат кренвирши...
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 04 Юли 2007, 16:52

Разбира се, нали се прилага едновременно и техника на безопастност :lol: ,а и случката ще е през уикенда, когато децата са при баба :lol: :lol: :lol:
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот apk76 » 04 Юли 2007, 19:51

dinev написа:Възползвайте се от научните постижения в областта на химията. Стрихнин или цианкалий биха свършили чудесна работа. :twisted:

само едно уточнение - да се използват върху двукраките същества! :wink:
apk76
apk76
Потребител

Мнениеот apk76 » 04 Юли 2007, 19:53

tatkobarba написа:
apk76 написа:извънсъдебното решаване на въпроса ще има сигурни положителни резултати.

:lol: :lol: :lol: По всяка вероятност под "извънсъдебно решаване на въпроса" apk76 има предвид решаването му със Smith & Wesson SHIEF SPECIAL или Colt DETECTIVE SPECIAL 8)

:lol: :lol: :lol:

имам предвид ракийка и салатка тет-а-тет:lol: :lol:
apk76
apk76
Потребител

Мнениеот layko » 05 Юли 2007, 08:18

Много благодаря на всички за дадените съвети, но не желая да се стига до физическото унищожаване на кучето. Много обичам кучетата - аз самата също имам, но предполагам, че поведението на съседското куче е резултат от недостатъчните грижи, полагани за него и самото то не е виновно. Вчера звъннах и РПУ-то. От там ми казаха, че можели да дойдат на място и да съставят предупредителен протокол на стопанката на кучето. Мисля да пробвам първо по този начин. Дано съседката ми се стресне от предупрежденията на органите на реда.
layko
Нов потребител

Мнениеот Gabi1 » 05 Юли 2007, 13:37

А може и да изведите късмет кучето да нападне униформените и те да ви отърват от него :lol:
Gabi1
Потребител

Мнениеот pokerman » 07 Юли 2007, 23:15

Ако кученцето е малко е логично да лае. Нова среда, отделено от майката и т.н . Мойто също много лаеше докато беше малко. Естествено съседите се дразнеха. После всички до един си взеха кучета и с всички се случи едно и също :). Страшен оркестър ставаше по-едно време :). Но като минат няколко месеца и се успокояват. След това само когато се гонат малко се повдига нвпрежението но то е нормално :). Моят съвет е да не си създавате излишни проблеми. Понякога съседа е като брат и може да му поискаш някоя услуга ама той да ти е ядосан вече. По-спокойно ще се успокои имайте търпение:)
pokerman
Потребител

Мнениеот Empress » 07 Юли 2007, 23:49

Не ми е ясно как може да говорите са "извънсъдебно" решаване.Честно казано,ако разбера,че някой е разрешил кучето ми извънсъдебно,така ще го разреша,че няма да му се живее.Както хората говорят,така и кучетата лаят!
Големи обяснения,но е така.И трябва да си някой болен мозък да го направиш това.
Its not easy love but you`ve got friends you can trust.When you`re in need of love they give you care and attention.Friends will be friends!
Empress
Младши потребител

Назад към Общи дискусии